ПФБК ли продава тук?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Във връзка с участие на БИЛБОРД АД в обединение по ЗЗД в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Осигуряване на външна и вътрешна реклама на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018“, открита с решение № ЗОП-01-28 от 07.08.2017 г. с възложител Министерство на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 г., с настоящото уведомяваме, че БИЛБОР АД е получило Решение, че обединението е обявено за участник, спечелил откритата процедура за възлагане на обществената поръчка, въз основа на което на 03.10.2017 г. е сключен договор за възлагане изпълнението на поръчката.
Съгласно представената по процедурата оферта БИЛБОРД АД ще има ангажимент да изработи материали за вътрешна и външна реклама по обособена позиция № 1: „Изработване на материали за вътрешна и външна реклама, на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 за територията на град София“в съответствие с техническата спецификация на стойност 310 414,90 лв. без ДДС. Съгласно условията на поръчката изработването на материалите за вътрешна и външна реклама, осигуряването на площите и съоръженията, както и монтажът следва да са завършени до 15.12.2017 г., когато започва рекламната кампания на Българското председателство.
Срокът за изпълнение на договора е от сключването му до 31.07.2018 г. Всички рекламни материали трябва да бъдат изработени, доставени и монтирани до 15.12.2017 г. Срокът, в който рекламните материали ще бъдат разположени по определените локации е 30.06.2018 г. включително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТази хипотеза не е невъзможана също, може и да подпират, но отгоре, както каза "Майната"))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от MaseratiSUVГенчеви няма ли да си подпрат акцията, при този борсов бум може да се опитат да ни излъжат с нови емисии акции, облигации, вътрележки....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Чудесно, надявам се скоро да яхнем някоя вълна на този board
пп ПФБК мисля остана с малко бройки, ако изобщо още имат...
Коментар
-
Генчеви няма ли да си подпрат акцията, при този борсов бум може да се опитат да ни излъжат с нови емисии акции, облигации, вътрележки.... Как са допуснали такова вземане да се натрупа от краси гергов,... ако не плати поръчка за няколко десетки хиялди лева и му спираш доставките, а да чакаш до милион, или изграеш с Краси Гергов или си балък....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Чудесно, надявам се скоро да яхнем някоя вълна на този board
пп ПФБК мисля остана с малко бройки, ако изобщо още имат...Умереният риск винаги печели ! ))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
И аз съм от нея страна.. Знаеш ме че не продавам по толкова нескопосан начин
пп ПФБК мисля остана с малко бройки, ако изобщо още имат...
Коментар
-
Дали това няма връзка с разпродажбите тези дни?
"Публикувано във факти.бг:
Оказва се, че Красимир Гергов е и обикновен Пеевски.
Няколко негови лъскави списания са печатани с отсрочени плащания, натрупали са дълг към печатницата „Ропринт” за 710 000 лв. и после фирмата е закрита, а печатницата излъгана, че ще й плати. С лихвите и неустойките по договор сумата със сигурност стига над 1 млн. лева. Оказва се, че преди това същият издател е завлякъл и печатница „Дедракс” с 1,25 млн. лева. С лихвите и неустойките – сигурно към 2 млн. лева."Кой не знае Красимир Гергов, кой не е чувал за него. Монополист в рекламния бизнес, собственик на рекламни агенции, има участие в над 30 фирми с различна дейност, с много бивши и настоящи съдружия, не може да им се хване края в какво участва после“Speculation is a business. It is neither guesswork nor a gamble. It is hard work and plenty of it.”
Коментар
-
A value trap is a stock that appears to be cheap because the stock has been trading at low multiples of earnings, cash flow or book value for an extended time period. Stock traps attract investors who are looking for a bargain because these stocks are inexpensive. The trap springs when investors buy into the company at low prices and the stock never improves. Trading that occurs at low multiples of earnings, cash flow or book value for long periods of time might indicate that the company or the entire sector is in trouble, and that stock prices may not move higher. Read more: Value Trap http://www.investopedia.com/terms/v/...#ixzz4pMTyphxO Follow us: Investopedia on Facebookdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНяма лошо и Батя да продава, вдига ликвидността по позицията, а пари в момента бол. За два дни до момента над 125000 акции.
пп При текущите подобряващи се резултати на компанията, аз съм от страната на купувачите.
Коментар
Коментар