IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1
    justpassingby ,ARE VZEMI SE POSPRI....TO BIVA ...OT MOJE.....AMA CHAK TOLKOVA.....

....ponedelnik nashata borsa shte e zdravo nagore.....to e iasno kato bial den.......taka,che sriva se otlaga... za po-kasni vremena....

S&P

S&P 500 Index
    1,443.95 +32.68 / +2.32%
    Aug 17 3:26pm ET †
    Да хванем бас на по джак!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
      Първоначално изпратено от Куроператор
      Първоначално изпратено от Леонид
      Първоначално изпратено от justpassingby
      Toku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
      Losho, Korki, losho! No taka se uchi chovek!
      Njakude spomenavash i za stabilen fundament pri EUBG naprimer ....
      Mdaaa, sega razbiram, che nie s teb nikoga njama da budem kolegi, lipsva ti fundamenta za tova prijatelju. Uspeh vupreki vsichko
      Човек продал Монбат ще ни разяснява какво е фундамент!!!
      До къде я докарахме?!?!
      Mi ako si gi kupi s 3% po-evtino v ponedelnik, zashto da ne gi prodade? Dnes MON e -1.5%. V ponedelnik moje i s poveche.
      Наблюдавайте повече бре хора!
      Днес през втората половина на борсовия ден по много позиции отляво вече заставаха ИП като купувачи.
      Борсата почна да катери нагоре.
      А следобед дойде новината от ФЕД и еуфория на европейските борси.
      И какво очаквате при това положение понеделник при това положение?:-)
      Дойде новината ?? Новината отдавна е дошла пич и отдавна вече е изплюта от пазара. Гледай след два месеца новината за това което ще се случи утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
        Първоначално изпратено от justpassingby
        Korki, ti veche se panira i kompleksira totalno. Sorry ama edna straniza opravdania njamam nervi vreme i jelanie da cheta. Ste vidim kak ste sa nestata drugata sedmiza i pak ste si govorim. Do tuk az sum prav, da vidim drugata sedmiza. Tova e za sega. Pozdravi i uspehi.
        Проблема продължава да е в твоята глава,в твоите нерви и в твоите желания.Прав си,пазара ще отсъди.Къде са оправданията,къде са комплексите.Ти ми действаш стимулиращо.Повдигаш ми самочуствието.Човек с такова мислене,икономист,работи в банка,как да ти кажа,не само че не съм се комплексирал ами направо съм във фурор от теб.Добре,че не каза в коя банка работиш,бих се замислил за качествата на този който те е назначил.Бъди доволен,че въобще някой те третира като равноправен в този форум,защото начина ти на изразяване не заслужава такова отношение.Ако се смяташ за много велик,то знай,че не са тук хората,които ти дават основание за това ти мислене.Тук,на БФБ и в частност в този форум има много образовани и интелигентни хора,само че са еденици тези,които демострират такова отношение като теб!Предлагжам ти да потърсиш повредата в твоя телезизор,преди да виниш някой друг за лошото изображение и неясната картина

Не ти знам мащаба,ме ме и интересува,само едно ще ти кажа,хора с много по малък мащаб от твоя,но с много по перспективно мислене от теб,ще те задминат мноооооого бързо.Те в мисленето са те заддминали,но ще те задминат и по обем на портфейла.Тук,в този форум има много такива хора,бих казал те са болшинство.Ти си от най-голямото малцинство,човека с голямото самочувствие,човека който е най-хитър,човека който е най преуспял,човека който е над нещата!

Дребен играч си и то не защото портфейла ти е малко,за това не знам,но съм склонен да приема,че си със среден тип портфейл,ами защото мисленето ти е присъщо на дребен играч.А това е голям проблем,и колкото по бърза го осъзнаеш,толкова по-добре.
        Според мен и двамата се правите на много велики, а ми е трудно да повярвам , че сте такива. Разликата между вас е видима с просто, аматьорско око. Не знам за какво се карате и какво делите. Пича е дейтрейдър и си следва стратегията - ти си инвеститор който си следва своята. В случая и двамата сте прави. Сигурен съм , че и двамата ще излезете печеливши от ситуацията. Убеден съм обаче , че пича е с доста по- правилно мислене от твоето, просто защото пасивността на инвеститорите ме дразни като конска муха. Ако мога да обобщя , и двамата ще спечелите , но той ще спечели по - рано и повече от теб !

Коментар

• Aide i utre ne se paniraite! Vsizko e vremenno :-))

Коментар

• Аз пък очаквам Химимпорт и дъщерни да са нагоре покрай увеличението, а като отчетем, че Хима е бенчмарк за борсата като цяло, очаквам да има както добре представящи се дружества, така и спадове при дружествата, където се губи връзката между фундамент и цена, както и при дружествата масови любимци )

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
              Abe vie na Bufet da ne mi poluchavate izvlecheniata ot bankovata smetka, che ste taka dobre informirani? )))
              Jalka rabota - edinstvenata akzia v HDPAT padna ot 22 na 19 000 i vie napulnihte foruma sus spam i opistjahte sveta )) Novata sedmiza ochakvam korekziata da produlji (vse pak pak do sega vidjahme samo nachaloto) i da vurnem okolo 5-7% na sedmichna baza.

Uspehi i umnata!
              Ха-Ха!!!!
              Маи ще познаеш за 5-7% ама нагоре!!!
              Току що Бъфет ми се обади и каза че ще сме нагоре!
              Ама ти си знаеш!
              Ако имаш нещо останало,кажи къде ще продаваш да се наредим!

Коментар

• Първоначално изпратено от го4ето
                Сега паниката ще е обратна - всичко яко нагоре!
                Rano e oshte )

Коментар

• Abe vie na Bufet da ne mi poluchavate izvlecheniata ot bankovata smetka, che ste taka dobre informirani? )))
                  Jalka rabota - edinstvenata akzia v HDPAT padna ot 22 na 19 000 i vie napulnihte foruma sus spam i opistjahte sveta )) Novata sedmiza ochakvam korekziata da produlji (vse pak pak do sega vidjahme samo nachaloto) i da vurnem okolo 5-7% na sedmichna baza.

Uspehi i umnata!

Коментар

• Сега паниката ще е обратна - всичко яко нагоре!

Коментар

• и аз си накупих
                      Бъфет ми е любимец. Между другото Бъфет вече е накупил ценни метали

Коментар

• Неочакван обрат за мнозина, НОООО не и за Бъфет,

който си е пнакупил некоя и друга акциика,

абе който си го може, може, това е.....! :-))

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=369554

Неочакван обрат на пазарите

Автор: Христо Петров
                          днес, 15:11

Една от най-тежките седмици за европейските книжа от началото на тази година приключи с изненадващо покачване на основните борсови показатели на континента. След четири поредни дневни сесии фондовите индекси получиха мощна подкрепа от Фед в петък. Американското правителство предприе интензивна намеса в междубанковите заеми, за да увеличи ликвидността на финансовата система и успокои кредитните сътресения. Ответната реакция в Европа към обедните часове в петък беше рязко поскъпване на корпоративните акции. Така основният борсов индекс FTSEurofirst 300 отчете 2.27% дневни печалби до 1473 пункта. В Лондон FTSE реализира най-голямото дневно набъбване за последните 4 години, след като в сутрешната търговия се гмурна до 11-месечно дъно, а по-късно скочи до 6064.2 пункта, завършвайки петъчната сесия с печалби от 3.5%. Във Франкфурт Xetra DAX-30 се повдигна с 1.5% до 7378.29 пункта. С 1.86% над неутрална територия изплува френският CAC-40, който затвори при 5363.63 пункта. Почти всички пазари от Централна и Западна Европа регистрираха дневно покачване от най-малко 1.5% в петък. Изключение направи само Виенската фондова борса, където индексът ATX затвори с понижение от 0.33%.

Намесата на Фед стабилизира акциите на най-пострадалите от американската ипотечна криза компании в Европа - финансовите. Секторът отчете значителни печалби в петък, след като инвеститорите си върнаха ентусиазма, охладен от солидните загуби през последните дни. Сред най-осезателните промени бяха тези в книжата на HSBC (ръст от 4.7% до 902 пенса), Роял банк ъф Скотланд (скок от 6% до 575.5 пенса) и холандската ABN Amro (добавка от 5.4% до 33.57 евро). Акциите на германските банки последваха положителната тенденция въпреки новината, че още една компания от сектора - Sachsen, е застрашена от неизплащането на американските ипотеки и ще бъде подпомогната от други германски банки.

хайде сега,който иска да се усеща

Коментар

• какво очакват да е движение то на пазара инвеститорите може да се разбере от репо сделките.Ако се увеличават чуствително ,е ясно.Очакват здраво на горе.Само да има кой да я даде тази статистика

Коментар

• Gotovo ! Ama togava mozei da sa v ? - Evro a ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bai Georgi
                                E kakvi vremena biaha 2004 !Togava se prestrashih i e tova si kupich:

SPARKI-ELTOS - Lovech 3300 2,00 лв
                                VAMO AD - Varna 3500 2,47 лв
                                TRAKIA PAPIR AD - Pazardjik 1300 2,81 лв
                                ALCOMET AD - Shumen 3140 8,78 лв
                                ELMA AD - Troyan 5000 1,64 лв
                                BALKAN AD - Lovech 4400 2,25 лв
                                KOSTENEC - HHI - Kostenec 2000 4,99 лв
                                ODESOS AD -Varna 2000 10,00 лв
                                VIPOM AD - Vidin 2113 4,73 лв

Zeni 25.10.2004
                                Хей,след три години пак да напишеш какви времена бяха днес!!!

Коментар

Working...
                                X