IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига вече с тази паника, защото някои тарикати направиха по 30% защото знаеха колко ще падне борсата а пък сега бързо ще направят още 30 до нова година, като се достигнат старите цени. Ето това е целия ефект от манипулацията на дребосъчетата като нас всичките! Но таке е било вече няколко пъти и пак ще има такива врътки!

Коментар

• Значи боб ... е споко днес няма да е много интересно, а утре пък съвсем ...

Коментар

• Метнах боб, ама още тълкувам резултата!
        Ако бързаш можеш да се запознаеш с международните цени на оловото и цинка, понеже и ти се подвизаваше в темата където бях им очертал това ССССССривльовско бъдеще (още през септември, когато вървяха нагоре). Давам ти го като насока за размисъл, за част от портфейла ти.
        ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ АНАЛИЗА ДЕТО ГО ИЗТРИХТЕ, ИСКАМ ДА ГО МЕТНА В БИСЕРИ И ВИЦОВЕ...............

Коментар

• Абе Bouns,

Сега как ще гледаш на кафе ... като на 22 не е имало търговия в САЩ?

Коментар

• „При ситуации на корекции винаги страдат малките играчи - поради неразбиране на материята, те панически разпродават, защото някой е казал нещо. " - Огнян Донев

...или както казвам аз - зайците и в гората и на капиталовите пазари стават само за мезе. Днеска гледам продавали М+С напримерно на 13.85 - поредното доказатлство, че някои просто нямат дупе за Фондова борса.

Някои туканка чакат СОФИКС-ът на 1000 - ми кой знай - може и това да стане - те по.раните гащи тежат и теглят надолу към дъното. После, разбира се, цените пак ще се качат, първо до, после и над предните нива и тогава зайчетата, купили дадената от мен като пример акция на 16 кинта и продали я на и дори под 14, като я видят на 20 кинта, ще реват че Борсата е баси измамата...... ходи им обяснявай тогаз, че те сами са се прее... ... добре де - прецакали. :-)

А аз тогаз ще се смея дори повече, отколкото сега се смея...
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ilio, нали ви казах вчера - вече не вярвайте на очите си - ако искате все пак да видите реалния индекс следете на сайта на Bloomberg -там поне всичко е наред - вчера си беше на минус, днес си е на плюс!

http://bloomberg.com/apps/quote?ticker=SOFIX:IND
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                П.П.

Махнах анализа заради сривльовци като Bouns. Който се интересува от инфо - ЛС.
                Умолявам те върни анализа нека се изложа напълно, никой не ми вярва какво беше постнал за 10-15мин. Кажи ми кой те скастри та го махна, или го прочете и те хвана срам. Ей такива като тебе да ми викат на мене сривльо, платени драскачи ......
                Върни анализа, аз ще поема всички последствия от това

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo

Как така днес всичко на + индекс надолу ХА ХА ХА
                  Емииии, обратния сценарий на вчера гледаш днес....
                  NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от dici
                    Първоначално изпратено от индианец
                    Първоначално изпратено от dici
                    Това не е паника, това е промоция.
                    А СОФИКС на 1000 мега промоция ли ще е ?!
                    СОФИКС на 1000 вече звучи зле, но едва ли ще стане, няма никакви разумни причини освен страха. Да не говорим, че фондовете не биха го допуснали.
                    Много разчитате на тези фондове, на мене графиката не ми изглежда добре, макар че с новата простотия дето я измислиха, за отчитането на софикс ще стане такова мазало че бедна ви е фантазията.

Как така днес всичко на + индекс надолу ХА ХА ХА
                    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• „При ситуации на корекции винаги страдат малките играчи - поради неразбиране на материята, те панически разпродават, защото някой е казал нещо.
                      http://www.investor.bg/?id=57429
                      „Някои институции не трябваше да се изказват за състоянието на пазара“, това заяви пред журналисти Огнян Донев, изпълнителен директор на Софарма АД, по време посещение във фармацевтичната компания на Негово Превъзходителство Михаел Гайер, посланик на Федерална Република Германия в България.
                      Винаги съм твърдял, че човек, който инвестира собствените си пари, сам носи отговорност....“
                      интересно, интересно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
                        Първоначално изпратено от dici
                        СОФИКС на 1000 вече звучи зле, но едва ли ще стане, няма никакви разумни причини освен страха. Да не говорим, че фондовете не биха го допуснали.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                          Kva panika be hora, ne razbrahte li, che vi izklatiha kato piqni prostitutki ......
                          Ще говориш в минало свършено когато акциите си върнат цените от октомври, а кога ще е това можеш да ни метнеш една прогноза тука!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici

Коментар

• [quote="Kalo"]
                              Първоначално изпратено от dalcom
                              Последно, аз не можах да разбера, китайците ли сринаха борсата или смятат да настанят целокупното българско население в некой хотел в Шанхай да си цъкаме на кобосите?
                              Мръсните капиталистически американски говеда са виновни - ше ги еба, точно сега ли решиха че мое да изпадат в рецесия - и ипотеките не си плащат! А некои наглеци даже вноските за колите и телевизорите не си плащат!

Да правилно Кало,така е . И на волейбол ни биха мамка му.
                              Предполагам , че някой може да види в това сигнал за още един срив на борсата )) )

Коментар

• !

Аз чух че американските наглеци даже и акумулаторите за колите са зели да си откачат и се закачали за трафовете на енергото, от там да палят да пестят тока..гадове ниедни.
                                Ся сигурно и монбат и енемона ше се сринат зарад тез наглеци..

Коментар

Working...
                                X