IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Активите на фондовете са спаднали най вече заради спада на цените на акциите в тях, тегленето е от порядъка 5-8 % в общия случай. Кешовете или облигационните компоненти на фондовете при върховите им стойности / тогава нямаше и IPO за да се харчат пари / са били поне по последните отчети над 25 -35 %. Фондовете реално са продавали на върха защото през е имало растеж да дяловете, а не са купували от пазара. Ако са ги управлявали предпазливо сега имат златната възможност да кажат че са паднали по малко от индексите защото кешовата компонетна при падащ пазар расте и трябват по малко пари за да изплащат дяловете на същите които са купували преди месец повлияни от кампаниите за "Перпетум мобилето" наречено български акции :-)
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• по добре да спрат сесията. то е ясно че обеми ще вървят след понеделник като мине ЕНЕМОНА

Коментар

• Нещо няма сделки днес.......

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
          При излизане всеки ден по 1 млн. лв. как мислиш им е на портфолио-мениджърите. НАПЕЧЕНО
          Абе не е лесно ама нали затова са специалисти в играта!

Коментар

• При излизане всеки ден по 1 млн. лв. как мислиш им е на портфолио-мениджърите. НАПЕЧЕНО

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
              Активите на всички фондове са спаднали с поне 20% за последните 1-2 седмици. При запължение по закон за наличен кеш, то познайте кой ще, не ще - продава. Покупките от страна на Капман са последни напъни да обърнат тренда.
              Така мисля аз
              А знаеш ли колко кеш имат фондовете? МНОГО!!!!
              При оборот 7-8 мил. има да купуват до март 2008г.

Коментар

• Дедо ми е казал ДА СЛЕДВАМ ТРЕНДА. АТОЙ КАКВО ПОКАЗВА Е ........ ТОВА ДЕДО НЕ КАЗВА

Коментар

• Каквото продадохме - продадохме, каквото купихме - купихме,
                  мпже и да има спад но вече гледаме Коледа да изкараме добре, пък ние си знаем че положително ще има увеличение догодина

Коментар

• Активите на всички фондове са спаднали с поне 20% за последните 1-2 седмици. При запължение по закон за наличен кеш, то познайте кой ще, не ще - продава. Покупките от страна на Капман са последни напъни да обърнат тренда.
                    Така мисля аз

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Инерция! :-)
                      Това пък какво значи ...

Коментар

• Инерция! :-)
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от psycoholic
                          Фактс, за днес съм съгласен с теб, но не по причините, които изтъкваш - просто хората ще събират последния кеш за ЕНЕ! Тъй, че не ги спичай! :-)
                          И за какво им е този кеш, като можеш да участваш с портфейла си от акции...
                          Аз щях да попитам същото ...

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Фактс, за днес съм съгласен с теб, но не по причините, които изтъкваш - просто хората ще събират последния кеш за ЕНЕ! Тъй, че не ги спичай! :-)
                            И за какво им е този кеш, като можеш да участваш с портфейла си от акции...

Коментар

• Фактс, за днес съм съгласен с теб, но не по причините, които изтъкваш - просто хората ще събират последния кеш за ЕНЕ! Тъй, че не ги спичай! :-)
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Днес ще е поредния ден на разпродажби на БФБ. Предвиждам ново спадане на индексите с около 2%.

Коментар

Working...
                                X