IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компенсаторни инструменти-достойно изплащане

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Всеки потребител на COBOS може да провери колко са регистрираните в ЦД бонове, а именно 306,5 млн. лева номинал. Ако Капитал не знаят това е друг въпрос...
    Ами то много лесно ще се провери във хода на съдебно дело. Само да не стане така, че търговете да се окажат нищожни!

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/zelen/2012/11/...uljat/?ref=rss

Коментар

• Първоначално изпратено от Alpha-seeker Разгледай мнение
        В публикации на в. Капитал се дава броя на активните ПКБта (с регистрация в Централен Деозитар и към инвестиционен посредник) като 75 млн. .....
        Всеки потребител на COBOS може да провери колко са регистрираните в ЦД бонове, а именно 306,5 млн. лева номинал. Ако Капитал не знаят това е друг въпрос...

Коментар

• Първоначално изпратено от oginvest Разгледай мнение
          Отговора с две думи е
          Ако нямаш достатъчно налични ПКБ към датата на подаване на поръчка ще бъдеш дисквалифициран и проверката за това в ЦД е такава, че няма двузначност!
          Те фирмите вероятно са имали налични пкб-та (поне повечето) по време на търга,но са играли с едни и същи бонове в различни области и ако спечелят в повечето области сега им трябват допълнително пкб-та.Вероятно част от победителите са се отказали в полза на вторите техни фирми ,но това едва ли ще го разберем.
          Общо взето далаверата е пълна като се има впредвид предварителната подготовка на някои фирми .

Коментар

• НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА АЧИК ДАЛАВЕРА- ИЗМАМА

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              И веднага след подаването на поръчката ги продаваш и ако спечелиш пак купуваш- много тъпо нали
              В отговор на Мая Манолова в парламентарен контрол, министърът на земеделието заяви, че по предварителни данни от областните служби по земеделие на търговете са продадени 85 хил. декара за близо 73 млн. ПКБ-та. В публикации на в. Капитал се дава броя на активните ПКБта (с регистрация в Централен Деозитар и към инвестиционен посредник) като 75 млн. Това означава, че само първенците са играли с 97% от всички ПКБта, които могат да участват в търга. Ами 2рия, и той с още 80%, ами третия и четвъртия...
              Ако политиката e изкуството на възможното, то този търг е науката на невъзможното!

Коментар

• И веднага след подаването на поръчката ги продаваш и ако спечелиш пак купуваш- много тъпо нали

Коментар

Мейла на сдружението е spkipd@spki.org
                  Телефона ми е 0888 347011
                  Поздрави
                  Огнян Велков-координатор за Пловдивска област по документи. Иначе ми се обаждат от цялата страна.
                  Имам отговор на питането за правото на участие в търга във връзка с наличността на ПКБ.
                  Отговора с две думи е
                  Ако нямаш достатъчно налични ПКБ към датата на подаване на поръчка ще бъдеш дисквалифициран и проверката за това в ЦД е такава, че няма двузначност!
                  Last edited by oginvest; 15.11.2012, 23:25.

Коментар

Имам отговор на питането за правото на участие в търга във връзка с наличността на ПКБ.
                    Ако може го публикувай.

Коментар

• Покупките продължават

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                        Виж назад в темата даже имаше един господин пишеше се oginvest или нещо подобно, той имаше някаква такава организация
                        Мейла на сдружението е spkipd@spki.org
                        Телефона ми е 0888 347011
                        Поздрави
                        Огнян Велков-координатор. Обаждат ми се от цялата страна.
                        Last edited by oginvest; 07.01.2014, 00:03.

Коментар

• Още не са платени търговете

Коментар

• Днес беше ден за охлаждане, но въпреки всичко си личи че има търсене и то говорим за мииони бройки. Аз мислех че денят за охлаждане щеше да бъде понеделник но явно съм сгрешил, някой да има повече инфо?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankish Разгледай мнение
                              Извинявайте,все още съществува ли Сдружението на претижатели на компесаторни инструменти.Който знае имейла им да го напише.Искам да направя запитване
                              Виж назад в темата даже имаше един господин пишеше се oginvest или нещо подобно, той имаше някаква такава организация

Коментар

• питане

Извинявайте,все още съществува ли Сдружението на претижатели на компесаторни инструменти.Който знае имейла им да го напише.Искам да направя запитване

Коментар

Working...
                                X