Обявиха ли ценовия диапазон?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦБА Асет Мениджмънт (C81 / CBAAMG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateХайде който ще играе да си опича акъла.
Не е луд който яде зелника - ако вземат по 2,00 - 2,50 ще са постигнали невероятен успех евала ако убедят шаранчетата.
Аз се отказвам от това ИПО. На 1,20 лв. щях да мисля можеше ио да играя, но при тези параметри - НЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от модераторПървоначално изпратено от Pateto KlateМинималната цена от 2 лв. на CBA - P/E=50 висока ли е?
След ИПОто ще имат 20,2 млн бр акции
Очакват според проспекта малко над 800 000 лв. печалба.
При 2 лв. капитализацията е 40,4 млн лева или П/Е = 50,5 !
ИНВЕСТОРЕ ЦБА ЛИ ВЕЧЕ МОДЕРИРАТ ФОРУМА !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от модераторПървоначално изпратено от Pateto KlateМинималната цена от 2 лв. на CBA - P/E=50 висока ли е?
След ИПОто ще имат 20,2 млн бр акции
Очакват според проспекта малко над 800 000 лв. печалба.
При 2 лв. капитализацията е 40,4 млн лева или П/Е = 50,5 !
ИНВЕСТОРЕ ЦБА ЛИ ВЕЧЕ МОДЕРИРАТ ФОРУМА !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от pluvaiЗдравейте веселяци...
Ей смешко сигурен ли си, че можеш да плуваш наистина. Да плуваш на БФБ значи да умееш да четеш цифри! Като гледам коментарите ти явно или си някой платен на ЦБА клакьор или си някой от наглия им мениджмънт или роднина може би.
Виж цифрите и тогава пиши безумията си тук.
При 800 хиляди лева прогнозна съгласно проспекта на ЦБА печалба за 2007 година не струват повече от 20 милиона и то при П/Е=25 или 99 стотинки на акция!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pluvaiЗдравейте веселяци. До сега все смърдяхте, че проспектите се пишат формално (факт), един път някой да положи усилия да представи бизнеса си като хората и айде - луд на шарено се радва. Няма угодия и тва е.
Другото - всеки да си смята, само внимавайте с прогнозите пичовеее! Рискувате да станете много за посмешище, жалко, че паметта в тоя форум не съществува. Тука гледаме разни, дето и за Трейс 100 лева им е скъпо. Други пищяха, че Трейс са го пуснали прекалено евтино (пак няма угодия). Трети май са се опарили от Тодорофф хихихи и сега лаят от далече. Пичове тая емисия и само институционални да се явят пак ще се презапише. Специални поздрави за тия, дето твърдяха, че купуват евтино преди ИПО-то на Трейс впрочем. В тоя форум има абонирани неудачници, дето с един курс или едно УНСС станаха големи инвеститори покрай тая борса, на която "НЯМА ПРАЗНО". Ама айде един път и те да успеят. Братлета аз си чакам ценовия рейндж и 2 по Х мога да дам, и след година с удоволствие щи си премерия доходността с тия дето се отказаха от Трейс и се мръщят на ЦБА.
Сполай ви - повече мисъл и по-малко предрасъдъци ви пожелавам, щото едно време лапахте на бастуни, сега ви се възбуди параноята и ако ще сьомга да ви подадат вие ще си чакате агнешкото хахаха.
Ей смешко сигурен ли си, че можеш да плуваш наистина. Да плуваш на БФБ значи да умееш да четеш цифри! Като гледам коментарите ти явно или си някой платен на ЦБА клакьор или си някой от наглия им мениджмънт или роднина може би.
Виж цифрите и тогава пиши безумията си тук.
При 800 хиляди лева прогнозна съгласно проспекта на ЦБА печалба за 2007 година не струват повече от 20 милиона и то при П/Е=25 или 99 стотинки на акция!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от баш майсторадобре че поне стаята си уцелил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от баш майстораееееее ти как лично го прие тва за поспекта все едно ти си го писал
все пак обема не винаги е гаранция за качество
тук мисля че случая е такъв
а за презаписването както писах по долу те хората са си го казали
че разчитат предимно/само/ на институционални инвеститори
така че ние /цацата/ да си правим сметката ако ще се навираме тук
макар че ако се съди по активността във форума май и сред нас няма особен интерес
айде сполай ти и на теб
не е препоръка!
Иначе аз имам "особен интерес" навсякъде на БФБ, от където мога да изкарам печалба, дори и да не ме канят специално. Га стане като на запад да не мога да припаря до ИПО - тогава, сега щом ме устройва цената - участвам.
Коментар
Коментар