IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много яка сцена! Докато биковете пазаруват, мечките разграбват!

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      Чичо Личо, кучето не го питам за вълните в момента, щото както седеше и блееше по монитора само ми каза "Я гледай, гледай, наклона на спада е същия като новогодишния, тея играчи като са били бичо настроени са се надлъгвали цело лето затва изпревариха коледата, нооо миналия спад е бил 3 месеца, а ние вече минахме месец и половина, значи остава има-нема още 1 месец и може да са кротне индекса", та Чичо Личо, гледам да му запиша приказката, да не изпуснеме некоя дума, та не му проверих логигата, така ли е, не е ли така
      Vetre, kucheto ne misli li, che tozi spad e dosta po-rqzuk ot predishniq t.e sledovatelno da e po kratuk kato vremevi horizont.

Изпревари ми въпроса?
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Чичо Личо, кучето не го питам за вълните в момента, щото както седеше и блееше по монитора само ми каза "Я гледай, гледай, наклона на спада е същия като новогодишния, тея играчи като са били бичо настроени са се надлъгвали цело лето затва изпревариха коледата, нооо миналия спад е бил 3 месеца, а ние вече минахме месец и половина, значи остава има-нема още 1 месец и може да са кротне индекса", та Чичо Личо, гледам да му запиша приказката, да не изпуснеме некоя дума, та не му проверих логигата, така ли е, не е ли така
        Vetre, kucheto ne misli li, che tozi spad e dosta po-rqzuk ot predishniq t.e sledovatelno da e po kratuk kato vremevi horizont.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitkodotcom
          Първоначално изпратено от Bobi75
          и си мисла аз, че нали на запад в училище доста финансово образование има, а тука при нас в българийката хем няма образование, хем като идеш да инвестираш не те питат никакви такива въпроси. мдаааа
          Мисля, че бъркаш понятията "инвестираш" и "търгуваш". Откъде накъде ще питаш инвеститора за образованието му?
          хименни, хименно, че не те питат ще "инвестираш" ли, ще "търгуваш" ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            и си мисла аз, че нали на запад в училище доста финансово образование има, а тука при нас в българийката хем няма образование, хем като идеш да инвестираш не те питат никакви такива въпроси. мдаааа
            Мисля, че бъркаш понятията "инвестираш" и "търгуваш". Откъде накъде ще питаш инвеститора за образованието му?

Митко

Коментар

• Чичо Личо, кучето не го питам за вълните в момента, щото както седеше и блееше по монитора само ми каза "Я гледай, гледай, наклона на спада е същия като новогодишния, тея играчи като са били бичо настроени са се надлъгвали цело лето затва изпревариха коледата, нооо миналия спад е бил 3 месеца, а ние вече минахме месец и половина, значи остава има-нема още 1 месец и може да са кротне индекса", та Чичо Личо, гледам да му запиша приказката, да не изпуснеме некоя дума, та не му проверих логигата, така ли е, не е ли така

Коментар

• БЕЗ ПАНИКА, МОЛЯ.

Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                  .... абе стегната система.

Защо бе, Боби да те питат като нито отговорност носят, а и комисионни събират...

п.с - ...да не говорим за възможностите тип "Тоя е заек, да допълним за негова сметка!"...

Коментар

• ей сега се регистрирах в една системка за он-лайн търгуване и ме питаха колко ми е експириънса за това и за онова.
                    и викат, ако немаш екпириънс разбираш ли, тооооо ей тука едно екзамче ще вземеш и ако минеш, то може да търгуваш с нас.

и ме разпитваха за неща като нет уърф и т.н. абе стегната система.

Коментар

• Колчев ... Колчееееввв .... ето защо хората ви мразят!

Коментар

• Сега вече май ще трябва да чакаме края на януари . Стана тя ,квато стана!!!Колчев и Апостолов бутнаха яко махалото назад,вместо то само да си се върне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
                          Първоначално изпратено от Alee
                          Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          само искам да попитам как так по време на корекция винаги имате кеш

аз новобранска ми работа все не мога де се впиша дайте акъл.

Лесно е, при възходящ тренд се връщат взетите заеми, след това при корекции като сегашната се взимат нови. Има само един проблем, а той се състои в наличието на здрави нарви.
                          Ако вярваш на това, което се пише тук направо си за съжаление. Тук всеки е бил "излязал" на върха, всички са кеширали преди спада, сега са събрали пари за влизане отново. Абе аман от играчи. А действителността е със сигурност друга.
                          Някой да ти е казал, че съм излязъл на върха или че съм кеширал напълно? Не си спомням да съм твърдял такова нещо. Не ми преписвай неща и мисли, от които самия теб те е страх.
                          Я ми обясни каква е действителността, че ми се губят знания и опит.
                          Не знам защо, но и сега както предния път има вече напрегнати индивиди.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                            oхооо, здравей паника
                            амче сега елана какво ще плямпат на лекцията, като се окаже че техните любими П/Е-та на яките дружества си спадат ежедневно и да видим с колко дена закъснение ще са отчели данните за да ги издокарат максимално високи
                            абе Франки, колко ще го чекаме тва ОЦК преди да го почнем с покупките
                            Ветре, внучето като гледаше графиката на SOFIX-а и нещо почна да вижда exhpanding triangle, ама там нали подвълните били 5 броя пък аз като погледнах ми се струва до сега 3 да са се образували. Кучето нищо ли не вижда

Коментар

• Vetre, panikata e golqama rabota. Gledam golqma chast ot optimistichno nastroenite igrachi sa se panirali, koeto me navezda na misulta, che korekciqta e kum svoq kraq. Nikoi ne znae koga ste svurshi ......., moze samo da si predpolagame i da si spodelqme neangazirasti mneniq

Коментар

• oхооо, здравей паника
                                амче сега елана какво ще плямпат на лекцията, като се окаже че техните любими П/Е-та на яките дружества си спадат ежедневно и да видим с колко дена закъснение ще са отчели данните за да ги издокарат максимално високи
                                абе Франки, колко ще го чекаме тва ОЦК преди да го почнем с покупките

Коментар

Working...
                                X