IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С настоящото уведомяваме, че въз основа на решение на СД на БИЛБОРД АД от 29.01.2018 г. е извършена продажба на 500 дяла от капитала на дружество Инстор Медия ЕООД, представляващи 100 % от капитала му на цена от 116 лева за дял или общо 58 000 лв.
    С решение на СД на БИЛБОРД АД от 28.09.2017 г. е възложено извършването на независима пазарна оценка на стойността на дяловете от капитала на дружество Инстор Медия ЕООД – 100 % дъщерно дружество на БИЛБОРД АД от независим оценител по чл. 5 от Закона за независимите оценители. Оценката е извършена от БРАЙТ КОНСУЛТ ООД, с ЕИК: 831186265, изразяваща оценителското мнение на д-р инж. Валентин Първанов и Атанас Минчев. Съгласно оценката крайната пазарна стойност на Инстор Медия ЕООД възлиза на 54 500 лева или пазарната стойност на един дял от капитала на дружеството е 109 лв.
    Продажбата на дяловете от капитала на Инстор Медия ЕООД е извършена при следните параметри:
    Купувач по сделката: Пламена Валериева Цолова с адрес в гр.София. Купувачът не е нито заинтересовано, нито свързано с БИЛБОРД АД лице по смисъла на ЗППЦК.
    Цена, по която е извършена продажбата: 116 лева за дял от капитала на Инстор Медия ЕООД или обща продажна цена за БИЛБОРД АД – 58 000 лв.
    Стойността на сделката не надхвърля прагове по чл. 114, ал. 1 от ЗППЦК за БИЛБОРД АД и респективно не изисква изрично овластяване от страна на ОСА на БИЛБОРД АД.
    Продажбата на дяловете от капитала на Инстор Медия ЕООД от страна на БИЛБОРД АД се извършва поради обстоятелството, че източник на основните приходи от дейността на Инстор Медия ЕООД е сключен 10-годишен договор, който към датата на решението на СД на БИЛБОРД АД е изтекъл и Инстор Медия ЕООД не би могло да сключи нов такъв договор. Сключените по-малки договори не са достатъчни да обезпечат развитието на дружеството и налагат увеличаване на усилията за неговото управление и генериране на положителен финансов резултат.

Коментар

• Някой да попита на събранието
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Когато малкия акционер не получава дивидент и никога няма да получи, какво значение има печалбата за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
          40% печалба нагоре за тримесечието стигат ли да се изтупа темата от прахта?
          Чудесна новина!
          Но хубостта на новината субективно за мен я преработвам по следния начин: а дано отидем и малко нагоре, че да дам на някой друг ентусиазиран оптимист останалите ми малко /или не съвсем/ папири, че да видят и усетят и други благостта на тази собственост.
          Да не бъдем егоисти

Коментар

• 40% печалба нагоре за тримесечието стигат ли да се изтупа темата от прахта?
            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Никой не им иска папирите. А навремето имаше 14 пъти презаписване на цена от над 7 лв. при IPO--то. Луди времена бяха.....

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Че защо да се шегуваш.....напълно нормално
                Как да стане ......след като цялата борса позеленя?

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
                  Мисля да си повиша таргета за покупка от 0,20 на 0,25 /дъното от 2012/ Не че това е евтино, защото евтино означава да купиш нещо под себестойност, а тука не е много ясно колко струва изобщо!
                  0,25 - технически анализ - шегувам се де...
                  Че защо да се шегуваш.....напълно нормално

Коментар

• Мисля да си повиша таргета за покупка от 0,20 на 0,25 /дъното от 2012/ Не че това е евтино, защото евтино означава да купиш нещо под себестойност, а тука не е много ясно колко струва изобщо!
                    0,25 - технически анализ - шегувам се де...
                    IM d best

Коментар

• Да, промоции без край...

Коментар

• спокойно!
                        тук при Борджиите промоцията е вече повече от седем години !

Дето се вика - ЗА МНОО ГОДИНИ !
                        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Май приключи промоцията,няма евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
                            Аз бих си купил от тази акция, но на 20 стотинки.... иначе е много интересен форума
                            За 20 едва ли ,но до 35 не бих се учудил ако има кой да купува.
                            Last edited by Grosss; 18.11.2017, 16:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от jordan 23 Разгледай мнение
                              ПФБК ли продава тук?
                              Бенчмарк

Коментар

• Аз бих си купил от тази акция, но на 20 стотинки.... иначе е много интересен форума
                                IM d best

Коментар

Working...
                                X