ПБФК ми продаде
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Няма лошо и Батя да продава, вдига ликвидността по позицията, а пари в момента бол. За два дни до момента над 125000 акции.
пп При текущите подобряващи се резултати на компанията, аз съм от страната на купувачите.Last edited by dex; 10.08.2017, 15:37.
Коментар
-
Dex, че той и Батката е в карол,)) Още като се насипаха преди 1-2 дни си помислих, че едва ли ще удържи прекалено дълго, ако папирата не дава ръст. На пазара се появих разни ръстови алтернативи. Дали е кеширал цялото Он си знае)))))) но неговите бяха от 30 стинки, така, че все е на профит))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от lipsata Разгледай мнениеДнес, Юг маркет са ми продали
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИмате отчет тук ,а никой не се похвали с почти 50 процента по-висока печалба....! http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=130472125
Коментар
-
Имате отчет тук ,а никой не се похвали с почти 50 процента по-висока печалба....! http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=130472125
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякой на ОСА ще ходи ли?
Коментар
-
това ми напомня кризата 2007 като започна, някои играчи започнаха да се гледат като котараци и вместо да играят в посоката която пазара сочи започнаха да питат във форума "ама какво прави държавата, къде е и защо не подкрепи пазара"?! Пак ще припомним че пазара е по-демократичната институция)) на пазаравсеки застава зад определена позиция с личните си средства, т.е. не е с празни приказки. Всяка изкуствена намеса малко или много може да изкриви реалността. Щом са такива офертите - значи са такива, всеки си решава дали и колко да се съобразява с плюсовете и минусите, не важи за тази папира а за всяка позиция на бфб)))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
- Как разбра, бабо Мецо?
- Ами щото много ми се ядат"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧакай сега, аз не твърдя, че акцията в момента е скъпа. При сегашното състояние на борсата справедливата цена е някъде между номинала и балансовата, а причината да не е там е в миналото поведение на мениджмънта.
Коментар
Коментар