IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПБФК ми продаде

Коментар

• Няма лошо и Батя да продава, вдига ликвидността по позицията, а пари в момента бол. За два дни до момента над 125000 акции.

пп При текущите подобряващи се резултати на компанията, аз съм от страната на купувачите.
      Last edited by dex; 10.08.2017, 15:37.

Коментар

• Dex, че той и Батката е в карол,)) Още като се насипаха преди 1-2 дни си помислих, че едва ли ще удържи прекалено дълго, ако папирата не дава ръст. На пазара се появих разни ръстови алтернативи. Дали е кеширал цялото Он си знае)))))) но неговите бяха от 30 стинки, така, че все е на профит))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от lipsata Разгледай мнение
          Днес, Юг маркет са ми продали
          А на мен предишния ден от карол интересно дали ще видим пакети тук скоро

Коментар

• Днес, Юг маркет са ми продали
            lipsata

Коментар

• Никаква реакция...ПФБК още ли продава тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                Имате отчет тук ,а никой не се похвали с почти 50 процента по-висока печалба....! http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=130472125
                Както и преди съм казвал, консолидацията обикновено удвоява печалбата и с тези темпове може да ударим милион за 2017...ЕБИТДА-та ще е над 3 мил. в този случай, а капитализацията към момента е под 9 мил...

Коментар

• Имате отчет тук ,а никой не се похвали с почти 50 процента по-висока печалба....! http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=130472125

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Някой на ОСА ще ходи ли?
                    ти беше ли на ОСА? тия няма ли малко да се напънат че тази цена в такъв силен бичи пазар си е голям резил. Да бяха дали някакъв малък дивидент да покажат малко желание за промяна.

Коментар

• Някой на ОСА ще ходи ли?

Коментар

• това ми напомня кризата 2007 като започна, някои играчи започнаха да се гледат като котараци и вместо да играят в посоката която пазара сочи започнаха да питат във форума "ама какво прави държавата, къде е и защо не подкрепи пазара"?! Пак ще припомним че пазара е по-демократичната институция)) на пазаравсеки застава зад определена позиция с личните си средства, т.е. не е с празни приказки. Всяка изкуствена намеса малко или много може да изкриви реалността. Щом са такива офертите - значи са такива, всеки си решава дали и колко да се съобразява с плюсовете и минусите, не важи за тази папира а за всяка позиция на бфб)))))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ++ Точно! И на мен на това ми мирише - На мечката май й се ядат от тея ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение

- Как разбра, бабо Мецо?
                            - Ами щото много ми се ядат
                            "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Тоест двойно на текущата
                              По-скоро тройно

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Чакай сега, аз не твърдя, че акцията в момента е скъпа. При сегашното състояние на борсата справедливата цена е някъде между номинала и балансовата, а причината да не е там е в миналото поведение на мениджмънта.
                                Тоест двойно на текущата

Коментар

Working...
                                X