IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦБА Асет Мениджмънт (C81 / CBAAMG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гари, бившите ХАЛИ са ОК и за мен, ама да им видиш другите магазини-не е за разправяне.
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от onzi
      Първоначално изпратено от Гари
      Какво да и коментираме. Ако резултатите от второто шестмесечие са като на първото излиза, че ти предлагат акции на P/S=2 и P/E=43. И това за компания, която работи в силноконкурентен бранш и съответно при ниска норма на печалбата - около 2,3%.
      Доколкото знам, в Русе, Кауфланд 1 и 2 направо са го размазали ...
      Не може да се каже, че някой някого е размазал. Не са толкова наблизо един до друг. Аз лично предпочитам да пазарувам в ЦБА. Но дали да инвестирам там е друг въпрос.

Коментар

• Още едно IPO, което на база на обещания за бъдещи чудеса в приходите и печалбите, ще се опита да се продаде скъпо и прескъпо.

Все още няма проспект, но ако екстраполираме годишните резултати от тези на полугодието при миналния праг от 2 лв на акция P/E е над 43. Интересно какъв рейндж ще предложат, ако дружеството още на минимума вече е дърво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
          Какво да и коментираме. Ако резултатите от второто шестмесечие са като на първото излиза, че ти предлагат акции на P/S=2 и P/E=43. И това за компания, която работи в силноконкурентен бранш и съответно при ниска норма на печалбата - около 2,3%.
          Доколкото знам, в Русе, Кауфланд 1 и 2 направо са го размазали ...

Коментар

• Какво да и коментираме. Ако резултатите от второто шестмесечие са като на първото излиза, че ти предлагат акции на P/S=2 и P/E=43. И това за компания, която работи в силноконкурентен бранш и съответно при ниска норма на печалбата - около 2,3%.

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=54213

kak namirate cenata ot 2 lewa???????

Коментар

• Септември

Коментар

• Знае ли се точно за кога е ИПО-то?

Коментар

• като гледам какво преаписване става на всяко ипо и това сигурно ще го презпишат някоко пъти независимо от даните като ги изкарат Имате си глави на раменете всеки ще си предценява...

Важното е да има повечче инфо за да е обективна преценката аз затова си чакам отговор на предният въпрос
                    Business as Usual

Коментар

• Nasco_3 mOje da imash seriozen pogled v tozi bransh,no qvno pogleda ti ne se otnasq za magazini CBA.Rabotila sum v chujbina v supermarketi i izobshto ne e vqrno tova che tam shemite im na upravlenie sa mn po dobri ot nashti,daje naprotiv.Drugo,minala sum prez vsi4ki niva na CBA,rabotila sum na vsqka edna dlujnost i moga da ti kaja 4e sum vpe4atlena ot sistemata im na upravlenie i rukovodstvo.Su6to taka CBA e edinstvenata veriga supermarketi v Bulgariq,koqto se razviva dosta uspe6no blagodarenie na dobriq si menidjmunt.

Коментар

• svetlas, ЦБА Асет Мениджмънт (ЦБА Русе, ЦБА Габрово и ЦБА Велико Търново) ли са ти забавили плащането? Да не би някоя от другите фирми съдружници в ЦБА-България, които управляват магазини ЦБА да са ти забавили плащанията? Щото от тия другите има едни небезизвестни, с разни дела по съдилищата за неплащания. Ще е кофти техните кусури на чужд гръб да отидат, в случай че ЦБА АМ се окажат твърде коректни платци.

Коментар

• Щом нещо работи добре някаде другаде няма причина да не работи и тук затова модела им ми харесва

Иначе искам да попитам svetlas бате можеш ли да споделиш повече информация , кога и каде са забавили плащането и ти локален доставчик ли си им бил (не се заяждам просто ми трябва информация за да си съставя обективно мнение)
                          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от simon4eto90
                            CBA e veriga supermarketi koqto spokoino moje da se konkurira s izvesni verigi koito sa mnogo ot po-dulgo vreme na pazara i po moe lichno mnenie smqtam che ako vseki se vkluchi s malka chast v izkupuvaneto na akcii verigata shte se razshiri i shte se razvie v mnogo dobur aspect za vseki edin koito si e zakupil akcii.CBA imat golemi proekti koito sa naput da se osushtestvqt i shte june golqm uspeh zanapred.a otnosno upravlenieto mislq che shemata im za upravlenie e kude kude po dobra ot na mn drugi verigi i tova moje da si prolichi samo po obslujvaneto im i po vida na magazinite i shemite koito se razrabotvat v nego.sushto taka sus vsqka edna izminala godina verigata se podobrqva i se razrabotvat novi planove za deistvie i za uspeshno navlizane v pazara i za dobro ime.
                            ако съдиш само по външния вид на един бизнес имай предвид че си доста далече от истината ,не се заяждам имам сериозен поглед точно в този бранш

Коментар

• CBA e veriga supermarketi koqto spokoino moje da se konkurira s izvesni verigi koito sa mnogo ot po-dulgo vreme na pazara i po moe lichno mnenie smqtam che ako vseki se vkluchi s malka chast v izkupuvaneto na akcii verigata shte se razshiri i shte se razvie v mnogo dobur aspect za vseki edin koito si e zakupil akcii.CBA imat golemi proekti koito sa naput da se osushtestvqt i shte june golqm uspeh zanapred.a otnosno upravlenieto mislq che shemata im za upravlenie e kude kude po dobra ot na mn drugi verigi i tova moje da si prolichi samo po obslujvaneto im i po vida na magazinite i shemite koito se razrabotvat v nego.sushto taka sus vsqka edna izminala godina verigata se podobrqva i se razrabotvat novi planove za deistvie i za uspeshno navlizane v pazara i za dobro ime.

Коментар

• Spec,не отричам модела,даже в Полша,много преди Унгария той се разви много успешно и конкурира с успех известните ни западни вериги.Аз имам против само мениджмънта на компанията,тъй като ги познавам,духал съм и супата/в смисъл,че накрая все пак платиха,но след много месеци/ и затова им нямам вяра.Лично мнение.

Коментар

Working...
                                X