Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Няма да се оправим докато мажоритарите ни мислят така елементарно като теб. Доверието на инвеститорите може да донесе много повече печалби в дългосрочен план, както и може да се възползват от добрите възможности които пазара им дава - пример Велев дето си купувал преди дни планина на 5 лева, а продаваха обратноизкупени акции на високите нива. ,,,
- 3 Харесвания
Коментар
-
нПървоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Няма да се оправим докато мажоритарите ни мислят така елементарно като теб. Доверието на инвеститорите може да донесе много повече печалби в дългосрочен план, както и може да се възползват от добрите възможности които пазара им дава - пример Велев дето си купувал преди дни планина на 5 лева, а продаваха обратноизкупени акции на високите нива. По земята хиляди компании, хиляди големи акционери, ама нашите се мислят за по-умни. Виждам, че и инвеститори на борсата се заразили от същата болест.
И освен това - обясни ми какви донори са инвеститорите на борсата, на кого донорстват? Какво точно печелят мажовците от тях - правят увеличения, продават своите акции, за да си смъкнат дела до 51% и пак да крадат?!? Порочно мислене ... Нищо не правят. Хем нямат полза от пазара, хем не правят нищо. Ако намират нещо за скъпо да го продават, ако го намират за евтино да купуват. Ако не виждат смисъл - да се делистват. Простичко, хората отдавна са го измислили по земята.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boncho Разгледай мнение
Защо им е да купуват? За тях “златната кокошка”, а за инвеститорите “тапетите”. Положението на инвеститорите е цугцванг. Нямат полезен ход. Мажоритаря нито иска да продава, нито да купува. Защо да купува, като и с по-малък дял си прибира цялата печалба по един или друг начин. Защо да продава? Да печелят тъй наречените “инвеститори”? Донори са, не са инвеститори.
И освен това - обясни ми какви донори са инвеститорите на борсата, на кого донорстват? Какво точно печелят мажовците от тях - правят увеличения, продават своите акции, за да си смъкнат дела до 51% и пак да крадат?!? Порочно мислене ... Нищо не правят. Хем нямат полза от пазара, хем не правят нищо. Ако намират нещо за скъпо да го продават, ако го намират за евтино да купуват. Ако не виждат смисъл - да се делистват. Простичко, хората отдавна са го измислили по земята.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВъпросът е и мажовците да си зададат простия въпрос има ли смисъл да се занимавам с борсата, ако нямам полза от нея. И толкова ли струва дружестввото ми и ако отговора е "Не, струва в пъти повече" да започнат да си прибират акциите без пари. Трябва мисъл все пак. Ако нещо смяташ, че пазара не го оценява правилно, да решиш да си купиш от "баламурниците на борсата" склонни да продават дружество с приходи 37млн на оценка от 3 млн лв.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Въпросът е и мажовците да си зададат простия въпрос има ли смисъл да се занимавам с борсата, ако нямам полза от нея. И толкова ли струва дружестввото ми и ако отговора е "Не, струва в пъти повече" да започнат да си прибират акциите без пари. Трябва мисъл все пак. Ако нещо смяташ, че пазара не го оценява правилно, да решиш да си купиш от "баламурниците на борсата" склонни да продават дружество с приходи 37млн на оценка от 3 млн лв.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
И аз шегувам пределно ясно ми е че никой няма да си продаде златната кокошка. Иначе парите могат бързо да се намерят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
много интересно от кого ще купиш, като нито мажото на гага иска да ви чува и знае, а хеле па семейството тук, хаха- ше купите как и откого, като мажовците държат повече от достатъчно и "копче" не може да им се каже. Бодряшките и навивачески коментари могат да подлъжат 1-2ма играчора и дотам с инвеститорите, хаха, приемам го като шега
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Аз веднага мога да намеря инвеститори
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГледам им отчета на тези симпатяги. Гледам и цената на акциите. Правят годишни продажби от 37млн лв, а взело да струва 3млн лв вече цялото предприятие. Ех да можеше наистина да се купи такова дружество на такава цена.
Явно сектора така се оценява де и Гагарин с маркет кап 8млн, при приходи от продажби над 100млн.
Мисля че ще намерим съинвеститори за 11млн да ги купим двете заедно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеГледам им отчета на тези симпатяги. Гледам и цената на акциите. Правят годишни продажби от 37млн лв, а взело да струва 3млн лв вече цялото предприятие. Ех да можеше наистина да се купи такова дружество на такава цена.
Явно сектора така се оценява де и Гагарин с маркет кап 8млн, при приходи от продажби над 100млн.
Коментар
-
Гледам им отчета на тези симпатяги. Гледам и цената на акциите. Правят годишни продажби от 37млн лв, а взело да струва 3млн лв вече цялото предприятие. Ех да можеше наистина да се купи такова дружество на такава цена.
Коментар
-
Към 30.09.2018 г. БИЛБОРД АД отчита на консолидирана база печалба преди облагане с данъци в размер на 687 хил. лв. спрямо консолидирана печалба преди облагане с данъци за същия период на 2017 г. на стойност 490 хил. лв., което представлява повишение на печалбата на дружеството преди облагане с данъци на консолидирана база с 40.20 %. Нетната печалба на БИЛБОРД АД на консолидирана база към 30.09.2018 г. е на стойност 692 хил. лв. спрямо нетна консолидирана печалба на дружеството към 30.09.2018 г. в размер на 494 хил. лв. Консолидираната нетна печалба на БИЛБОРД АД към 30.09.2018 г., отнасяща се към собствениците на дружеството майка е в размер на 496 хил. лв. се повишава с 65.33 % спрямо консолидираната нетната печалба на дружеството, отнасяща се към собствениците на дружеството майка към 30.09.2017 г. на стойност 300 хил. лв.
Към 30.09.2018 г. печалбата, преди облагане с данъци и амортизации, увеличена с финансовите разходите и намалена с финансовите приходи (EBITDA) на БИЛБОРД АД на консолидирана база е на стойност 3 296 хил. лв. в сравнение с EBITDA към 30.09.2017 г. в размер на 3 151 хил. лв., което представлява ръст от 4.65 %.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа обещаят дивидент от нея за догодина и ще удвоим набързо цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКъм 30.09.2018 г. БИЛБОРД АД отчита на индивидуална база печалба преди облагане с данъци в размер на 510 хил. лв. спрямо печалба, преди облагане с данъци за същия период на 2017 г. на стойност 312 хил. лв., което представлява ръст на печалбата на дружеството преди облагане с данъци на индивидуална база с 63.46 %.
И да вземат да ме послушат за дивидентче.. да видиш тогава как сме хукнали към номинала
- 1 like
Коментар
Коментар