Първоначално изпратено от BSE Will Rise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Според мен тук някой нарочно смъква цената и иска да си купи още преди отчетчето
Продажбата днес беше от човека, който се прави на маркет мейкър - премахна 100-те хиляди купува и тогава изсипа около 25к акции. Остави си обаче 100-те к за продажба и се мъчи да смъква цената с някакви дребни оферти продава Много прозрачен за съжаление
Отчетчето излиза следващата седмица и който купил - купил, който продал - продал ))
Притежавам акции. Не е препоръка за търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеSoho, понякога са достатъчни и само числата )))) И няма нужда и от поясниения....))))
Ако случайно имате електронен подпис от Инфонотари (http://www.infonotary.com/site/), то можете да отидете на търговския регистър (https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...onPersonOrg.ra) и да се логнете на "Справки"!
Там проследявате Билборд по "Дела" и на годишните отчети ще попаднете на книгата на акционерите (знам, че звучи сложно )
Интересното е, че след като мине ОСА ще се види кой продава и колко му остава!!!
Дано Билборд да стане 1 лев, а защо не и 2 лева? Успех!IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
пробвай да попиеш нещо вместо да се обиждаш. В случая с компанията Билборд, следва една позната тенденция на бфб - при ипо помпаш резултата преди листването, а преди търгово го спихваш нарочно за да вземеш по-евтино акциите на балъците, ъъъ т.е. миноритарите равноправни акционери
такам билборд се листнаха в края на 2007 нали?
гледай са отчетите приходи и нетна печалба в хил лева:
2006 - 16987 и 1885
2007 - 26483 и 5510
2008 - 28806 и 2815
2009 - 29150 и 383
2010 - 28370 и 738
--------------------------
2015 - 33798 и 507 ЗАГУБА
2016 - 34838 и 591
какво ноухау според теб може да се добие? за 10 години приходите са нагоре над два пъти, а печалбата е на 1/3. още по-грозно ако го сравняваш с 2007 или 2008. дивидент дори в добрите години някой да е видял? обратни изкупувания? а ако стане нещо в стил унипак или лесопласт, т.е. скапано търгово? кой ще те защитава? кфн? държавата?
бтв прелисти 50 страници назад в темата да видиш какво е писал батя през април 2008 преди точно девет години
април 2008 Билборд беше към 5.50, сега е 64 стотинки. и ти ми излизаш с сума ти дълги и чуждестранни термини колко велика и подценена компания е. как да се сдържи човек да не те храни
пп имах малко акции в билборд преди време, нямам никакво намерение да купувам, продавам дрън дрън, не е препоръка за покупко-продажба на каквото и да е
Не е препоръка! Лични разсъждения
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
Благодаря за открехването и класификацията. Изглежда обичаш да нападаш хората без да ги познаваш, за което не те поздравявам
Всеки може да говори али бали на генерално ниво, но малко хора могат да говорят конкретно. В случая говорим за компанията Билборд. Ще се радвам да ме научиш на малко know how по отношение на "нагласените" консолидирани отчети на фирмата. Пределно ясно ми е какви могат да бъдат практиките, но изглежда не познаваш историята на компанията и не виждаш тенденциите... Или пък може би се надяваш цената да падне малко, че да влезеш на по-нискорискови за теб нива... не знам...
такам билборд се листнаха в края на 2007 нали?
гледай са отчетите приходи и нетна печалба в хил лева:
2006 - 16987 и 1885
2007 - 26483 и 5510
2008 - 28806 и 2815
2009 - 29150 и 383
2010 - 28370 и 738
--------------------------
2015 - 33798 и 507 ЗАГУБА
2016 - 34838 и 591
какво ноухау според теб може да се добие? за 10 години приходите са нагоре над два пъти, а печалбата е на 1/3. още по-грозно ако го сравняваш с 2007 или 2008. дивидент дори в добрите години някой да е видял? обратни изкупувания? а ако стане нещо в стил унипак или лесопласт, т.е. скапано търгово? кой ще те защитава? кфн? държавата?
бтв прелисти 50 страници назад в темата да видиш какво е писал батя през април 2008 преди точно девет години
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного стабилна акция бе! Ни кризи, ни борсови сривове могат да я бутнат. Голям интерес, а продавачите все по-малко и по-малко.
Но нормално, както много пъти съм казвал качеството не може дълго време да е евтино, просто защото е дефицитна стока на БФБ.Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Страшен си. Като искаш да оплюеш нещо все ще намериш как да изопачиш нещата!
Те и миналата година са почнали с 1,8 млн. продажби и 200 хил. печалба за първото тримесечие пък видя как завършиха на 31.12
За някой стинка по-евтина покупка се правите на клоуни в тоя форум. На цирк го обърнахте!
пп имах малко акции в билборд преди време, нямам никакво намерение да купувам, продавам дрън дрън, не е препоръка за покупко-продажба на каквото и да еLast edited by Black and white cat-foot; 13.04.2017, 19:06.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Пазара често допуска грешки и то големи а и нова информация често променя сметките. Аз подобно на Батя съм с ръст все едно Софикс е над 1200 и това за по малко от година. Предполагам че и други са с подобен ръст
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемисля че неоснователно нападаш пандата. Той си е по принцип с едни от най-балансираните мнения във форума,. Може би е по-добре да си признаем, че имаме някакви пристрастия нали !?!? )))) Не беше ли се вкарал в схемата и с унипак !?!? ))) А може би там където цената е ниска може би има защо!?!?, може би и пазара не е толкова глупав вероятно!?!?))))
В Унипак съм вътре от доста време и изобщо не съжалявам и ще продължавам да държа докато не остана само аз и мажоритарите , но това е една друга тема
А по отношение на пазара и цените, ако пазара беше достатъчно умен, нямаше да има въможност за значителни проценти възвръщаемост на БФБ както успяваме някои инвеститори и спекуланти през последните 7 години ...т.е. нямаше да има подценени възможности, нямаше да има и балони
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениемисля че неоснователно нападаш пандата. Той си е по принцип с едни от най-балансираните мнения във форума,. Може би е по-добре да си признаем, че имаме някакви пристрастия нали !?!? )))) Не беше ли се вкарал в схемата и с унипак !?!? ))) А може би там където цената е ниска може би има защо!?!?, може би и пазара не е толкова глупав вероятно!?!?))))
- 1 like
Коментар
-
мисля че неоснователно нападаш пандата. Той си е по принцип с едни от най-балансираните мнения във форума,. Може би е по-добре да си признаем, че имаме някакви пристрастия нали !?!? )))) Не беше ли се вкарал в схемата и с унипак !?!? ))) А може би там където цената е ниска може би има защо!?!?, може би и пазара не е толкова глупав вероятно!?!?))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
ще те открехна за една основна черта на добрия счетоводител - може така да нагласи приходи и разходи, че накрая да те изкара почти на нулата като финансов резултат. липсва ти опит, колкото и чуждестранни думи като deleverage. default риск и ликвиден ресурс да вкарваш
Всеки може да говори али бали на генерално ниво, но малко хора могат да говорят конкретно. В случая говорим за компанията Билборд. Ще се радвам да ме научиш на малко know how по отношение на "нагласените" консолидирани отчети на фирмата. Пределно ясно ми е какви могат да бъдат практиките, но изглежда не познаваш историята на компанията и не виждаш тенденциите... Или пък може би се надяваш цената да падне малко, че да влезеш на по-нискорискови за теб нива... не знам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениетука жената е доказано дебела требе да започне диета - поне няколко години, че да възстанови поне малко от доверието което е имала преди 10 години
..но защо да го прави ? какво ще спечели, какво нещо което сега го няма...ново ИПО/СПО ? ха
иначе нашата е ясна - облизваме се около дебелата жена , и си представяме някои неща - щото много ни се иска... но не сме на 0.25 лв
Коментар
-
тука жената е доказано дебела требе да започне диета - поне няколко години, че да възстанови поне малко от доверието което е имала преди 10 години
..но защо да го прави ? какво ще спечели, какво нещо което сега го няма...ново ИПО/СПО ? ха
иначе нашата е ясна - облизваме се около дебелата жена , и си представяме някои неща - щото много ни се иска... но не сме на 0.25 лв"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
[QUOTE=SoHo;n3187882]Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
шегуваш се, нали? ктб нали и те бяха по международни стандарти и една международно призната одиторска компания им беше заверила отчета
няколко примера за велики магии
Ясно че има и гнили ябълки но като цяло света се развива и повечето бизнеси спазват правилата. Все едно да ти покажа няколко дебели жени и да твърдя че всички жени са дебелиdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
[QUOTE=Black and white cat-foot;n3187873]
шегуваш се, нали? ктб нали и те бяха по международни стандарти и една международно призната одиторска компания им беше заверила отчета
няколко примера за велики магии
Ясно че има и гнили ябълки но като цяло света се развива и повечето бизнеси спазват правилата. Все едно да ти покажа няколко дебели жени и да твърдя че всички жени са дебели
Коментар
Коментар