IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дауто днес изглежда ще отвори с гап надолу.Добър мазаляк се получи до сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ЗАГЛЕЖДАМ СЕ В ДАЙМЛЕР..БЛИЗО Е ДО НИВОТО ОТ ПРЕДНАТА КРИЗА..
      прави си това което си решил ....... не слушай нито тези които ти казват да не купуваш, не слушай и тези които ти казват да купуваш ....... за да не съжаляваш после...

виж преди няколко часа какво е гласувала ЕЦБ за подпомагане на цените на акциите на вторичен пазар
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        ЗАГЛЕЖДАМ СЕ В ДАЙМЛЕР..БЛИЗО Е ДО НИВОТО ОТ ПРЕДНАТА КРИЗА..
        Не сега Кире, все още -не

Коментар

• Кризата ще е дълбока

https://m.youtube.com/watch?v=Dh8374Y2eps

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Правилно! И дългокосия като се върне през лятото ще му продам на неколкократно завишени цени.
            Уфффффф, ти пазарува ли поне малко вчера? Ей така леко да топнеш пръстчетата?

Коментар

• ЗАГЛЕЖДАМ СЕ В ДАЙМЛЕР..БЛИЗО Е ДО НИВОТО ОТ ПРЕДНАТА КРИЗА..

Коментар

• Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение

И ти ще изядеш сапа някой ден,на борсата или другаде по един или друг начин.
                Аз младежо съм го ял навремето.Научил съм си урока и от тогава само печеля.Ти обаче си новобранец който вече е изял дървото и е озлобен към всички и всичко.Един съвет.Първото нещо което трябва да направиш за да обърнеш нещата в твоя полза е да спреш да злобееш срещу успелите и незагубилите ,да се смириш и да се опиташ да научиш нещо от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Ами това ще е актуалната тема вече.Паниката ще се всели във всеки един с артии на бфб.
                  И ти ще изядеш сапа някой ден,на борсата или другаде по един или друг начин.

Коментар

• Ха ха ха тоя публичен бардак не е ли лопнал кепенци???Мигар има идиоти да играят комар с Черепа и подобните му

Коментар

• Ами това ще е актуалната тема вече.Паниката ще се всели във всеки един с артии на бфб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Правилно! И дългокосия като се върне през лятото ще му продам на неколкократно завишени цени.
                        Ти няма какво да продадеш.Кой ще ти купи артиите дето и за кенеф не стават.Твоите артии няма да имат стойност.Пълен цървул ще бъдеш.Беден и гладен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
                          Бруталното рали тепърва предстои!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Вожде . Ти позна , отново както и 2014 направи много пари. Казвах им да те слушат ама сами се забиха.
                            Не знам защо си губиш времето.
                            Както говорихме на плажа няма по - добро от Софком тогава и разни имоти щото като се сгомнясат нещата ще останат само заложните къщи и имотите.
                            Благадаря !! Радвам се,че си запомнил разговора тогава.От тогава изминаха доста години и аз накупих доста имоти по морето.Сега ги прибирам наемите.Много сладка работа да знаеш.2014 беше лесно да се досети човек,че ще падне бфб,защото КТБ гръмна тогава.Беше 20 юни и бях на лаптопа в кафето на хотел Морско конче на Корал.Видях как се изсипа ЦКБ и с всичките свободни пари накупих от паникьосалите се.След два часа почна да възстановява.По-късно продадох артиите.Прибрах парите с печалбата и си продължих морете.Седмица по-късно се получи същия номер с ПИБ датата беше 27 юни.От там раьпродадох всичко налично и зачаках.Накупих Цкб на 1 лв та дори и на 97 ст имам сделка и разни други.Влязох в Софком и си зачаках.2017 г изчистих всичкото цкб със 72 % печалба.От тогава съм на кеш.А тук фо миналата година бизнеса полудя.Когато започна да намаля работата писах и предупредих.Кой чул чул.Тия дето много ме плюха тогава сега да фалирват.Те и без това не са за борса с тоя селяшки манталитет.Сега купувам имоти тук,защото пак казвам че няма по сладко от наемите Успех ти желая приятелю !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Ето заради такива самоуверени колеги не трябва да се спира търговията, за да си научат урока, че не всичко, което лети се яде. Убеден съм, че след 15 г ще ги говори различни, ако е още е на борсата ни.
                              Той ще изчезне като всички ония идиоти които 2008 и 2014 много ме плюха като им казвах че борсата ще се размаже.Сега от тия идиоти нито един не е на борсата.

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои!!!

Коментар

Working...
                                X