IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦБА Асет Мениджмънт (C81 / CBAAMG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обявиха ли ценовия диапазон?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate
      Хайде който ще играе да си опича акъла.

Не е луд който яде зелника - ако вземат по 2,00 - 2,50 ще са постигнали невероятен успех евала ако убедят шаранчетата.

Аз се отказвам от това ИПО. На 1,20 лв. щях да мисля можеше ио да играя, но при тези параметри - НЕ!
      Така де, някои шаранчета купуват и компании на загуба (баси П/Е-то) само заради някакъв си пазарен дял. Или заради някакво си ноу-хау дет не се знае колко струва.

Коментар

• Хайде който ще играе да си опича акъла.

Не е луд който яде зелника - ако вземат по 2,00 - 2,50 ще са постигнали невероятен успех евала ако убедят шаранчетата.

Аз се отказвам от това ИПО. На 1,20 лв. щях да мисля можеше ио да играя, но при тези параметри - НЕ!

Коментар

Първоначално изпратено от модератор
          Първоначално изпратено от Pateto Klate
          Минималната цена от 2 лв. на CBA - P/E=50 висока ли е?

След ИПОто ще имат 20,2 млн бр акции
          Очакват според проспекта малко над 800 000 лв. печалба.

При 2 лв. капитализацията е 40,4 млн лева или П/Е = 50,5 !
          ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ АНКЕТАТА !!!

ИНВЕСТОРЕ ЦБА ЛИ ВЕЧЕ МОДЕРИРАТ ФОРУМА !!!
          Да бе, ти не можеш ли да разбереш, че всички освен тебе са подставени лица тука бе.

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
            Първоначално изпратено от Pateto Klate

ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ АНКЕТАТА !!!

ИНВЕСТОРЕ ЦБА ЛИ ВЕЧЕ МОДЕРИРАТ ФОРУМА !!!

Коментар

Първоначално изпратено от pluvai
              Здравейте веселяци...

Ей смешко сигурен ли си, че можеш да плуваш наистина. Да плуваш на БФБ значи да умееш да четеш цифри! Като гледам коментарите ти явно или си някой платен на ЦБА клакьор или си някой от наглия им мениджмънт или роднина може би.

Виж цифрите и тогава пиши безумията си тук.

При 800 хиляди лева прогнозна съгласно проспекта на ЦБА печалба за 2007 година не струват повече от 20 милиона и то при П/Е=25 или 99 стотинки на акция!!!

Казах ти в темата за Енемона да не отправяш гнусни обвинения по мой адрес, че не си ми в категорията бе патенце. Чета цифри 100х, по-добре от тебе и затова много ще ти се смея като тръгне вторичната на Трейс и малко по-късно за ЦБА, засега мога само да ти се смея на тъпите ти тълкувания и как си се хванал за П/Е и още 1-2 коефициента и нищо повече и не ти е ясно колко нереални са сетоводните отчети на тая борса, останалото времето ще покаже, само не ме замесвай в некви шуробаджанашки истории, пак ми погледни коментарите и после си погледни твоите, щото има бая тенденциозност в тях (справка - темата за Трейс и Патето Клате в ранния му период).

Коментар

Коментар

• паток не се заяждай с тях че като ти скочат цялата стая еднаквомислещи ще стане страшно
                  *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pluvai
                    Здравейте веселяци. До сега все смърдяхте, че проспектите се пишат формално (факт), един път някой да положи усилия да представи бизнеса си като хората и айде - луд на шарено се радва. Няма угодия и тва е.

Другото - всеки да си смята, само внимавайте с прогнозите пичовеее! Рискувате да станете много за посмешище, жалко, че паметта в тоя форум не съществува. Тука гледаме разни, дето и за Трейс 100 лева им е скъпо. Други пищяха, че Трейс са го пуснали прекалено евтино (пак няма угодия). Трети май са се опарили от Тодорофф хихихи и сега лаят от далече. Пичове тая емисия и само институционални да се явят пак ще се презапише. Специални поздрави за тия, дето твърдяха, че купуват евтино преди ИПО-то на Трейс впрочем. В тоя форум има абонирани неудачници, дето с един курс или едно УНСС станаха големи инвеститори покрай тая борса, на която "НЯМА ПРАЗНО". Ама айде един път и те да успеят. Братлета аз си чакам ценовия рейндж и 2 по Х мога да дам, и след година с удоволствие щи си премерия доходността с тия дето се отказаха от Трейс и се мръщят на ЦБА.
                    Сполай ви - повече мисъл и по-малко предрасъдъци ви пожелавам, щото едно време лапахте на бастуни, сега ви се възбуди параноята и ако ще сьомга да ви подадат вие ще си чакате агнешкото хахаха.

Ей смешко сигурен ли си, че можеш да плуваш наистина. Да плуваш на БФБ значи да умееш да четеш цифри! Като гледам коментарите ти явно или си някой платен на ЦБА клакьор или си някой от наглия им мениджмънт или роднина може би.

Виж цифрите и тогава пиши безумията си тук.

При 800 хиляди лева прогнозна съгласно проспекта на ЦБА печалба за 2007 година не струват повече от 20 милиона и то при П/Е=25 или 99 стотинки на акция!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
                      добре че поне стаята си уцелил!
                      Хаха, важното е какво пиша а не с чий ник (кво да праа като се е логнал докато чете, а аз си пиша по инерция), даже можеше да не го карам да го трие - гледам че и той е похвалил проспекта, така че и той е от клакьорите хахаха.

Коментар

• добре че поне стаята си уцелил!

Коментар

сбърка ник-а ли бе пиле?
                          нищо, случва се, човешко е
                          мислех да ти се извиня за клакьора ама след тая издънка ще пропусна
                          сбърках компа с тоя на колегата - пак можеш да се извиниш

Коментар

• сбърка ник-а ли бе пиле?
                            нищо, случва се, човешко е
                            мислех да ти се извиня за клакьора ама след тая издънка ще пропусна

Коментар

ееееее ти как лично го прие тва за поспекта все едно ти си го писал
                              все пак обема не винаги е гаранция за качество
                              тук мисля че случая е такъв
                              а за презаписването както писах по долу те хората са си го казали
                              че разчитат предимно/само/ на институционални инвеститори
                              така че ние /цацата/ да си правим сметката ако ще се навираме тук
                              макар че ако се съди по активността във форума май и сред нас няма особен интерес
                              айде сполай ти и на теб
                              не е препоръка!
                              Не ме кефи да ме наричат клакьор някак си, за разлика от някои предпочитам да се изказвам по-скоро като открия нещо позитивно, а не негативно. И не си го намирам за недостатък тва.
                              Иначе аз имам "особен интерес" навсякъде на БФБ, от където мога да изкарам печалба, дори и да не ме канят специално. Га стане като на запад да не мога да припаря до ИПО - тогава, сега щом ме устройва цената - участвам.

Коментар

• ....

Коментар

Working...
                                X