IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мамка им недна американска!

Коментар

• [code]
        • [img][/img]
        [/code]

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
        Последно, аз не можах да разбера, китайците ли сринаха борсата или смятат да настанят целокупното българско население в некой хотел в Шанхай да си цъкаме на кобосите?
        Мръсните капиталистически американски говеда са виновни - ше ги еба, точно сега ли решиха че мое да изпадат в рецесия - и ипотеките не си плащат! А некои наглеци даже вноските за колите и телевизорите не си плащат!

Коментар

• Последно, аз не можах да разбера, китайците ли сринаха борсата или смятат да настанят целокупното българско население в некой хотел в Шанхай да си цъкаме на кобосите?

Коментар

• Това не е паника, това е промоция.

Коментар

• 10x mate

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                Kva panika be hora, ne razbrahte li, che vi izklatiha kato piqni prostitutki ......
                HAHAHAHAHHAAHHAahaHa good one!

Коментар

• Kva panika be hora, ne razbrahte li, che vi izklatiha kato piqni prostitutki ......

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
                    Кефите ли се на корекцията, колеги?

Или скоро радостта ще свърши?
                    твойта нали не свършва?

Коментар

• Съгласен съм с Bouns, че бъдещете е на Китай. Във време на глобализация е все по-важен външния пазар, макар и техния да е голям, защото има възможност или вече е надминал родния. На какво мислите разчита БМВ, Мерцедес и т.н? Дори Фолксваген продава повече в Китай отколкото в Германия. Нокия е още по-добър пример. От малка държава - но световен гигант. Яд ме е че продадох Петрочайна преди 2 години а ги купих за 0,29 евро / парчето...

Коментар

• Къде изчезнаха котировките купува на Ямболен? Някой да знае нещо?

Коментар

• Провала на Англия срина акциите
                          22 ноe. 2007 11:44
                          Британските производители и търговци на спортно облекло имат лош ден след загубата на футболния отбор на Англия от Хърватска вчера и некласирането за участие в Евро 2008, пише BBC.

Английският производител на спортна екипировка Umbro предупреди в съобщение до фондовата борса, че очаква „значително намаление“ на продажбите на фланелки на националния отбор.

От търговската верига Sports Direct пък са заявили, че вече не са сигурни, че печалбата им тази година ще надхвърли миналогодишната.

Акциите и на двете компании паднаха по време на ранната търговия в Лондон.Тези на Sports Direct са загубили 18,2%, а на Umbro – 2,6%.

Спад е отчетен и при акции и на други компании в сектора, като например тези на търговската верига JJB Sports, които са поевтинели с 8,6%.

Източник: gol.bg
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Само не разбрах защо Ник постна анализ който махна сед 10 мин. Явно някой отгоре те е поскастрил какви излагации и апокрифи даваш на хората. И за да замажеш дори мене обвини!!!!!!!!!
                            Аз за разлика от вас колкото и да съм черноглед поне си държа на думите и не лъжа че имам акции тук или там

Коментар

• абе вие,ако гледате всяко движение на индексите, ще се побъркате!

вече моментната цена я изчисляват по последна сделка и индекса мига като България през 1985-та година

пазете си душевното здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                                Аз, пък мисля, че ще има малко равнис..............:-)))
                                Дано да не е равнис-глътни корема! С тези цени децата ще гладуват май.

Коментар

Working...
                                X