IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторни инструменти-достойно изплащане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Няма да е до края на месеца а по информация на ЗМ до към 15.12. После пак по тяхна информация предстои анализ на останалите земи и тези с изтекъл за 2012г аренден срок. После пак по техни намерения- втори търг срещу ПКБ
    А бе с две думи до нова година ще ги стискам и ще правя молитви пък после ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
      Ми умнико като ти е тъпа темата направи по-хубава и си драскай колкото искаш ама да влезеш в тема в която има поне двама заинтересовани лица и размишляват а ти просто изтърсваш темата била тъпа ми ок кажи пък ти нещо смислено
      Малка поправка- темата иначе не е тъпа...тъпо я е формулирал автора...сещате се защо...защото не може да се даде определение на понятието достойна цена...

Коментар

• Няма да е до края на месеца а по информация на ЗМ до към 15.12. После пак по тяхна информация предстои анализ на останалите земи и тези с изтекъл за 2012г аренден срок. После пак по техни намерения- втори търг срещу ПКБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Shaman Разгледай мнение
          Все още не са започнали плащанията по последния търг. До сега течаха процедури по обжалването. Съвсем скоро се очаква да се получат уведомителните писма, вероятно тази седмица, и после почва да тече 7 дневния срок за плащане. Ако не се плати, се изпраща писмо на втория в класирането и той също има 7 дни за плащане.
          Сигурно до края на месеца всичко ще приключи и тогава очаквам да се успокоят нещата около ПКБ-тата.
          Едно конкретно по темата и градивно мение

Коментар

Абе колеги дайте някакво инфо от къде идва този глад за компенсаторките???? Някой има ли идея да наясно съм че ще има търг но не е ли е още рано дайте някакви предположения???
            Все още не са започнали плащанията по последния търг. До сега течаха процедури по обжалването. Съвсем скоро се очаква да се получат уведомителните писма, вероятно тази седмица, и после почва да тече 7 дневния срок за плащане. Ако не се плати, се изпраща писмо на втория в класирането и той също има 7 дни за плащане.
            Сигурно до края на месеца всичко ще приключи и тогава очаквам да се успокоят нещата около ПКБ-тата.

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
              Абе "копеле" откъде накъде си ми приятел пък ти бе. Празно разсъждение без никкави факти. Немам нито "грам" компенсаторки и не съм имал никога лични. Фирмата ни купуваше през 2001 година за плащане по сделка...но това няма значение.

Тъпа е темата ...защото няма как да има достойна цена ....това първо...и второ ако има все пак ...то за кой е тази достойна цена ...виж ..по-горе... и как аджеба може да се получи...и т.н.....

Сега разбрахте ли защо все пак темата е тъпа!!!
              Ми умнико като ти е тъпа темата направи по-хубава и си драскай колкото искаш ама да влезеш в тема в която има поне двама заинтересовани лица и размишляват а ти просто изтърсваш темата била тъпа ми ок кажи пък ти нещо смислено

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...meseca,142705/

Коментар

Това с копелето и тъпата тема наруши добрия тон нали
                  Амиии...добрия тон....я виж какви глупости е написал по мой адрес....макар и с майййй...

Пък и "копеле" е в кавички нали!!!...
                  Last edited by cokrat1; 12.11.2012, 15:09.

Коментар

• Това с копелето и тъпата тема наруши добрия тон нали

Коментар

Приятел ти май си притежател а? Ми виииии сти си виновниии аз как може да търкам гуми, гащи да правя по над 100 лева сметка за телефон и да се мъча да събера колкото се може повече инфо а???? Кой е продавал от вас в диапазона от 30 ст. до към над 80 стотинки? Защо никой от вас не се е бунтувал с тази врътка с разписките която е елементарна и даже тук във форума имаше колеги които предупредиха че ставало да купиш и веднага след това да продадеш и с разписката от ЦД да участваш в търговете мислиш ли че ако всички знаехме кога ще има търг по едно и също време че цената щеше да е 82 стотинки ( и то едвам ги достигна) в момента цената на ПКБ е такава защото пазарните участници си стискат ръцете на такава цена това е
                      Абе "копеле" откъде накъде си ми приятел пък ти бе. Празно разсъждение без никкави факти. Немам нито "грам" компенсаторки и не съм имал никога лични. Фирмата ни купуваше през 2001 година за плащане по сделка...но това няма значение.

Тъпа е темата ...защото няма как да има достойна цена ....това първо...и второ ако има все пак ...то за кой е тази достойна цена ...виж ..по-горе... и как аджеба може да се получи...и т.н.....

Сега разбрахте ли защо все пак темата е тъпа!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнение
                        Тъпа тема откъдето и да я погледнеш.
                        Достойна цена при наличие на истински пазар...е нелепо...и, достойно цена, но за кой...за първоначалния притежател...или за спекуланта???
                        Абе тъпа тема...
                        Приятел ти май си притежател а? Ми виииии сти си виновниии аз как може да търкам гуми, гащи да правя по над 100 лева сметка за телефон и да се мъча да събера колкото се може повече инфо а???? Кой е продавал от вас в диапазона от 30 ст. до към над 80 стотинки? Защо никой от вас не се е бунтувал с тази врътка с разписките която е елементарна и даже тук във форума имаше колеги които предупредиха че ставало да купиш и веднага след това да продадеш и с разписката от ЦД да участваш в търговете мислиш ли че ако всички знаехме кога ще има търг по едно и също време че цената щеше да е 82 стотинки ( и то едвам ги достигна) в момента цената на ПКБ е такава защото пазарните участници си стискат ръцете на такава цена това е

Коментар

• Само комунетата и болшевиките мразят борсите и спекулантитер но за тях има други ФОРУМИ

Коментар

• Тъпа тема откъдето и да я погледнеш.
                            Достойна цена при наличие на истински пазар...е нелепо...и, достойно цена, но за кой...за първоначалния притежател...или за спекуланта???
                            Абе тъпа тема...

Коментар

Трябва при подаването на ПКБ да се блокират до плащането в ЦД
                              Естествено че трябва да е така иначе правят абсолютно всички на маймуни-притежатели, държава, спекуланти. А те какво направиха имали са някоя къртица тя им е подшушнала и са ккупували ние докато се усетим какво става и докато излезе новината те са си направили пакетчетата и после са продавали и разписки са имали от ЦД така хем сладка спекула при неравни условия хем сладки имоти еееееее ай малко с граници както казаха колеги в една друга тема. За такива работи в САЩ имаше вкарани в затворите защо в бг няма???

Коментар

• Трябва при подаването на ПКБ да се блокират до плащането в ЦД

Коментар

Working...
                                X