Биченцата ще ядат дървото!
Набълбуканите разбирачи мълчат. Що така!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ти щото много разбираш.... а аз и да карам камион пак ще правя по 20 к $ на месец.Само че аз ще вкарам кеша около дъното на американската борса и след 8-10 г ще съм с милиони а ти ще си на същото ниво.
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямото реване тепърва предстои!
Мажете ските, за да не се пребиете по нанадолнището!
- 1 like
Напиши коментар:
-
Голямото реване тепърва предстои!
Мажете ските, за да не се пребиете по нанадолнището!
Напиши коментар:
-
Ти щото много разбираш ....а аз и да карам камион пак ще правя по 20 к $ на месец.Само че аз ще вкарам кеша около дъното на американската борса и след 8-10 г ще съм с милиони а ти ще си на същото ниво.Last edited by RUBLA; 02.05.2020, 11:33.
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Карай си камиони и забрави за нас... той искал да докаже... ако така ставаше... ясно е че от борси не разбираш!
- 1 like
Напиши коментар:
-
Не си разбрал правилно.Не искам България да е надолу.Напротив искам да просперира,но искам БФБ да е надолу за да докажа на ония цървули алчняци че нищо не разбират от борса и че всичко дето хвърчи не се яде .
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеай тъй шункич . само надолу да се чува
ти искаш българия надолу . аз искам целият свят надоле
- 1 like
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениешшшшшшш
шункич къде е дъното . ще е много изненадващо . хяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
- 1 like
Напиши коментар:
-
ай тъй шункич . само надолу да се чува
ти искаш българия надолу . аз искам целият свят надоле
- 1 like
Напиши коментар:
-
Който коригирал, коригирал.
Розови ъпърчета, които не виждат по-далече от носа си.
След пандемията тепърва идва големия зор!
Правят се на по-големи оптимисти от времето преди короната. Ха-ха-ха-хааа!Last edited by Три без коз; 01.05.2020, 01:21.
Напиши коментар:
-
бичи капан колко да е бичи . сега избичиха до 25000 . скоро и до 27000 , дакс 12000. хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяLast edited by the architect; 01.05.2020, 00:54.
- 1 like
Напиши коментар:
-
ама наистина шункич
първо ще имаме нови върхове 27000 някъде пък после нови дъна. ама сега да видим дали ще курегира
- 1 like
Напиши коментар:
-
и аз съм със шункича . сега като започне економическата вуйна с китай и ще стане мазалоч
Напиши коментар:
Напиши коментар: