IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Критений ще засмуче още тиня ми се струва хихихи !!
    И то много много стабилно!

Коментар

• Кретении. Яко се се набълбукал на бфбту и сега чакаш покачване . хххххххххххх . голяма пародия са това американо еврейчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Голямото реване тепърва предстои!
        Критений ще засмуче още тиня ми се струва хихихи !!

Коментар

• Голямото реване тепърва предстои!

Коментар

• Лятната прогноза на EК за 2020г. е икономиката на €зоната да регистрира спад от 8,7%...

Коментар

Тежка май ще ти е зимата Кретений.Пази се да не се зазимиш напълно .
              кретении сега като тръгне нагоре и бфбто и дау жонс и за теб ще се открие един страхотен живот . повярвай ми

Коментар

Тежка май ще ти е зимата Кретений.Пази се да не се зазимиш напълно .
                Кретений . Ти се кефи че за теп зимата ще е най страхотната която се е случвала през живота ти
                Last edited by the architect; 29.07.2020, 22:51.

Коментар

• Тежка май ще ти е зимата Кретений.Пази се да не се зазимиш напълно .

Коментар

• домъчня ми за теп . кога е падането да пусна къси

Коментар

• ще имаме ли падане скоро . нещо съмнително мълчиш господин евреин

Коментар

Маро, яко си на загуба и посоката е яко надолу.
                        Мажи ските и си лягай!
                        Мъчно ми е за Мишо Мишоков,че си загуби парите покрай Трейси,но на него му е малко акъла и върши глупост.Що не ме слуша това момче ами ми се дърви и изяде дървото.Нищо ще му е за урок.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

казва този който купува по върховете и продава на дъното.....
                          Маро, яко си на загуба и посоката е яко надолу.
                          Мажи ските и си лягай!

Коментар

Голямото реване тепърва предстои!
                            казва този който купува по върховете и продава на дъното.....

Коментар

• Голямото реване тепърва предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

Пак казвам купувай акции на бфб както правищ до сега. Ще имаш голяма пичалба
                                Хахаха! Критений с това купуване на БФБ ще ядеш кочана.Ще се занулиш с някоя от твоите атомки и после няма да те видим повече.Абе ти май цъкаш демо ми се струва.Нещо не чуваш петела.

Коментар

Working...
                                X