Мамка им недна американска!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dalcomПоследно, аз не можах да разбера, китайците ли сринаха борсата или смятат да настанят целокупното българско население в некой хотел в Шанхай да си цъкаме на кобосите?
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от franky4fingersKva panika be hora, ne razbrahte li, che vi izklatiha kato piqni prostitutki ......
Коментар
-
Съгласен съм с Bouns, че бъдещете е на Китай. Във време на глобализация е все по-важен външния пазар, макар и техния да е голям, защото има възможност или вече е надминал родния. На какво мислите разчита БМВ, Мерцедес и т.н? Дори Фолксваген продава повече в Китай отколкото в Германия. Нокия е още по-добър пример. От малка държава - но световен гигант. Яд ме е че продадох Петрочайна преди 2 години а ги купих за 0,29 евро / парчето...
Коментар
-
Провала на Англия срина акциите
22 ноe. 2007 11:44
Британските производители и търговци на спортно облекло имат лош ден след загубата на футболния отбор на Англия от Хърватска вчера и некласирането за участие в Евро 2008, пише BBC.
Английският производител на спортна екипировка Umbro предупреди в съобщение до фондовата борса, че очаква „значително намаление“ на продажбите на фланелки на националния отбор.
От търговската верига Sports Direct пък са заявили, че вече не са сигурни, че печалбата им тази година ще надхвърли миналогодишната.
Акциите и на двете компании паднаха по време на ранната търговия в Лондон.Тези на Sports Direct са загубили 18,2%, а на Umbro – 2,6%.
Спад е отчетен и при акции и на други компании в сектора, като например тези на търговската верига JJB Sports, които са поевтинели с 8,6%.
Източник: gol.bg"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Bobi75
абе вие,ако гледате всяко движение на индексите, ще се побъркате!
вече моментната цена я изчисляват по последна сделка и индекса мига като България през 1985-та година
пазете си душевното здраве
Коментар
Коментар