If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А не го ли е срам семейството от цената на акциите!?
Ако наистина вярват в компанията си и че най-малкото няма да фалира защо не купуват на тия цени, дълбоко под номинал?
Оборотното финансиране се предоставя на Билборд с цел надлежно обслужване на задълженията на дружеството към негови доставчици, както и с оглед очаквано увеличаване обема на производство, се казва още там.
При излизане от кризата ще има яростна борба за завземане на пазарен дял, а това означава много реклама. И както си казват и от Билборд - доста работа ги чака. Да се надяваме и добри емоции за акционерите.
Тук големите продавачи като чели свършиха, само дето и купувачи няма засега, поне до отчета де
Ами позата вече има по-друг вид,със сексуални отенъци,но не може да бъде показана поради цензурни съображения,Нали помните какво каза Lalka?
Качествени наблюдения, генерале!
Моите почитания!! Както мислех и преди, добутахме го, до 60 стинки. Но, не това е проблем, според мен, както и не е проблем и ако е 50 ст. Така, че една нагоре, две надолу, не очаквам промяна (дългосрочно). Очакванията ми са: тъпчене на място, което място може да е и леко и понадоло. (Не е препоръка. Според мен има по-сносен избор в други дружества, А има интересн размисъл и за спекулантите - не всичкото спекуълант що ходи на два голи крака, (и т.н. сещаш се,) става за спекула.)
Любопитна съм обаче, за вашия психологичен подход, водещ до смислени генерални изводи. Поздрави, Лалка.
Грубите ми изчисления сочат, че продавача свърши пакета. Но дали е така, ще стане ясно по-късно. Това са доста трудни и неточни изчисления. Естествено това не е препоръка за каквото и да било.
Ако знаеш колко бройки има продавача, то се подразбира че знаеш и кой е той. Ако не е тайна ще споделиш ли с нас, може и на ЛС.
Грубите ми изчисления сочат, че продавача свърши пакета. Но дали е така, ще стане ясно по-късно. Това са доста трудни и неточни изчисления. Естествено това не е препоръка за каквото и да било.
А не го ли е срам семейството от цената на акциите!?
Ако наистина вярват в компанията си и че най-малкото няма да фалира защо не купуват на тия цени, дълбоко под номинал?
Тук ако някой от семейството реши да си купи Мазерати и до 50 стотинки може да я докара....акции колкото щеш . Това е непотребна хартия за една жена...
Тук ако някой от семейството реши да си купи Мазерати и до 50 стотинки може да я докара....акции колкото щеш . Това е непотребна хартия за една жена...
Коментар