а де, обясни го на онова пиянде дето отиде да пие уиски.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърКуроператоре, защо сте го задъвкали така този понеделник
ne niama specialna data i ne e nujno da e ponedelnik.
A akciite dnes si padnaha, taka i kakto pisaha niakoi (vkl. i az). Imashe drugi, koito vchera razpraviaha, che dnes BFB shtiala da e samo nagore. Malko im se poohladi entusiazma i sega pochnaha da govoriat za korekcia, koiato se bila ochakvala i t.n. Vchera drugi gi razpraviaha ama...__________________________________________________ __
Куроператор - специален представител на Син С
Коментар
-
Momzete ne se karaite ! nekoi ot vas dnes mai se e paniral i sega sazaliava! Za vsizki ima hliab ! Nekoi ot has go mesiat barzo a drugi bavno !A az ste si piina edno bialo vino za vashe zdrave !
Коментар
-
Iasna mi e poziciata i na prodavashtite i na neprodavashtite. Neka izchakame do ponedelnik i shte vidim.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkjustpassingby,вярно,че темата беше за изтрезняването,пийни си имаш нужда.
пс
Само като гледам как се впечатли от 20000бр ЕУБГ, и си ми ясен,какъв ти е портфейла.Никъде не съм споменал колко точно е бройката на притежаванати от мен акции,но това и не е важно,няма отношение към спора,но току виж са повече от колкото можеш да си представиш.Ето,аз не те подценявам,бих казал,че портфейла ти е приличен,но ми е интересно,ти на каква база съдиш,какъв е моят портфейл.Какво,всички които са в БГ са глупави,бедни ,така ли.Хайде сега ти ми кажи,с какво си по-добър от болшинството пишещи тук.Затова,че живееш някъде,където аз ходя на екскурзия.мислиш,че ще се впечатли някой,не мисля,по-скоро,всички разбраха колко потенциал и капацитет притежаваш.
Успех от мен,дано питието ти помогне да прогледнеш действителноста,но се съмнявам.
След всичко което прочетох мисля, че питието няма да му помогне- за съжаление... juststupidboy .
Kork успех на теб !!!
Коментар
-
justpassingby,вярно,че темата беше за изтрезняването,пийни си имаш нужда.
пс
Само като гледам как се впечатли от 20000бр ЕУБГ, и си ми ясен,какъв ти е портфейла.Никъде не съм споменал колко точно е бройката на притежаванати от мен акции,но това и не е важно,няма отношение към спора,но току виж са повече от колкото можеш да си представиш.Ето,аз не те подценявам,бих казал,че портфейла ти е приличен,но ми е интересно,ти на каква база съдиш,какъв е моят портфейл.Какво,всички които са в БГ са глупави,бедни ,така ли.Хайде сега ти ми кажи,с какво си по-добър от болшинството пишещи тук.Затова,че живееш някъде,където аз ходя на екскурзия.мислиш,че ще се впечатли някой,не мисля,по-скоро,всички разбраха колко потенциал и капацитет притежаваш.
Успех от мен,дано питието ти помогне да прогледнеш действителноста,но се съмнявам.
Коментар
-
Паника има единствено в мислите на хората със слаби нерви!
Добре, че не участват с голям ресурс, иначе нещата стават непредвидими. Настоящите движения на цените са очаквани, здравословни корекции. Борсовите цени си идват на мястото само за търпеливите. Паникьорите винаги губят!
Но ИП-тата и дългосрочно играещите отново ще изкупят всичко, което им се предлага промоционално, за да продължим в посоката, която е нормална за една държава в преход. Тъй като никой не може да прогнозира времетраенето на този наш "преход", още дълго ще продължи и възходящият тренд на борсата като цяло, заедно с водещите компании в нея.
От това ще спечелят единствено дългосрочно отворилите позиции!
Успехи! Решенията ви са правилни! Загуби или пропуснати ползи ще реализират само продаващите на настоящите нива. ))"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefalaКоркче,за потвърждение на това което казваш:Преди 2,5 г. имах:
Гама-550-5=2750 22000
Метизи-150-6= 900 10500
Мак-550-8,4=4640 13750
Полимери-1000-2=2000 14000
10290 60250
Ако не бях правил нищо.Е да ама аз правих!!!__________________________________________________ __
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от КуроператорEee, taia tema ia oburnahte na nishto. Aide vseki malko da se spre s lichnite napadki i da se koncentrira vurhu temata, ako ima da kazva neshto.
Iasna mi e poziciata i na prodavashtite i na neprodavashtite. Neka izchakame do ponedelnik i shte vidim.
Vsichki sme tuk, za da spodeliame mnenia, opit, novini, a ne da se obijdame.
Коментар
-
Eee, taia tema ia oburnahte na nishto. Aide vseki malko da se spre s lichnite napadki i da se koncentrira vurhu temata, ako ima da kazva neshto.
Vsichki sme tuk, za da spodeliame mnenia, opit, novini, a ne da se obijdame.__________________________________________________ __
Коментар
Коментар