Първоначално изпратено от BOBAN1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6u6umigaПървоначално изпратено от КуроператорПървоначално изпратено от ЛеонидПървоначално изпратено от justpassingbyToku sto poglednah EUBG i mi stana jasno zasto Korki pishe po edna straniza opravania (osnovno za svoe uspokoenie de). Samo za dnes e zagubil 4,5%!
Losho, Korki, losho! No taka se uchi chovek!
Njakude spomenavash i za stabilen fundament pri EUBG naprimer ....
Mdaaa, sega razbiram, che nie s teb nikoga njama da budem kolegi, lipsva ti fundamenta za tova prijatelju. Uspeh vupreki vsichko
До къде я докарахме?!?!
Днес през втората половина на борсовия ден по много позиции отляво вече заставаха ИП като купувачи.
Борсата почна да катери нагоре.
А следобед дойде новината от ФЕД и еуфория на европейските борси.
И какво очаквате при това положение понеделник при това положение?:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от justpassingbyKorki, ti veche se panira i kompleksira totalno. Sorry ama edna straniza opravdania njamam nervi vreme i jelanie da cheta. Ste vidim kak ste sa nestata drugata sedmiza i pak ste si govorim. Do tuk az sum prav, da vidim drugata sedmiza. Tova e za sega. Pozdravi i uspehi.
Не ти знам мащаба,ме ме и интересува,само едно ще ти кажа,хора с много по малък мащаб от твоя,но с много по перспективно мислене от теб,ще те задминат мноооооого бързо.Те в мисленето са те заддминали,но ще те задминат и по обем на портфейла.Тук,в този форум има много такива хора,бих казал те са болшинство.Ти си от най-голямото малцинство,човека с голямото самочувствие,човека който е най-хитър,човека който е най преуспял,човека който е над нещата!
Дребен играч си и то не защото портфейла ти е малко,за това не знам,но съм склонен да приема,че си със среден тип портфейл,ами защото мисленето ти е присъщо на дребен играч.А това е голям проблем,и колкото по бърза го осъзнаеш,толкова по-добре.
Коментар
-
Аз пък очаквам Химимпорт и дъщерни да са нагоре покрай увеличението, а като отчетем, че Хима е бенчмарк за борсата като цяло, очаквам да има както добре представящи се дружества, така и спадове при дружествата, където се губи връзката между фундамент и цена, както и при дружествата масови любимци )
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyAbe vie na Bufet da ne mi poluchavate izvlecheniata ot bankovata smetka, che ste taka dobre informirani? )))
Jalka rabota - edinstvenata akzia v HDPAT padna ot 22 na 19 000 i vie napulnihte foruma sus spam i opistjahte sveta )) Novata sedmiza ochakvam korekziata da produlji (vse pak pak do sega vidjahme samo nachaloto) i da vurnem okolo 5-7% na sedmichna baza.
Uspehi i umnata!
Маи ще познаеш за 5-7% ама нагоре!!!
Току що Бъфет ми се обади и каза че ще сме нагоре!
Ама ти си знаеш!
Ако имаш нещо останало,кажи къде ще продаваш да се наредим!
Коментар
-
Abe vie na Bufet da ne mi poluchavate izvlecheniata ot bankovata smetka, che ste taka dobre informirani? )))
Jalka rabota - edinstvenata akzia v HDPAT padna ot 22 na 19 000 i vie napulnihte foruma sus spam i opistjahte sveta )) Novata sedmiza ochakvam korekziata da produlji (vse pak pak do sega vidjahme samo nachaloto) i da vurnem okolo 5-7% na sedmichna baza.
Uspehi i umnata!
Коментар
-
Bobi75
и аз си накупих
Бъфет ми е любимец. Между другото Бъфет вече е накупил ценни метали
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=369554
Неочакван обрат на пазарите
Автор: Христо Петров
днес, 15:11
Една от най-тежките седмици за европейските книжа от началото на тази година приключи с изненадващо покачване на основните борсови показатели на континента. След четири поредни дневни сесии фондовите индекси получиха мощна подкрепа от Фед в петък. Американското правителство предприе интензивна намеса в междубанковите заеми, за да увеличи ликвидността на финансовата система и успокои кредитните сътресения. Ответната реакция в Европа към обедните часове в петък беше рязко поскъпване на корпоративните акции. Така основният борсов индекс FTSEurofirst 300 отчете 2.27% дневни печалби до 1473 пункта. В Лондон FTSE реализира най-голямото дневно набъбване за последните 4 години, след като в сутрешната търговия се гмурна до 11-месечно дъно, а по-късно скочи до 6064.2 пункта, завършвайки петъчната сесия с печалби от 3.5%. Във Франкфурт Xetra DAX-30 се повдигна с 1.5% до 7378.29 пункта. С 1.86% над неутрална територия изплува френският CAC-40, който затвори при 5363.63 пункта. Почти всички пазари от Централна и Западна Европа регистрираха дневно покачване от най-малко 1.5% в петък. Изключение направи само Виенската фондова борса, където индексът ATX затвори с понижение от 0.33%.
Намесата на Фед стабилизира акциите на най-пострадалите от американската ипотечна криза компании в Европа - финансовите. Секторът отчете значителни печалби в петък, след като инвеститорите си върнаха ентусиазма, охладен от солидните загуби през последните дни. Сред най-осезателните промени бяха тези в книжата на HSBC (ръст от 4.7% до 902 пенса), Роял банк ъф Скотланд (скок от 6% до 575.5 пенса) и холандската ABN Amro (добавка от 5.4% до 33.57 евро). Акциите на германските банки последваха положителната тенденция въпреки новината, че още една компания от сектора - Sachsen, е застрашена от неизплащането на американските ипотеки и ще бъде подпомогната от други германски банки.
хайде сега,който иска да се усеща
Коментар
-
Първоначално изпратено от bai GeorgiE kakvi vremena biaha 2004 !Togava se prestrashih i e tova si kupich:
SPARKI-ELTOS - Lovech 3300 2,00 лв
VAMO AD - Varna 3500 2,47 лв
TRAKIA PAPIR AD - Pazardjik 1300 2,81 лв
ALCOMET AD - Shumen 3140 8,78 лв
ELMA AD - Troyan 5000 1,64 лв
BALKAN AD - Lovech 4400 2,25 лв
KOSTENEC - HHI - Kostenec 2000 4,99 лв
ODESOS AD -Varna 2000 10,00 лв
VIPOM AD - Vidin 2113 4,73 лв
Zeni 25.10.2004
Коментар
Коментар