Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтрахотна тема наистина обаче Критений ако не ме слуша рискува да се занули.Разбира се то не му е за първи път.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПовлякъл се е по акъла на Мара и ще реве като магаре накрая.
Тая игра не е за аматьори - наивници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениестрахотна тема . има бъдеще в нея . само че тираджията с много никове не ме слуша и ще изпусне задаващото се рали и мечия капан . казвам му аз да купува а той не и не , чакал апокалипсис и само мажел ските хххххххххххххххххххххххх
а всички американски акции тепърва ще растат
апъл на 500$
амазона на 5000$
нетфликс на 1000
та нали живеете в америка Сапове и Козове . как може да нямата доворие на страната в която живеете . Да направим Америка велика отново и да дигнем акциите и!!!!!!!
Коментар
-
страхотна тема . има бъдеще в нея . само че тираджията с много никове не ме слуша и ще изпусне задаващото се рали и мечия капан . казвам му аз да купува а той не и не , чакал апокалипсис и само мажел ските хххххххххххххххххххххххх
а всички американски акции тепърва ще растат
апъл на 500$
амазона на 5000$
нетфликс на 1000
та нали живеете в америка Сапове и Козове . как може да нямата доворие на страната в която живеете . Да направим Америка велика отново и да дигнем акциите и!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЗадават се много тежки времена за биченцата.
Кешът е император!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
няма да рева защото всичко ще лети като ракета нагоре, а ти ще изпуснеш ралито . и пак ще трябва да караш тирове
И много ще боли, защото дъното е много надолу и много надълбоко.
Аз съм в кеш и набалончени салфетки не ми се купуват.
След големия срив ще си помисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Голямото реване тепърва предстои!
Мажи ските и си лягай, защото ще ревеш като магаре!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеспоред мен си в грешка . в момента всички американски акции и златото са подценени и са евтини . послушай ми съвета и купувай . после ще ми бъдеш благодарен!
Мажи ските и си лягай, защото ще ревеш като магаре!
Коментар
Коментар