Голема скука тук... :-(
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pana_bgДокато някъде чакат Годо подложили канчета правителството ди им пусне нещо в бъдеще неопределено време, засега щедро както обикновено главно на обещания, очертаваща се нелоялна конкуренция и интриги, с много условности ако, колко, кога точно, то тук нещата се развиват устойчиво и методично. Защото приходите, поръчките и клиентите в бранша на индустрията на външната реклама са гарантирани и реални в момента и постоянно нарастващи. А тепърва започват още по-силните месеци от годината. Спецификата на бизнеса е просто такава.А Борда, че е хубав, съм съгласен.
Коментар
-
Докато някъде чакат Годо подложили канчета правителството ди им пусне нещо в бъдеще неопределено време, засега щедро както обикновено главно на обещания, очертаваща се нелоялна конкуренция и интриги, с много условности ако, колко, кога точно, то тук нещата се развиват устойчиво и методично. Защото приходите, поръчките и клиентите в бранша на индустрията на външната реклама са гарантирани и реални в момента и постоянно нарастващи. А тепърва започват още по-силните месеци от годината. Спецификата на бизнеса е просто такава.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от sswottazi akcia i 5 pari ne struvaa
Е, хайде...5 пари струва, даже 7 пари струва..Ама 11 и горница?
Няма да ми се правиш на ония смешник Мони Магурата по тая позиция. Видя ли кво стана с него - кряка, кряка и накрая накупи на колкото дадат и се кротна. Няма и помен вече от него. На този етап. Така че, спокойно. И ти ще понакупиш тук, тъй като демонстрираш неприкрит интерес. Като това най-вероятно ще стане при някое изсипване от 15 на 13.
Не е препоръка за нищо. Бъди жив и здрав!Магистралите ги продадох с много добра доходност. Останаха ми само 3 бройки..Ще си купя ХДПАТ пак, може би утре, може би след няколко дена...БОАРД също ще си купя. Сега не на повече от 9 лева, след време наистина от 15 на 13 би било добре..
Тогава бихме си говорили еднозначно за възходящ тренд..Сега мисля, че парите могат да се инвестират другаде с по-голяма вероятност за растеж..А за Мони: нямам коментар..
Надали оттук нататък някой би го приел на сериозно..
* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от sswottazi akcia i 5 pari ne struvaa
Няма да ми се правиш на ония смешник Мони Магурата по тая позиция. Видя ли кво стана с него - кряка, кряка и накрая накупи на колкото дадат и се кротна. Няма и помен вече от него. На този етап. Така че, спокойно. И ти ще понакупиш тук, тъй като демонстрираш неприкрит интерес. Като това най-вероятно ще стане при някое изсипване от 15 на 13.
Не е препоръка за нищо. Бъди жив и здрав!Магистралите ги продадох с много добра доходност. Останаха ми само 3 бройки..Ще си купя ХДПАТ пак, може би утре, може би след няколко дена...БОАРД също ще си купя. Сега не на повече от 9 лева, след време наистина от 15 на 13 би било добре..
Тогава бихме си говорили еднозначно за възходящ тренд..Сега мисля, че парите могат да се инвестират другаде с по-голяма вероятност за растеж..А за Мони: нямам коментар..
Надали оттук нататък някой би го приел на сериозно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от sswottazi akcia i 5 pari ne struvaa
Не е препоръка за нищо. Бъди жив и здрав!* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от malkia MukИнтересно дружество, но за мен е скъпо и няма да купя, докато не падне с 2 лв. Ако не падне - здраве да е, има и други.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА НА ХИМКО!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от malkia MukИнтересно дружество, но за мен е скъпо и няма да купя, докато не падне с 2 лв. Ако не падне - здраве да е, има и други.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА НА ХИМКО!* think positive * think simple * think big *
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia MukПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от malkia MukИнтересно дружество, но за мен е скъпо и няма да купя, докато не падне с 2 лв. Ако не падне - здраве да е, има и други.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА НА ХИМКО!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар