Аз, пък мисля, че ще има малко равнис..............:-)))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паника на БФБ !!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SEBULBAПървоначално изпратено от BounsЕ аз пепи трябва да съм кретен за да очаквам спад в цените и да заложа вие съвсем откачихте в този форум.......
Можеш да бъдеш сигурен че когато купувах първите си акции сделките се правеха на хартия и 90% от този форум още не са знаели какво е капиталов пазар.
Ама аз не мога да разбера какво ви изнервя толкова че искате да ме изгоните? Аз си живея изкрвам някакви пари и си чертая някакви прогнози с които се съобразявам. Или казано с др. думи какво общо има мойто местожителство с бъещето на икономиката на Китай?
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от BounsАфтъре, щом жена ти не те кефи не стой в тоя форум а ходи в кефчето да намажеш нещо по така.........
Аз дори днеска не съм дал мнение за пазара, присъединих се към едно друго за останалия свят и вие се нахвърлихте хато изгладнели хиени. Това че БФБ е зле не съм ви аз виновен а това че вече не си сдържате нервите е много добре за пазара скоро ще тичате да продавате един през друг........
Това беше метафора,
Който не го кефи София, БГ, БФБ, БГ икономиката - ами да се маха от тук ...
Отиди да градиш светлото бъдеще на Китай щом вярваш в него ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BounsЕ аз пепи трябва да съм кретен за да очаквам спад в цените и да заложа вие съвсем откачихте в този форум.......
Можеш да бъдеш сигурен че когато купувах първите си акции сделките се правеха на хартия и 90% от този форум още не са знаели какво е капиталов пазар.
Коментар
-
Афтъре, щом жена ти не те кефи не стой в тоя форум а ходи в кефчето да намажеш нещо по така.........
Аз дори днеска не съм дал мнение за пазара, присъединих се към едно друго за останалия свят и вие се нахвърлихте хато изгладнели хиени. Това че БФБ е зле не съм ви аз виновен а това че вече не си сдържате нервите е много добре за пазара скоро ще тичате да продавате един през друг........
П.С. лесно е Пепи, аз съм излезнал защото съм сривльо (според вас), ама като си гледаш портфейла кой е направил правилния избор аз или ти? Замисли се малко над това, то е ясно че един ден ще купувам живот и здраве. Аз поне си признавам че нямам акции а някои лъжат че купуват от началото на корекцията.
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от just a traderpanikata, kato takava, ve4e ne e tolkova aktualna.
samiqt fakt, 4e pri pove4eto pozicii ve4e se zabelqzva na4aloto na oformqne na "duno" kakto i ve4e preodolqnata psihologi4na naglasa za panika, ve4e pokazva, 4e suznatelno predizvikanata korekcia zabavq tempa si i e vuzmojno dulgotraino konsolidirane okolo segashnite niva na ceni, dokato ne otshumqt po-zna4imite IPO's i zapo4ne redovnata turgovia s akcite im.
Kato zna4imi s4itam edinstveno: ENE, ZHB i startiraneto na turgoviata s TRACE
Да видим и следващата седмица ...
Bouns,
Няма логика да седиш някъде, а пък да обясняваш колко е гадно и безпеспективно това място и как всичко ще се провали ...
Това е като да перкаш всеки ден грозна/гадна/смрадлива жена, а после да се оплакваш на приятелите си на чаша ракия за липсата на късмет ...
Коментар
-
Много благодаря на Ник, за апокалиптичната статия.
Не искам да се бутам около големите имена, но искам само да попитам всички ли тук споделят мнението че в Китай ще стане същото което е станало в САЩ? Ако да кажете кога, да мога да ви се посмея.
Афтъре,
Ами черно е да докато всички партизани и овчари в България продължават да манипулират хората ще си е все така. Аз не мога да разбера защо както винаги сам си противоречиш чертаеш срив в Китай а мен наричаш сривльо. А колкото до седенето то си е изцяло моя работа къде ще седя и колко, няма никакво отношение към написаното......
Коментар
Коментар