IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Към 30.09.2018 г. БИЛБОРД АД отчита на индивидуална база печалба преди облагане с данъци в размер на 510 хил. лв. спрямо печалба, преди облагане с данъци за същия период на 2017 г. на стойност 312 хил. лв., което представлява ръст на печалбата на дружеството преди облагане с данъци на индивидуална база с 63.46 %.

Коментар

• Да обещаят дивидент от нея за догодина и ще удвоим набързо цената

Коментар

• Печалбата расте с 44%
        E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 398 276

Коментар

• Тук последни напъни за живот ли са или по-скоро достигане до новото дъно преди да излети?
          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex
            Като погледна последните 5 години, по-ниско ниво не виждам..иначе дали ще е текущото дъно божа работа
            ПО едно време беше и по-ниско, Ще опитам да припомня - Мисля, че имаше период, когато цената се въртя немалко време и под 30ст.. Батя също беше взел тогава пакет от онова дъно и може да каже точно по кое време и на каква цена седеше цената
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А и дали е дъното.. ?
              Като погледна последните 5 години, по-ниско ниво не виждам..иначе дали ще е текущото дъно божа работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                А и дали е дъното.. ?
                Преди време след доста коментари и при други дружества, се определи "зоната на чистите" че е около под 30 ст.)) по принцип , а не за конкретно дружество, - Хубавото беше, че слезе ли там, нямаше голямо значение колко е дъното дали 1ст. или 20 ст. примерно, все е добре ))) , а и фундамента не беше нужно да се следи. (хипотезата - "Каро", за "чистите" книги) )))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение

Ето това и аз щях да попитам ?
                  Ами цяла седмица няма сделки. Явно продавачи няма на тези нива - 0.30 -0.31 лв. Пордавачите са 20% нагоре на 0.37-0.38 лв. Отвсякъде изглежда като дъно. Дали е така, ще видим...
                  Last edited by конфуций; 27.04.2018, 16:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А и дали е дъното.. ?
                    Ето това и аз щях да попитам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      32% ръст на неконсолидирата печалба за Q1 и цената си стърже по дъното...
                      А и дали е дъното.. ?

Коментар

• 32% ръст на неконсолидирата печалба за Q1 и цената си стърже по дъното...

Коментар

• ...свърши търпението на още някой. Всичко си има граници.

Коментар

• Тук става от зле по-зле. Вярно много кусури имат тея, ама чак на 30 стинки да бъдат. Като се сетя, че направиха IPO на 7.30 лв. .................

Коментар

• Хм, днес съм взел едни 7Т на 37 ст без да усетя )

Коментар

• И тук разпродажби...поне сме заедно с големите...Пада NYSE и DAX, пада и Board...

Коментар

Working...
                                X