IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голема скука тук... :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
      Докато някъде чакат Годо подложили канчета правителството ди им пусне нещо в бъдеще неопределено време, засега щедро както обикновено главно на обещания, очертаваща се нелоялна конкуренция и интриги, с много условности ако, колко, кога точно, то тук нещата се развиват устойчиво и методично. Защото приходите, поръчките и клиентите в бранша на индустрията на външната реклама са гарантирани и реални в момента и постоянно нарастващи. А тепърва започват още по-силните месеци от годината. Спецификата на бизнеса е просто такава.
      Пич, вместо да плюеш по пътищата,, с надеждата да ти стане по-леко, че не си влязъл, вземи си купи. Не е късно. А Борда, че е хубав, съм съгласен.

Коментар

• нещо сме се затишили...
        * think positive * think simple * think big *
        * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Похвална е упоритостта, с която разни пичове се надяват някой да им изсипе за без пари тука.

Не е препоръка за покупко-продажби.

Коментар

• Докато някъде чакат Годо подложили канчета правителството ди им пусне нещо в бъдеще неопределено време, засега щедро както обикновено главно на обещания, очертаваща се нелоялна конкуренция и интриги, с много условности ако, колко, кога точно, то тук нещата се развиват устойчиво и методично. Защото приходите, поръчките и клиентите в бранша на индустрията на външната реклама са гарантирани и реални в момента и постоянно нарастващи. А тепърва започват още по-силните месеци от годината. Спецификата на бизнеса е просто такава.

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
              insider-a, ama ti oshte li prodaljawash da pishesh w tazi tema, hahaha
              Преча ли ти? :-)
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• insider-a, ama ti oshte li prodaljawash da pishesh w tazi tema, hahaha

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                  Първоначално изпратено от pana_bg
                  Първоначално изпратено от ghettoff
                  Първоначално изпратено от sswot
                  tazi akcia i 5 pari ne struvaa

Е, хайде...5 пари струва, даже 7 пари струва..Ама 11 и горница?
                  Гетов, марш при магистралите!
                  Няма да ми се правиш на ония смешник Мони Магурата по тая позиция. Видя ли кво стана с него - кряка, кряка и накрая накупи на колкото дадат и се кротна. Няма и помен вече от него. На този етап. Така че, спокойно. И ти ще понакупиш тук, тъй като демонстрираш неприкрит интерес. Като това най-вероятно ще стане при някое изсипване от 15 на 13.
                  Не е препоръка за нищо. Бъди жив и здрав!
                  Пана, успех и на теб Магистралите ги продадох с много добра доходност. Останаха ми само 3 бройки..Ще си купя ХДПАТ пак, може би утре, може би след няколко дена...БОАРД също ще си купя. Сега не на повече от 9 лева, след време наистина от 15 на 13 би било добре.. Тогава бихме си говорили еднозначно за възходящ тренд..Сега мисля, че парите могат да се инвестират другаде с по-голяма вероятност за растеж..А за Мони: нямам коментар.. Надали оттук нататък някой би го приел на сериозно..
                  Благодаря ти. Мисля, че не се различаваме много в подхода си.

Коментар

Първоначално изпратено от ghettoff

Няма да ми се правиш на ония смешник Мони Магурата по тая позиция. Видя ли кво стана с него - кряка, кряка и накрая накупи на колкото дадат и се кротна. Няма и помен вече от него. На този етап. Така че, спокойно. И ти ще понакупиш тук, тъй като демонстрираш неприкрит интерес. Като това най-вероятно ще стане при някое изсипване от 15 на 13.
                    Пана, успех и на теб Магистралите ги продадох с много добра доходност. Останаха ми само 3 бройки..Ще си купя ХДПАТ пак, може би утре, може би след няколко дена...БОАРД също ще си купя. Сега не на повече от 9 лева, след време наистина от 15 на 13 би било добре.. Тогава бихме си говорили еднозначно за възходящ тренд..Сега мисля, че парите могат да се инвестират другаде с по-голяма вероятност за растеж..А за Мони: нямам коментар.. Надали оттук нататък някой би го приел на сериозно..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff

Коментар

• Първоначално изпратено от sswot

Коментар

• tazi akcia i 5 pari ne struvaa

Коментар

Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            Първоначално изпратено от malkia Muk
                            Интересно дружество, но за мен е скъпо и няма да купя, докато не падне с 2 лв. Ако не падне - здраве да е, има и други.
                            Ако не падне с 2 лв. си купи ХИМКО :-) То падна с повече от 2 лв. :-))))))))))))))))) хахахахахаха

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА НА ХИМКО!
                            Стига бе, не го бъзикай човека. Той си споделя съвсем коректно и откровено. Лошо няма. И му прави чест. Да отиде , да разгледа, да пробва, да купи и продаде едно друго. Пък после, и да спечели и да загуби, пак ще се върне. Не бива с подигравка. Всеки си има право на избор. И трябва да му бъде предоставено цялото необходимо време и предразположение за този избор. Понякога е хем необходимо, хем по-добре да се извърви по-дълъг път до истината.
                            източникът на нашата мъдрост е нашият опит.Източникът на нашия опит-нашата глупост.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                              Интересно дружество, но за мен е скъпо и няма да купя, докато не падне с 2 лв. Ако не падне - здраве да е, има и други.
                              Ако не падне с 2 лв. си купи ХИМКО :-) То падна с повече от 2 лв. :-))))))))))))))))) хахахахахаха

Стига бе, не го бъзикай човека. Той си споделя съвсем коректно и откровено. Лошо няма. И му прави чест. Да отиде , да разгледа, да пробва, да купи и продаде едно друго. Пък после, и да спечели и да загуби, пак ще се върне. Не бива с подигравка. Всеки си има право на избор. И трябва да му бъде предоставено цялото необходимо време и предразположение за този избор. Понякога е хем необходимо, хем по-добре да се извърви по-дълъг път до истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk
                                Първоначално изпратено от INSIDER-A

Ще почакам още два - три месеца, ако нямаш нищо против.
                                Нямам против! Както казах търпението е добродетел :-)))
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X