IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Три без коз
    replied
    Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

ko речИ?

дъртия паднал от 23 133 на 23 101 пункта или цели 32 точки!!!

дакса нагоре с 1,23%

мъка ...... но още по-голяма мъка е да продадеш ХИМ-а на 85 ст., а сега да струва 1,10 лв. ...... другия месец над 1,20

флагмана леко се отдалечава , а слезналите пасажери гледат тъжно след него
    Ти не си ъпър, ти си фантазьор!
    Мажи ските и си лягай!
    Ще ти гръмнат репата и пак ще се чудиш, какви глупости да бръщолевиш.
    Твоите артии ще ти ги купя на педесе стинки и това е сигурно!
    За четирсе стинки не е сигурно.
    Last edited by Три без коз; 29.04.2020, 04:15.

Напиши коментар:

• polki
    replied
    Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Като гледам дъртия и даксиня, как се мъчат, жална им майка на заблудените бичменца.
    ko речИ?

дъртия паднал от 23 133 на 23 101 пункта или цели 32 точки!!!

дакса нагоре с 1,23%

мъка ...... но още по-голяма мъка е да продадеш ХИМ-а на 85 ст., а сега да струва 1,10 лв. ...... другия месец над 1,20

флагмана леко се отдалечава , а слезналите пасажери гледат тъжно след него

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied
    Като гледам дъртия и даксиня, как се мъчат, жална им майка на заблудените бичменца.

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied
    Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Така излиза. Костолани е споменавал, че заради подобни екземпляри е ходил до бросата да им се порадва на живо, за да си оправя настроението, Но е бил активен миналото столетие, преди да се нароят форумите и е пропуснал да отбележи Форумните ревльовци. Преди месец ревяха да идва ралито, за да продадат, сега реват за да не идва ралито и да купят
    Успокой се.
    Ще преживееш и предстоящия срив.
    Бъдещето е пред теб. Ще имаш възможност отново да спечелиш пари.
    Юначка без рани не може.

Напиши коментар:

• precakanoto
    replied
    Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Форумния прочит на Костолани е различен - "Който реве когато падат, реве и като растат..."
    Така излиза - винаги реват . Костолани е споменавал, че заради подобни екземпляри е ходил до борсата да им се порадва на живо, за да си оправя настроението, Но е бил активен миналото столетие, преди да се нароят форумите и е пропуснал да отбележи Форумните ревльовци. Преди месец ревяха да идва ралито, за да продадат, сега реват за да не идва ралито и да купят

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied
    Пари няма, предстои криза, а тук разни с нула процента кеш очакват някой да им купува скъпите артии и да вдига още цените, за да могат те да печелят.
    Голям смях!
    Кешът е император!

Напиши коментар:

• Zdravko
    replied

Да, нали заради теб ме блокираха, защото ходиш по приятелски да плачеш на рамото на модератора и да се оплакваш от лошия Три без коз, който не е съгласен с теб и говори за спад.
    За твое голямо съжаление ще има голям срив на борсата и ще си загубиш парите.
    А сега пак можеш да отидеш и да се оплакваш от батко Коз.
    Ехааа, не знаех, че съм толкова влиятелен ! От никого не съм се оплаквал, още повече, че преди седмица и мен ме бяха блокирали ! Може би ти си се оплакал тогава ! Благодаря ти, че си загрижен за моите пари !

Напиши коментар:

• Ender
    replied

Е какъв инвеститор си без артии !? Само в едното реване си инвестирал
    Не знаеш ли какво е казал Костолани, че който няма книгите когато падат, после ги няма и когато растат? Сега ако кажем, че си точно потвърждение на тезата, защо го приемаш като заяждане. Винаги има някой калитко, който се избушва в дъното. Приеми, че си имал кофти късмет и просто си вземи поука, реването не помага
    Форумния прочит на Костолани е различен - "Който реве когато падат, реве и като растат..."

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied

Не знаеш ли какво е казал Костолани, че който няма книгите когато падат, после ги няма и когато растат? Сега ако кажем, че си точно потвърждение на тезата, защо го приемаш като заяждане. Винаги има някой калитко, който се избушва в дъното. Приеми, че си имал кофти късмет и просто си вземи поука, реването не помага
    Ще ти взема шитовете, когато започнеш да ги хвърляш, като салфетки!
    Аз не съм луд да ви взимам горещите картофи на тези набалончени цени.

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied
    Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

А добре дошъл, сега ли те отблокираха ? Подготвени сме, и ските са намазани, бъди спокоен !
    Да, нали заради теб ме блокираха, защото ходиш по приятелски да плачеш на рамото на модератора и да се оплакваш от лошия Три без коз, който не е съгласен с теб и говори за спад.
    За твое голямо съжаление ще има голям срив на борсата и ще си загубиш парите.
    А сега пак можеш да отидеш и да се оплакваш от батко Коз.

Напиши коментар:

• precakanoto
    replied

Напротив, злобееш, защото яко си се набълбукала и напълно резонното ми очакване за срив на индексите те кара да се заяждаш и да ми дрънкаш за някакви стада, с които явно се занимаваш.
    Аз съм инвеститор и не ми се спори с неориентирани ъпъри, като теб.
    Last edited by precakanoto; 28.04.2020, 16:21.

Напиши коментар:

• Zdravko
    replied
    Ще напазарувам на много по-ниски нива.
    Мажете ските!
    А добре дошъл, сега ли те отблокираха ? Подготвени сме, и ските са намазани, бъди спокоен !

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied
    Ще напазарувам на много по-ниски нива.
    Мажете ските!
    Last edited by Три без коз; 28.04.2020, 16:03.

Напиши коментар:

• Три без коз
    replied

Не злобея, що да злобея, само предложих да събереш стадото преди гергьовден. Няма и да съжалявам много, ако слезе индекса, -освен бунагите имам няколко оферти купува. Ама като нямате книги, нямате и какво да продавате, само на реване ли ще го карате
    Напротив, злобееш, защото яко си се набълбукала и напълно резонното ми очакване за срив на индексите те кара да се заяждаш и да ми дрънкаш за някакви стада, с които явно се занимаваш.
    Аз съм инвеститор и не ми се спори с неориентирани ъпъри, като теб.

Напиши коментар:

• polki
    replied
    само на реване ли ще го карате
    реване и заклинания ....... друго не им остава ...... защото нямат топки да скъсяват

Напиши коментар:

Working...
X