Активите на фондовете са спаднали най вече заради спада на цените на акциите в тях, тегленето е от порядъка 5-8 % в общия случай. Кешовете или облигационните компоненти на фондовете при върховите им стойности / тогава нямаше и IPO за да се харчат пари / са били поне по последните отчети над 25 -35 %. Фондовете реално са продавали на върха защото през е имало растеж да дяловете, а не са купували от пазара. Ако са ги управлявали предпазливо сега имат златната възможност да кажат че са паднали по малко от индексите защото кешовата компонетна при падащ пазар расте и трябват по малко пари за да изплащат дяловете на същите които са купували преди месец повлияни от кампаниите за "Перпетум мобилето" наречено български акции :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BGoldАктивите на всички фондове са спаднали с поне 20% за последните 1-2 седмици. При запължение по закон за наличен кеш, то познайте кой ще, не ще - продава. Покупките от страна на Капман са последни напъни да обърнат тренда.
Така мисля аз
При оборот 7-8 мил. има да купуват до март 2008г.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от psycoholicИнерция! :-)
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от psycoholicФактс, за днес съм съгласен с теб, но не по причините, които изтъкваш - просто хората ще събират последния кеш за ЕНЕ! Тъй, че не ги спичай! :-)
Коментар
Коментар