IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скоро на пазара на ценни книжа тоалетната хартия ще се котира най-добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз

Тва нищо не е. Скоро ще ходиш с цървули из дивия запад.
      Е аз поне ще имам цървули а ти нищо.Скоро ще си на улицата бездомен,гладен и мръсен сиреч и миризлив още повече.Ама да не ти пука.Ти си свикнал само да губиш.Аз да му мисля с тоя кеш кво да го правя.

Коментар

• Както и предположих Дауто е вече 660 пункта надолу.Отвори с гап.Сори младежи ама паниката е налице.

Коментар

• Това ще е тема номер 1 вече.Положението навсякъде се влошава.Днес ми се струва че Дауто отново ще отвори с голям гап надолу.

Коментар

• Браво значи Пепи се е върнал.. Ама защо е сменил ника..

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение

Не е така.
              Пепи се изявява като мападона, а лук скайуокър като три без коз.
              Винаги са там където се губи.

Порки имам впредвид.Той е талант по загубите и по обидите.Той сега се нагълта с тиня и още ще поеме докато се удави.Много нагло алчно и тъпо парче е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Най хубавото на тоя срив е че наказа обекти като Пора и Коза.И двамата алчни и плиткомозъчни се набълбукаха.Скоро може да не ги видим повече.
                Не е така.
                Пепи се изявява като мападона, а лук скайуокър като три без коз.
                Винаги са там където се губи.

Коментар

• Най хубавото на тоя срив е че наказа обекти като Пора и Коза.И двамата алчни и плиткомозъчни се набълбукаха.Скоро може да не ги видим повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

По принцип е така ,но при тези цени на повечето им е все тая.
                    Абе нека падне още та поне да изчезнат тъпаците от борсата и селските аматьори.Всеки път когато се сговнясат цените и глупендърите се занулят ми става кеф,че няма да ги срещам във форума.Има още няколко дето примърдват ама още една яка вълна надолу и са до там.Като сложим и предстоящата жестока криза в Европа и БГ и невъзможност да си обслужват кредитите борсата ще им е един кошмарен спомен.

Коментар

Ей това точно е разковничето.Кой ще ти вдига борса когато не се знаят какви ще са последствията от всичко това.Как може някой да смята,че борсите са намерили дъно когато половината свят спря да работи и когато лъснат реалните данни за загубите и фалитите картинката ще е доста зловеща.
                      По принцип е така ,но при тези цени на повечето им е все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение

сап . паниката ще е още седмица две . после ханукярите като забичат за курекция и О БОЖЕ ИЗВЕДНЪЖ ПАНИКАТА ИЗЧЕЗНА . ХИХИИХХИХИХХИХИХИИ
                        Не вярвам да стане така.Първо яко ще обрулят крушата и чак тогава ще мирясат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Хората са в паника за живота им ти ги будалкаш за някакви си хартий
                          Ей това точно е разковничето.Кой ще ти вдига борса когато не се знаят какви ще са последствията от всичко това.Как може някой да смята,че борсите са намерили дъно когато половината свят спря да работи и когато лъснат реалните данни за загубите и фалитите картинката ще е доста зловеща.

Коментар

Тая тъй актуална тема всеки я избягва .Искаме или не тя ще е актуална тази година.
                            сап . паниката ще е още седмица две . после ханукярите като забичат за курекция и О БОЖЕ ИЗВЕДНЪЖ ПАНИКАТА ИЗЧЕЗНА . ХИХИИХХИХИХХИХИХИИ

Коментар

Тая тъй актуална тема всеки я избягва .Искаме или не тя ще е актуална тази година.
                              Хората са в паника за живота им ти ги будалкаш за някакви си хартий

Коментар

• Тая тъй актуална тема всеки я избягва .Искаме или не тя ще е актуална тази година.

Коментар

Working...
                                X