IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦБА Асет Мениджмънт (C81 / CBAAMG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами, така е. Всички са привлечени от борсата, защото смятат че там е пълно с балами и са прави на 150%. Най-тъпото е, че сигурно ще има пак разпродажби по читави позиции, за да се влезне тук. Освен това предметът на дейност не е свързан с производство, т.е. емитентът спада към категорията на търтеите и няма за какво да бъде поощряван над реалната цена.

Коментар

• Абсолютно съм съгласен с вас. Ще има Тодороф 2 че и отгоре.
      Аз също стигнах до тези изводи. Протеснява ме и графата резерви в консолидирания за h1 на 2007ма. Май им трябват парици за този нов магазин във В.Т. който ще откриват, иначе другото за инвестиционната им стратегия е бла,бла.

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
        плащали са на Сомони на изписана страница и сега имат за избиват
        Хахаха сигурно е така. Просто незнам кой ще даде тук повече от 1,1 лева, ама какво толкова шарани сигурно все още се намират. Само като си представя че продават за да влязат тука евентуално и съвеста ме гризе да ида да им издърпам ушите ама няма. Ще си се облегна спокойно и ще гледам този ужас с предизвестен край

Коментар

• плащали са на Сомони на изписана страница и сега имат за избиват
          *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• 2004 2005 2006 30/06/2006 г. 30/06/2007 г.
            Приходи от дейността 22 073 28 474 33 004 15 298 20 235

При P/S 2,5 и продажби за цялата 2007 евентуално 40 млн разумната цена на акцията е 1,26 лв.

Печалба/загуба от оперативна дейност 476 621 718 378 586
            Нетна печалба/загуба от дейността 292 379 520 241 453

При P/E 20 и евентуално 1 млн. печалба за 2007 разумната цена на какцията е 1 лев.

Активите са по зле от горните индикатори.

Аз получавам за обща разумна цена на акция 1,1 ЛВ.
            Хайде ще се развиват и.тн да сложим 40% отгоре - 1,5 лв. ама над това вече е лакомия.

За какви 2 лева минимална цена ми говорят?!? Това, че са им направили ненужно дебел проспект не оправдава тази висока цена. Тук ще стане май за съжаление като с тодорофф-оффф.

Не виждате ли че са надули капитала измислено за да са 10 стотинки над номинала и глупавите инвеститори да си кажат какво толкова е едно левче и да се набутат на 2 лева. Мисля, че това или ще е първото провалено и то от лакомия ИПО или ще гледаме много по жесток ХОРОР от Тодороф.

Много се надявах тука но няма да участвам ... това е пълен абсурд!
            Че има балони на борсата - има, ама при това положение по добре да купуваме тях. Тези още с излизането са надути на макс.

Коментар

• ей аман от клакьори
              голям проспект голямо чудо - 160 страници регистрационен документ
              ама пичове близо 30 стр. за рисковете на ви ли се струват маааалко множко?!?
              картинки, графички и карти с фрагчета
              мила картинка (казват луд на шаренко се радвал)
              ама имате един сероизен пропуск в сравнение с девин (един от най-слабите проспекти които съм чел) - нямате снимки на магазините
              ако бяхте ги наснимали щяхте и 300 стр. да го докарате т.е. щеше да е още по задълбочена разработката
              а на нашево брата инвеститора - приятно четене!

Коментар

• Ихаа - щанда с вината

Коментар

• ЦБА са агресивни!

http://www.bulbank.bg/?id=1.1&idNum=855
                  http://www.cbaamg.com/index.php?lang=1

Коментар

• Страхотен проспект, и бизнеса е жесток за публична компания. Чакаме ценовия рейндж иначе просто нямам забележки - лъха на професионализъм от всякъде, а не на напудрени факти баси. Има надежда за тая борса ей.

Коментар

• Вчера СВА откриха 4тия си магазин в Русе
                      Не е препоръка

Коментар

• обявата в ДВ излезе
                        от утре 7 дни и ихууууууу
                        който иска де

Коментар

• Моят брокер ми каза, че на срещата, която са провели с ръководството са им казали, че очакват цена между 3,60 и 4,20, което си е малко множко. Много лакоми станаха всички, въпреки че като цяло компанията е добра.

Коментар

• Не е зле наистина. Макар, че ми се вижда прекалено обемен.

Коментар

• http://somonifb.com/index.php?Module...em&nRecordId=4

Е няма спор - постарали са се, най-после проспект на тая борса, да не е написан по познатия формален начин. Бъдещите емитенти да вземат последват примера. Евала, евала!

Коментар

• ...

Коментар

Working...
                                X