Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторни инструменти-достойно изплащане
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМи умнико като ти е тъпа темата направи по-хубава и си драскай колкото искаш ама да влезеш в тема в която има поне двама заинтересовани лица и размишляват а ти просто изтърсваш темата била тъпа ми ок кажи пък ти нещо смислено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shaman Разгледай мнениеВсе още не са започнали плащанията по последния търг. До сега течаха процедури по обжалването. Съвсем скоро се очаква да се получат уведомителните писма, вероятно тази седмица, и после почва да тече 7 дневния срок за плащане. Ако не се плати, се изпраща писмо на втория в класирането и той също има 7 дни за плащане.
Сигурно до края на месеца всичко ще приключи и тогава очаквам да се успокоят нещата около ПКБ-тата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеАбе колеги дайте някакво инфо от къде идва този глад за компенсаторките???? Някой има ли идея да наясно съм че ще има търг но не е ли е още рано дайте някакви предположения???
Сигурно до края на месеца всичко ще приключи и тогава очаквам да се успокоят нещата около ПКБ-тата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнениеАбе "копеле" откъде накъде си ми приятел пък ти бе. Празно разсъждение без никкави факти. Немам нито "грам" компенсаторки и не съм имал никога лични. Фирмата ни купуваше през 2001 година за плащане по сделка...но това няма значение.
Тъпа е темата ...защото няма как да има достойна цена ....това първо...и второ ако има все пак ...то за кой е тази достойна цена ...виж ..по-горе... и как аджеба може да се получи...и т.н.....
Сега разбрахте ли защо все пак темата е тъпа!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова с копелето и тъпата тема наруши добрия тон нали
Пък и "копеле" е в кавички нали!!!...Last edited by cokrat1; 12.11.2012, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеПриятел ти май си притежател а? Ми виииии сти си виновниии аз как може да търкам гуми, гащи да правя по над 100 лева сметка за телефон и да се мъча да събера колкото се може повече инфо а???? Кой е продавал от вас в диапазона от 30 ст. до към над 80 стотинки? Защо никой от вас не се е бунтувал с тази врътка с разписките която е елементарна и даже тук във форума имаше колеги които предупредиха че ставало да купиш и веднага след това да продадеш и с разписката от ЦД да участваш в търговете мислиш ли че ако всички знаехме кога ще има търг по едно и също време че цената щеше да е 82 стотинки ( и то едвам ги достигна) в момента цената на ПКБ е такава защото пазарните участници си стискат ръцете на такава цена това е
Тъпа е темата ...защото няма как да има достойна цена ....това първо...и второ ако има все пак ...то за кой е тази достойна цена ...виж ..по-горе... и как аджеба може да се получи...и т.н.....
Сега разбрахте ли защо все пак темата е тъпа!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cokrat1 Разгледай мнениеТъпа тема откъдето и да я погледнеш.
Достойна цена при наличие на истински пазар...е нелепо...и, достойно цена, но за кой...за първоначалния притежател...или за спекуланта???
Абе тъпа тема...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТрябва при подаването на ПКБ да се блокират до плащането в ЦД
Коментар
Коментар