Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компенсаторни инструменти-достойно изплащане
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alpha-seeker Разгледай мнениеВ публикации на в. Капитал се дава броя на активните ПКБта (с регистрация в Централен Деозитар и към инвестиционен посредник) като 75 млн. .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от oginvest Разгледай мнениеОтговора с две думи е
Ако нямаш достатъчно налични ПКБ към датата на подаване на поръчка ще бъдеш дисквалифициран и проверката за това в ЦД е такава, че няма двузначност!
Общо взето далаверата е пълна като се има впредвид предварителната подготовка на някои фирми .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ веднага след подаването на поръчката ги продаваш и ако спечелиш пак купуваш- много тъпо нали
Ако политиката e изкуството на възможното, то този търг е науката на невъзможното!
Коментар
-
Първоначално изпратено от oginvest Разгледай мнениеМейла на сдружението е spkipd@spki.org
Телефона ми е 0888 347011
Поздрави
Огнян Велков-координатор за Пловдивска област по документи. Иначе ми се обаждат от цялата страна.
Имам отговор на питането за правото на участие в търга във връзка с наличността на ПКБ.
Ако нямаш достатъчно налични ПКБ към датата на подаване на поръчка ще бъдеш дисквалифициран и проверката за това в ЦД е такава, че няма двузначност!Last edited by oginvest; 15.11.2012, 23:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oginvest Разгледай мнениеИмам отговор на питането за правото на участие в търга във връзка с наличността на ПКБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеВиж назад в темата даже имаше един господин пишеше се oginvest или нещо подобно, той имаше някаква такава организация
Телефона ми е 0888 347011
Поздрави
Огнян Велков-координатор. Обаждат ми се от цялата страна.
Имам отговор на питането за правото на участие в търга във връзка с наличността на ПКБ.Last edited by oginvest; 07.01.2014, 00:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankish Разгледай мнениеИзвинявайте,все още съществува ли Сдружението на претижатели на компесаторни инструменти.Който знае имейла им да го напише.Искам да направя запитване
Коментар
Коментар