Айде наемниче ... и внимавай с уискито, да не останеш без пари за наема!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Как ще си ми колега,на какво отгоре,на прочетените книги,на възпитанието ,на образованието,на отношението,на морала,на потенциала,на опита,на възможностите,на размера на портфейла, на нищо не си ми колега.
prosto si njamash na predstava kolko si prav
Najde da sprem do tuk. Otivam da piina po edno whisky v zentura. Dobre se pozabavljavahme tazi vecher, drugata sedmiza ste vidim kakvi ste gi vurshim. Do togava se ochertavat prijatni momenti v Bern za men, puk za vas ne znam Ajde sus zdrave !
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от justpassingbyKorki, razgovora stava bezsmislen, kakto ti kaza i Kuroperator, ti kato si vidjal dnes kamilata si kazal - takova jivotno njama ... prosto njama smisul ot po natatushen razgovor. .... Eto dnes si zagubil 4,5% vchera e bilo kum 1-2% , v ponedelnik ste sa poveche, njakoj hora ste se vuzpolzvat i ste kupjat kum 3-4 lv. otnovo, a ti ste si stoish EUBG i ste gledash macha ot strani, dokato drugite pravjat pari ... Vseki spored ambiziite si ...
Da vidim kak ste se razviat nestata drugata sedmiza i pak ste govorim ...
Коментара не е препоръка ;-)
За ЕВРОХОЛД не мисли,има кой да мисли.Продължаваш да пишеш глупости,а това наистина те издига в очите на всички от форума,поведението ти е е на истински банкер.Браво.
Коментар
-
Bobi75
както казва един приятел: само с дългосрочно държане на правилните акции можеш да имаш трицифрена доходност на БФБ
А честито
Коментар
-
... ne se izpu4vai sreshtu Kaolin!a ti ste si stoish EUBG i ste gledash macha ot strani, dokato drugite pravjat pari
Коментар
-
Първоначално изпратено от КуроператорПървоначално изпратено от korkВсичко е от мащаба,мисля,че бях ясен,но ако не съм,ще повторя.
Имаш 30К от някое от дружествата МОНБАТ,КАО,ХИМИМПОРТ,ЕВРОХОЛД,ЕВРОИНС,ТОПЛИВО.
Това са примери,може и други дружесттва,но мисля,че разбираш идеята ми.Може и да не е 30К,може да е 20к ,но имам предвид голям пакет.кажи ми как ще се осъществи тази врътка,за която ти споменаваш.Не казвам,че не спекулирам с някой дружества,купувам,продавам,говоря обаче за големите пакети,обясни ми как да стане това нещо.Според мен правилното д-вие да си направиш репо и да се възползваш от промоцииките от такива кратки волатилности,но да разпродаваш и да сриваш позиция,струва ми се глупаво,не и ако не започва гражданска война.
Specialno CHIM, EUBG i bankite si plachat da budat prodaden i kupeni otnovo.
Иначе за врътките си прав,продадох корпоративна банка,там имах прилично количество,но излезнах точно преди да падне цената,а сега си пълня отдолу .Така че,има хляб и във врътките и в дългосрочното държане,но според мен само с дългосрочно държане можеш да направиш големи пари.Така мисля аз и не натрапвам тезата си на никой.
Коментар
Коментар