шшшшшшш
шункич къде е дъното . ще е много изненадващо . хяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБиченцата ще бъдат спукани от камшици и тояги!
Мажете ските!
Мазалото тепърва предстои!
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Биченцата ще бъдат спукани от камшици и тояги!
Мажете ските!
Мазалото тепърва предстои!
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Чакай да бъдеш хубаво сготвен и тогава ще удариш челото в пода!
Голямото реване тепърва предстои!
- 3 Харесвания
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеза тези които си хвърлиха акциите като салфетки в чалга клуб, тепърва предстои сех и бох ....... дано са им останали пари за метаха
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеза тези които си хвърлиха акциите като салфетки в чалга клуб, тепърва предстои сех и бох ....... дано са им останали пари за метаха
- 1 like
Напиши коментар:
-
за тези които си хвърлиха акциите като салфетки в чалга клуб, тепърва предстои сех и бох ....... дано са им останали пари за метаха
- 2 Харесвания
Напиши коментар:
-
Мажете ските, аматьорчета!
Горко им на бичметата!
Ще има сеч и кеч!
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеТи след месец два ще го търсиш ташунко да го биеш.По добре му намери координатите докато още сте приятели и той не се покрил.
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеТи след месец два ще го търсиш ташунко да го биеш.По добре му намери координатите докато още сте приятели и той не се покрил.
Напиши коментар:
-
Ти след месец два ще го търсиш ташунко да го биеш.По добре му намери координатите докато още сте приятели и той не се покрил.
- 4 Харесвания
Напиши коментар:
-
Голямото реване тепърва предстои и това е повече от сигурно!
Ще има брутален срив!
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямото реване тепърва предстои!
Не съм черноглед, а съм реалист!
Посоката е ясна и тя е надолу!
- 4 Харесвания
Напиши коментар:
-
Не съм черноглед, а съм реалист!
Посоката е ясна и тя е надолу!
Напиши коментар:
-
Козак ,стига бе човек заприличал си на вожда по черногледство хима предния път се срина 2-3 години след началото на кризата аз сега пак ли толкова да чакам,аа пак да ти кажа да имаш овце покрай гергьовден си е доходоносно занимание,това от опит
Напиши коментар:
Напиши коментар: