IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Паника на БФБ !!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз, пък мисля, че ще има малко равнис..............:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
      Кефите ли се на корекцията, колеги?

Или скоро радостта ще свърши?
      Май пак отиваме в червената зона. Гадна работа.

Коментар

• Кефите ли се на корекцията, колеги?

Или скоро радостта ще свърши?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
          Първоначално изпратено от Bouns
          Е аз пепи трябва да съм кретен за да очаквам спад в цените и да заложа вие съвсем откачихте в този форум.......
          Можеш да бъдеш сигурен че когато купувах първите си акции сделките се правеха на хартия и 90% от този форум още не са знаели какво е капиталов пазар.
          За боновата си книжка от масовата приватизация ли говориш?
          Ако бях бай брадър като тебе щях да ти кажа да, с първата ми акция в HDPAT и щях да го раздавам тежък........
          Ама аз не мога да разбера какво ви изнервя толкова че искате да ме изгоните? Аз си живея изкрвам някакви пари и си чертая някакви прогнози с които се съобразявам. Или казано с др. думи какво общо има мойто местожителство с бъещето на икономиката на Китай?

Коментар

• Аз предлагам , да изчакаме годишните отчети и тогава да се изказваме,

кое е балон и кое не е. ! :-)))

Защото сега самите ние олекваме , като въздухари с непремерените си изкзвания за БФБ. :-))))

Коментар

• Zasto se habite da mu obqsnqvate na Bouns, toi qvno znae vsichko i si namila kato laterna.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                Афтъре, щом жена ти не те кефи не стой в тоя форум а ходи в кефчето да намажеш нещо по така.........
                Аз дори днеска не съм дал мнение за пазара, присъединих се към едно друго за останалия свят и вие се нахвърлихте хато изгладнели хиени. Това че БФБ е зле не съм ви аз виновен а това че вече не си сдържате нервите е много добре за пазара скоро ще тичате да продавате един през друг........
                Bouns,

Това беше метафора,

Който не го кефи София, БГ, БФБ, БГ икономиката - ами да се маха от тук ...

Отиди да градиш светлото бъдеще на Китай щом вярваш в него ...

Коментар

• ==
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                    Е аз пепи трябва да съм кретен за да очаквам спад в цените и да заложа вие съвсем откачихте в този форум.......
                    Можеш да бъдеш сигурен че когато купувах първите си акции сделките се правеха на хартия и 90% от този форум още не са знаели какво е капиталов пазар.
                    За боновата си книжка от масовата приватизация ли говориш?

Коментар

• Афтъре, щом жена ти не те кефи не стой в тоя форум а ходи в кефчето да намажеш нещо по така.........
                      Аз дори днеска не съм дал мнение за пазара, присъединих се към едно друго за останалия свят и вие се нахвърлихте хато изгладнели хиени. Това че БФБ е зле не съм ви аз виновен а това че вече не си сдържате нервите е много добре за пазара скоро ще тичате да продавате един през друг........

П.С. лесно е Пепи, аз съм излезнал защото съм сривльо (според вас), ама като си гледаш портфейла кой е направил правилния избор аз или ти? Замисли се малко над това, то е ясно че един ден ще купувам живот и здраве. Аз поне си признавам че нямам акции а някои лъжат че купуват от началото на корекцията.

Коментар

• Bouns, ти сам си казвал, че не играеш на БФБ , не точно сега,

та ми бяха интересни коментариите и анализите на човек - страничен наблюдател! :-)))

Много е лесно, нали.....???:-))

Коментар

• Е аз пепи трябва да съм кретен за да очаквам спад в цените и да заложа вие съвсем откачихте в този форум.......

Коментар

• Първоначално изпратено от just a trader
                            panikata, kato takava, ve4e ne e tolkova aktualna.
                            samiqt fakt, 4e pri pove4eto pozicii ve4e se zabelqzva na4aloto na oformqne na "duno" kakto i ve4e preodolqnata psihologi4na naglasa za panika, ve4e pokazva, 4e suznatelno predizvikanata korekcia zabavq tempa si i e vuzmojno dulgotraino konsolidirane okolo segashnite niva na ceni, dokato ne otshumqt po-zna4imite IPO's i zapo4ne redovnata turgovia s akcite im.
                            Kato zna4imi s4itam edinstveno: ENE, ZHB i startiraneto na turgoviata s TRACE
                            http://www.investor.bg/?cat=35&period=1&order=1

Да видим и следващата седмица ...

Bouns,

Няма логика да седиш някъде, а пък да обясняваш колко е гадно и безпеспективно това място и как всичко ще се провали ...

Това е като да перкаш всеки ден грозна/гадна/смрадлива жена, а после да се оплакваш на приятелите си на чаша ракия за липсата на късмет ...

Коментар

• Много благодаря на Ник, за апокалиптичната статия.
                              Не искам да се бутам около големите имена, но искам само да попитам всички ли тук споделят мнението че в Китай ще стане същото което е станало в САЩ? Ако да кажете кога, да мога да ви се посмея.

Афтъре,
                              Ами черно е да докато всички партизани и овчари в България продължават да манипулират хората ще си е все така. Аз не мога да разбера защо както винаги сам си противоречиш чертаеш срив в Китай а мен наричаш сривльо. А колкото до седенето то си е изцяло моя работа къде ще седя и колко, няма никакво отношение към написаното......

Коментар

• Ами, Bouns и на БФБ не инвестира, само гледа и се прави на

анализатор за чуждите пари, а нека да заложи малко кеш и тогава да

го видим, каква ще я запее............:-)))

Коментар

Working...
                                X