IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Хм, ...

Първоначално изпратено от Myth_72
    Първоначално изпратено от Bobi75
    Мисля си, още съм нов и може да греша, но пък ...
    Ако всъщност това е петата вълна а не 3 или 4, то този спад си е съвсем на място и трябва да очакваме малко нагоре, после пак надолу и, като цяло тренда действително да се обърне. За да не съм съвсем голословен ето вълните
    1 23.01.2007
    2 07.05.2007
    3 03.08.2007
    4 17.08.2007
    5 15.10.2007

Какво ще кажете вие, ако смятате, че греша, кажете къде и защо.
    Колега и колеги, любители на овчата вълна

всички тези сметки са интересни, но те опират до вероятности и сценарии, вкл. и негативните сценарии.

Тез неща не са за писане тука. Ше съкратите здравето на некои друг колега инвеститор и верно вълните надолу ще станат 5, а няма да са 3.

А логично е да са 5. 3 минаха много бързо.

Мит72, последна 3-та вълна завърши на 8-ми Октомври.

Смятай си скришно на листчета
    Ха сега де как да ти отговоря, пък хем скришно да си смятам е за последно, прав си 3-та вълна е завършила на датата която пишеш, ако започваме да броим от 03.08.2007. но ако започнем от там където аз започнах ...
    3-та вълна почна на 8-ми Май

Кавон, не мислиш ли, че това , което си сложил е голяма липса на вкус най-малкото

Коментар

Първоначално изпратено от Bobi75
      Ако всъщност това е петата вълна а не 3 или 4, то този спад си е съвсем на място и трябва да очакваме малко нагоре, после пак надолу и, като цяло тренда действително да се обърне. За да не съм съвсем голословен ето вълните
      1 23.01.2007
      2 07.05.2007
      3 03.08.2007
      4 17.08.2007
      5 15.10.2007

всички тези сметки са интересни, но те опират до вероятности и сценарии, вкл. и негативните сценарии.

Тез неща не са за писане тука. Ше съкратите здравето на некои друг колега инвеститор и верно вълните надолу ще станат 5, а няма да са 3.

Ха сега де как да ти отговоря, пък хем скришно да си смятам е за последно, прав си 3-та вълна е завършила на датата която пишеш, ако започваме да броим от 03.08.2007. но ако започнем от там където аз започнах ...
      Пък и защо да съкратим здравето на някой, ако моите предположения са верни то следва, малък възход и добра възможност да се излелзе с по-малки загуби или на печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kavon
        Първоначално изпратено от Nick Leesоn
        Тук стана весело

Скоро ще се получи цяло комикс списание
        Само да няма тези дни http://photo-forum.net/index.php?APP...&CATEGORY_ID=5 ...
        Копче, тази снимка разбива .. хахаха .. ще има донори на кило преди нова година .. малиииииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
          Тук стана весело

Само да няма тези дни http://photo-forum.net/index.php?APP...&CATEGORY_ID=5 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mike777
            Една проста сметка си направих : ако капитал към печалба средно за акциите на нашата Софийска фондова борса е 33 към 1 това означава , че на 100 лева капитал се падат около 3 лева доход -> по малко от лихвата по банков депозит и си задавам въпросът : нали уж икономиката е система често оприличавана на скачени съдове, ако е така ще има ли връщане към депозитите ? Изводите и коментарите ги оставям на пишещите в този форум.
            Този постинг (или подобен) не го ли виждахме вече....;-)

п.с - ....в момента обаче не ми се търси...

Коментар

1 23.01.2007
              2 07.05.2007
              3 03.08.2007
              4 17.08.2007
              5 15.10.2007

Коментар

• Тук стана весело

Коментар

• НОЖА Е ДЪРВЕН! :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Една проста сметка си направих : ако капитал към печалба средно за акциите на нашата Софийска фондова борса е 33 към 1 това означава , че на 100 лева капитал се падат около 3 лева доход -> по малко от лихвата по банков депозит и си задавам въпросът : нали уж икономиката е система често оприличавана на скачени съдове, ако е така ще има ли връщане към депозитите ? Изводите и коментарите ги оставям на пишещите в този форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                      Чичо Личо, кучето не го питам за вълните в момента, щото както седеше и блееше по монитора само ми каза "Я гледай, гледай, наклона на спада е същия като новогодишния, тея играчи като са били бичо настроени са се надлъгвали цело лето затва изпревариха коледата, нооо миналия спад е бил 3 месеца, а ние вече минахме месец и половина, значи остава има-нема още 1 месец и може да са кротне индекса", та Чичо Личо, гледам да му запиша приказката, да не изпуснеме некоя дума, та не му проверих логигата, така ли е, не е ли така
                      хихихи
                      Ветре за 1.5 месеца 3 вълни станахаАко има още 2......Знам ли може и да се вместят в същия времеви отрязъкНо ако сценария е такъв още веднъж ще се доближим горе, ще слезнем пак...... и чак тогава може да чакаме прбив нагоре
                      Внучето нещо го мързи да смятаНо ще го помоля аз да провери нещо числата на Леонардо съвпадат ли с датите на дъната и върховете
                      Ако не друго да се упражняваМатематиката не вреди
                      Хайде поздрави на кучето и да не се заседява сега много много пред компютъра

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                        Първоначално изпратено от franky4fingers
                        Чичо Личо, кучето не го питам за вълните в момента, щото както седеше и блееше по монитора само ми каза "Я гледай, гледай, наклона на спада е същия като новогодишния, тея играчи като са били бичо настроени са се надлъгвали цело лето затва изпревариха коледата, нооо миналия спад е бил 3 месеца, а ние вече минахме месец и половина, значи остава има-нема още 1 месец и може да са кротне индекса", та Чичо Личо, гледам да му запиша приказката, да не изпуснеме некоя дума, та не му проверих логигата, така ли е, не е ли така
                        Vetre, kucheto ne misli li, che tozi spad e dosta po-rqzuk ot predishniq t.e sledovatelno da e po kratuk kato vremevi horizont.

Изпревари ми въпроса?

Някъде преди коледа или малко след това ще се открие ловният сезон .
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Еми Франки, като мине IPO-Енемона, като отпишат БТК, като набалончат Трейса и .. нищо чудно да приключиме... нема лошо и на по-скорошни развръзки, ама виж тва на миналата корекция индекса 1 месец се е мърдал почти без да пада, така че ... любителите на апокалипсиса може да бъдат внимателни

Коментар

• Хм, ...

1 23.01.2007
                                2 07.05.2007
                                3 03.08.2007
                                4 17.08.2007
                                5 15.10.2007

Коментар

Working...
                                X