Гари, бившите ХАЛИ са ОК и за мен, ама да им видиш другите магазини-не е за разправяне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦБА Асет Мениджмънт (C81 / CBAAMG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onziПървоначално изпратено от ГариКакво да и коментираме. Ако резултатите от второто шестмесечие са като на първото излиза, че ти предлагат акции на P/S=2 и P/E=43. И това за компания, която работи в силноконкурентен бранш и съответно при ниска норма на печалбата - около 2,3%.
Коментар
-
Още едно IPO, което на база на обещания за бъдещи чудеса в приходите и печалбите, ще се опита да се продаде скъпо и прескъпо.
Все още няма проспект, но ако екстраполираме годишните резултати от тези на полугодието при миналния праг от 2 лв на акция P/E е над 43. Интересно какъв рейндж ще предложат, ако дружеството още на минимума вече е дърво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариКакво да и коментираме. Ако резултатите от второто шестмесечие са като на първото излиза, че ти предлагат акции на P/S=2 и P/E=43. И това за компания, която работи в силноконкурентен бранш и съответно при ниска норма на печалбата - около 2,3%.
Коментар
-
като гледам какво преаписване става на всяко ипо и това сигурно ще го презпишат някоко пъти независимо от даните като ги изкарат Имате си глави на раменете всеки ще си предценява...
Важното е да има повечче инфо за да е обективна преценката аз затова си чакам отговор на предният въпросBusiness as Usual
Коментар
-
Nasco_3 mOje da imash seriozen pogled v tozi bransh,no qvno pogleda ti ne se otnasq za magazini CBA.Rabotila sum v chujbina v supermarketi i izobshto ne e vqrno tova che tam shemite im na upravlenie sa mn po dobri ot nashti,daje naprotiv.Drugo,minala sum prez vsi4ki niva na CBA,rabotila sum na vsqka edna dlujnost i moga da ti kaja 4e sum vpe4atlena ot sistemata im na upravlenie i rukovodstvo.Su6to taka CBA e edinstvenata veriga supermarketi v Bulgariq,koqto se razviva dosta uspe6no blagodarenie na dobriq si menidjmunt.
Коментар
-
svetlas, ЦБА Асет Мениджмънт (ЦБА Русе, ЦБА Габрово и ЦБА Велико Търново) ли са ти забавили плащането? Да не би някоя от другите фирми съдружници в ЦБА-България, които управляват магазини ЦБА да са ти забавили плащанията? Щото от тия другите има едни небезизвестни, с разни дела по съдилищата за неплащания. Ще е кофти техните кусури на чужд гръб да отидат, в случай че ЦБА АМ се окажат твърде коректни платци.
Коментар
-
Щом нещо работи добре някаде другаде няма причина да не работи и тук затова модела им ми харесва
Иначе искам да попитам svetlas бате можеш ли да споделиш повече информация , кога и каде са забавили плащането и ти локален доставчик ли си им бил (не се заяждам просто ми трябва информация за да си съставя обективно мнение)Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от simon4eto90CBA e veriga supermarketi koqto spokoino moje da se konkurira s izvesni verigi koito sa mnogo ot po-dulgo vreme na pazara i po moe lichno mnenie smqtam che ako vseki se vkluchi s malka chast v izkupuvaneto na akcii verigata shte se razshiri i shte se razvie v mnogo dobur aspect za vseki edin koito si e zakupil akcii.CBA imat golemi proekti koito sa naput da se osushtestvqt i shte june golqm uspeh zanapred.a otnosno upravlenieto mislq che shemata im za upravlenie e kude kude po dobra ot na mn drugi verigi i tova moje da si prolichi samo po obslujvaneto im i po vida na magazinite i shemite koito se razrabotvat v nego.sushto taka sus vsqka edna izminala godina verigata se podobrqva i se razrabotvat novi planove za deistvie i za uspeshno navlizane v pazara i za dobro ime.
Коментар
-
CBA e veriga supermarketi koqto spokoino moje da se konkurira s izvesni verigi koito sa mnogo ot po-dulgo vreme na pazara i po moe lichno mnenie smqtam che ako vseki se vkluchi s malka chast v izkupuvaneto na akcii verigata shte se razshiri i shte se razvie v mnogo dobur aspect za vseki edin koito si e zakupil akcii.CBA imat golemi proekti koito sa naput da se osushtestvqt i shte june golqm uspeh zanapred.a otnosno upravlenieto mislq che shemata im za upravlenie e kude kude po dobra ot na mn drugi verigi i tova moje da si prolichi samo po obslujvaneto im i po vida na magazinite i shemite koito se razrabotvat v nego.sushto taka sus vsqka edna izminala godina verigata se podobrqva i se razrabotvat novi planove za deistvie i za uspeshno navlizane v pazara i za dobro ime.
Коментар
-
Spec,не отричам модела,даже в Полша,много преди Унгария той се разви много успешно и конкурира с успех известните ни западни вериги.Аз имам против само мениджмънта на компанията,тъй като ги познавам,духал съм и супата/в смисъл,че накрая все пак платиха,но след много месеци/ и затова им нямам вяра.Лично мнение.
Коментар
Коментар