IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Абе ти го яде 2008 че сега го преписваш на други.Гледай да си върнеш загубите.Аз съм на кеш от 2017 г. Като ти гръмне и последното репо ще го купя на безценица
    Вожде . Ти позна , отново както и 2014 направи много пари. Казвах им да те слушат ама сами се забиха.
    Не знам защо си губиш времето.
    Както говорихме на плажа няма по - добро от Софком тогава и разни имоти щото като се сгомнясат нещата ще останат само заложните къщи и имотите.
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

И защо трябва да се съобразяваме с някакъв си ДАУ?Който го интересува ДАУ-Бау да си чука търговия там какъв го дири на БФБ?Дау като скочи
      4 ,5 пъти пък ние рейндж,сега като се насра ние сме длъжни да умрем.
      Това съм цитирал, но не става въпрос само за ДАУ.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Ето заради такива самоуверени колеги не трябва да се спира търговията, за да си научат урока, че не всичко, което лети се яде. Убеден съм, че след 15 г ще ги говори различни, ако е още е на борсата ни.
        И защо трябва да се съобразяваме с някакъв си ДАУ?Който го интересува ДАУ-Бау да си чука търговия там какъв го дири на БФБ?Дау като скочи
        4 ,5 пъти пък ние рейндж,сега като се насра ние сме длъжни да умрем.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

аз пък чета че Дау щял да чукне 0-лата, тогава сигурно ще купя ако имам дребни
          Ето заради такива самоуверени колеги не трябва да се спира търговията, за да си научат урока, че не всичко, което лети се яде. Убеден съм, че след 15 г ще ги говори различни, ако е още е на борсата ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

много дебел го е ял и никога няма да му мине...
            Абе ти го яде 2008 че сега го преписваш на други.Гледай да си върнеш загубите.Аз съм на кеш от 2017 г. Като ти гръмне и последното репо ще го купя на безценица

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Много взе да се излагаш вече.
              много дебел го е ял и никога няма да му мине...
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Малко им е.Трябва да ги оставят боси и голи щото пустата българска простотия и алчност не се вслушва в нищо.Поне малко да се замисли.Напротив всичко тазбира,всичко знае, по-по-най е от всички и другите прости а Ганьо най-голям тарикат.Затова искам да се размаже бфб,да загубят всичко та другия път поне да си мерят приказките.
                Много взе да се излагаш вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение

Точно така Сап . На тоя народ му трябва чума за да му дойде акъла в главата. Хихихихихих
                  Малко им е.Трябва да ги оставят боси и голи щото пустата българска простотия и алчност не се вслушва в нищо.Поне малко да се замисли.Напротив всичко тазбира,всичко знае, по-по-най е от всички и другите прости а Ганьо най-голям тарикат.Затова искам да се размаже бфб,да загубят всичко та другия път поне да си мерят приказките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
                    Очаквам дау да достигне 16000 скоро, а чета тук и там че някои купуват сега.
                    Бих казал, plan accordingly, сега не е време да се купува, а да се продава.
                    да призная, че моите първи сметки по лупинга на дау според близката история подсказваха интервала 19000-16000 като първоначална спирка дори и 20к може да е, (но странното е, според мен роботите в момента са изключени, и сякаш не играят.) Не знам защо, но доста странно е това отвесно падане, а не е и при много голяма ликвидност, Фигурката е силно разходяща и следващият размах може да бъде и опустошителен ... паживем увидем, - идат щатските избори, там може да има опасения, че и путин може да се окаже фактор в определянето на изхода

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Както ви разбирам, на вас сега ви е времето да купувате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

До 18 месеца ще е на нива 3-4000............Историята винаги се повтаря..........
                        е верно ли се повтаря историята ?!? мога ли пак да съм на 20 ?

Коментар

Работата стана пир по време на чума
                          Точно така Сап . На тоя народ му трябва чума за да му дойде акъла в главата. Хихихихихих

Коментар

Според мен ще иде около 14-16000 пункта
                            До 18 месеца ще е на нива 3-4000............Историята винаги се повтаря..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
                              Очаквам дау да достигне 16000 скоро, а чета тук и там че някои купуват сега.
                              Бих казал, plan accordingly, сега не е време да се купува, а да се продава.

Коментар

• Работата стана пир по време на чума

Коментар

Working...
                                X