Много яка сцена! Докато биковете пазаруват, мечките разграбват!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от franky4fingersЧичо Личо, кучето не го питам за вълните в момента, щото както седеше и блееше по монитора само ми каза "Я гледай, гледай, наклона на спада е същия като новогодишния, тея играчи като са били бичо настроени са се надлъгвали цело лето затва изпревариха коледата, нооо миналия спад е бил 3 месеца, а ние вече минахме месец и половина, значи остава има-нема още 1 месец и може да са кротне индекса", та Чичо Личо, гледам да му запиша приказката, да не изпуснеме некоя дума, та не му проверих логигата, така ли е, не е ли така
Изпревари ми въпроса?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Чичо Личо, кучето не го питам за вълните в момента, щото както седеше и блееше по монитора само ми каза "Я гледай, гледай, наклона на спада е същия като новогодишния, тея играчи като са били бичо настроени са се надлъгвали цело лето затва изпревариха коледата, нооо миналия спад е бил 3 месеца, а ние вече минахме месец и половина, значи остава има-нема още 1 месец и може да са кротне индекса", та Чичо Личо, гледам да му запиша приказката, да не изпуснеме некоя дума, та не му проверих логигата, така ли е, не е ли така
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от mitkodotcomПървоначално изпратено от Bobi75и си мисла аз, че нали на запад в училище доста финансово образование има, а тука при нас в българийката хем няма образование, хем като идеш да инвестираш не те питат никакви такива въпроси. мдаааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75и си мисла аз, че нали на запад в училище доста финансово образование има, а тука при нас в българийката хем няма образование, хем като идеш да инвестираш не те питат никакви такива въпроси. мдаааа
Митко
Коментар
-
Чичо Личо, кучето не го питам за вълните в момента, щото както седеше и блееше по монитора само ми каза "Я гледай, гледай, наклона на спада е същия като новогодишния, тея играчи като са били бичо настроени са се надлъгвали цело лето затва изпревариха коледата, нооо миналия спад е бил 3 месеца, а ние вече минахме месец и половина, значи остава има-нема още 1 месец и може да са кротне индекса",та Чичо Личо, гледам да му запиша приказката, да не изпуснеме некоя дума, та не му проверих логигата, така ли е, не е ли така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75.... абе стегната система.
и си мисла аз, че нали на запад в училище доста финансово образование има, а тука при нас в българийката хем няма образование, хем като идеш да инвестираш не те питат никакви такива въпроси. мдаааа
п.с - ...да не говорим за възможностите тип "Тоя е заек, да допълним за негова сметка!"...
Коментар
-
Bobi75
ей сега се регистрирах в една системка за он-лайн търгуване и ме питаха колко ми е експириънса за това и за онова.
и викат, ако немаш екпириънс разбираш ли, тооооо ей тука едно екзамче ще вземеш и ако минеш, то може да търгуваш с нас.
и ме разпитваха за неща като нет уърф и т.н. абе стегната система.
и си мисла аз, че нали на запад в училище доста финансово образование има, а тука при нас в българийката хем няма образование, хем като идеш да инвестираш не те питат никакви такива въпроси. мдаааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от alexandarПървоначално изпратено от AleeПървоначално изпратено от Novaka_Bullсамо искам да попитам как так по време на корекция винаги имате кеш
аз новобранска ми работа все не мога де се впиша дайте акъл.
Лесно е, при възходящ тренд се връщат взетите заеми, след това при корекции като сегашната се взимат нови. Има само един проблем, а той се състои в наличието на здрави нарви.
Я ми обясни каква е действителността, че ми се губят знания и опит.
Не знам защо, но и сега както предния път има вече напрегнати индивиди.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърoхооо, здравей паника
амче сега елана какво ще плямпат на лекцията, като се окаже че техните любими П/Е-та на яките дружества си спадат ежедневно и да видим с колко дена закъснение ще са отчели данните за да ги издокарат максимално високи
абе Франки, колко ще го чекаме тва ОЦК преди да го почнем с покупките
Коментар
-
oхооо, здравей паника
амче сега елана какво ще плямпат на лекцията, като се окаже че техните любими П/Е-та на яките дружества си спадат ежедневно и да видим с колко дена закъснение ще са отчели данните за да ги издокарат максимално високи
абе Франки, колко ще го чекаме тва ОЦК преди да го почнем с покупките
Коментар
Коментар