IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен тук някой нарочно смъква цената и иска да си купи още преди отчетчето
    Продажбата днес беше от човека, който се прави на маркет мейкър - премахна 100-те хиляди купува и тогава изсипа около 25к акции. Остави си обаче 100-те к за продажба и се мъчи да смъква цената с някакви дребни оферти продава Много прозрачен за съжаление
    Отчетчето излиза следващата седмица и който купил - купил, който продал - продал ))

Притежавам акции. Не е препоръка за търговия!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Soho, понякога са достатъчни и само числата )))) И няма нужда и от поясниения....))))
      Малък хинт за всички!
      Ако случайно имате електронен подпис от Инфонотари (http://www.infonotary.com/site/), то можете да отидете на търговския регистър (https://public.brra.bg/CheckUps/Veri...onPersonOrg.ra) и да се логнете на "Справки"!
      Там проследявате Билборд по "Дела" и на годишните отчети ще попаднете на книгата на акционерите (знам, че звучи сложно )
      Интересното е, че след като мине ОСА ще се види кой продава и колко му остава!!!
      Дано Билборд да стане 1 лев, а защо не и 2 лева? Успех!
      IM d best

Коментар

• Soho, понякога са достатъчни и само числата )))) И няма нужда и от поясниения....))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

пробвай да попиеш нещо вместо да се обиждаш. В случая с компанията Билборд, следва една позната тенденция на бфб - при ипо помпаш резултата преди листването, а преди търгово го спихваш нарочно за да вземеш по-евтино акциите на балъците, ъъъ т.е. миноритарите равноправни акционери

такам билборд се листнаха в края на 2007 нали?
          гледай са отчетите приходи и нетна печалба в хил лева:
          2006 - 16987 и 1885
          2007 - 26483 и 5510
          2008 - 28806 и 2815
          2009 - 29150 и 383
          2010 - 28370 и 738
          --------------------------
          2015 - 33798 и 507 ЗАГУБА
          2016 - 34838 и 591

какво ноухау според теб може да се добие? за 10 години приходите са нагоре над два пъти, а печалбата е на 1/3. още по-грозно ако го сравняваш с 2007 или 2008. дивидент дори в добрите години някой да е видял? обратни изкупувания? а ако стане нещо в стил унипак или лесопласт, т.е. скапано търгово? кой ще те защитава? кфн? държавата?

бтв прелисти 50 страници назад в темата да видиш какво е писал батя през април 2008 преди точно девет години

април 2008 Билборд беше към 5.50, сега е 64 стотинки. и ти ми излизаш с сума ти дълги и чуждестранни термини колко велика и подценена компания е. как да се сдържи човек да не те храни

пп имах малко акции в билборд преди време, нямам никакво намерение да купувам, продавам дрън дрън, не е препоръка за покупко-продажба на каквото и да е
          За числата - всички ги знаем и това определено е в цената. Търгово ако искаха досега можеха да направят и то на доста по ниски нива. Вярно е в кризата печалбата я няма и всички може да спекулираме защо разликата е че аз имам някакви по различни очаквания от теб и времето ще покаже дали съм прав или грешен. Не ми е проблем да върне цената и да загубя някакви пари но за мен потенциала за печалба е по голям.

Не е препоръка! Лични разсъждения

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение

Благодаря за открехването и класификацията. Изглежда обичаш да нападаш хората без да ги познаваш, за което не те поздравявам
            Всеки може да говори али бали на генерално ниво, но малко хора могат да говорят конкретно. В случая говорим за компанията Билборд. Ще се радвам да ме научиш на малко know how по отношение на "нагласените" консолидирани отчети на фирмата. Пределно ясно ми е какви могат да бъдат практиките, но изглежда не познаваш историята на компанията и не виждаш тенденциите... Или пък може би се надяваш цената да падне малко, че да влезеш на по-нискорискови за теб нива... не знам...
            пробвай да попиеш нещо вместо да се обиждаш. В случая с компанията Билборд, следва една позната тенденция на бфб - при ипо помпаш резултата преди листването, а преди търгово го спихваш нарочно за да вземеш по-евтино акциите на балъците, ъъъ т.е. миноритарите равноправни акционери

такам билборд се листнаха в края на 2007 нали?
            гледай са отчетите приходи и нетна печалба в хил лева:
            2006 - 16987 и 1885
            2007 - 26483 и 5510
            2008 - 28806 и 2815
            2009 - 29150 и 383
            2010 - 28370 и 738
            --------------------------
            2015 - 33798 и 507 ЗАГУБА
            2016 - 34838 и 591

какво ноухау според теб може да се добие? за 10 години приходите са нагоре над два пъти, а печалбата е на 1/3. още по-грозно ако го сравняваш с 2007 или 2008. дивидент дори в добрите години някой да е видял? обратни изкупувания? а ако стане нещо в стил унипак или лесопласт, т.е. скапано търгово? кой ще те защитава? кфн? държавата?

бтв прелисти 50 страници назад в темата да видиш какво е писал батя през април 2008 преди точно девет години

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Много стабилна акция бе! Ни кризи, ни борсови сривове могат да я бутнат. Голям интерес, а продавачите все по-малко и по-малко.
            Но нормално, както много пъти съм казвал качеството не може дълго време да е евтино, просто защото е дефицитна стока на БФБ.
            Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Страшен си. Като искаш да оплюеш нещо все ще намериш как да изопачиш нещата!
            Те и миналата година са почнали с 1,8 млн. продажби и 200 хил. печалба за първото тримесечие пък видя как завършиха на 31.12
            За някой стинка по-евтина покупка се правите на клоуни в тоя форум. На цирк го обърнахте!
            април 2008 Билборд беше към 5.50, сега е 64 стотинки. и ти ми излизаш с сума ти дълги и чуждестранни термини колко велика и подценена компания е. как да се сдържи човек да не те храни

пп имах малко акции в билборд преди време, нямам никакво намерение да купувам, продавам дрън дрън, не е препоръка за покупко-продажба на каквото и да е
            Last edited by Black and white cat-foot; 13.04.2017, 19:06.
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Пазара често допуска грешки и то големи а и нова информация често променя сметките. Аз подобно на Батя съм с ръст все едно Софикс е над 1200 и това за по малко от година. Предполагам че и други са с подобен ръст
              Аз съм на 95% за последните 12 месеца

Коментар

мисля че неоснователно нападаш пандата. Той си е по принцип с едни от най-балансираните мнения във форума,. Може би е по-добре да си признаем, че имаме някакви пристрастия нали !?!? )))) Не беше ли се вкарал в схемата и с унипак !?!? ))) А може би там където цената е ниска може би има защо!?!?, може би и пазара не е толкова глупав вероятно!?!?))))
                Не го нападам, той ме напада, просто искам да видя реална обосновка на твърденията му
                В Унипак съм вътре от доста време и изобщо не съжалявам и ще продължавам да държа докато не остана само аз и мажоритарите , но това е една друга тема
                А по отношение на пазара и цените, ако пазара беше достатъчно умен, нямаше да има въможност за значителни проценти възвръщаемост на БФБ както успяваме някои инвеститори и спекуланти през последните 7 години ...т.е. нямаше да има подценени възможности, нямаше да има и балони

Коментар

мисля че неоснователно нападаш пандата. Той си е по принцип с едни от най-балансираните мнения във форума,. Може би е по-добре да си признаем, че имаме някакви пристрастия нали !?!? )))) Не беше ли се вкарал в схемата и с унипак !?!? ))) А може би там където цената е ниска може би има защо!?!?, може би и пазара не е толкова глупав вероятно!?!?))))
                  Пазара често допуска грешки и то големи а и нова информация често променя сметките. Аз подобно на Батя съм с ръст все едно Софикс е над 1200 и това за по малко от година. Предполагам че и други са с подобен ръст

Коментар

• мисля че неоснователно нападаш пандата. Той си е по принцип с едни от най-балансираните мнения във форума,. Може би е по-добре да си признаем, че имаме някакви пристрастия нали !?!? )))) Не беше ли се вкарал в схемата и с унипак !?!? ))) А може би там където цената е ниска може би има защо!?!?, може би и пазара не е толкова глупав вероятно!?!?))))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

ще те открехна за една основна черта на добрия счетоводител - може така да нагласи приходи и разходи, че накрая да те изкара почти на нулата като финансов резултат. липсва ти опит, колкото и чуждестранни думи като deleverage. default риск и ликвиден ресурс да вкарваш
                      Благодаря за открехването и класификацията. Изглежда обичаш да нападаш хората без да ги познаваш, за което не те поздравявам
                      Всеки може да говори али бали на генерално ниво, но малко хора могат да говорят конкретно. В случая говорим за компанията Билборд. Ще се радвам да ме научиш на малко know how по отношение на "нагласените" консолидирани отчети на фирмата. Пределно ясно ми е какви могат да бъдат практиките, но изглежда не познаваш историята на компанията и не виждаш тенденциите... Или пък може би се надяваш цената да падне малко, че да влезеш на по-нискорискови за теб нива... не знам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                        тука жената е доказано дебела требе да започне диета - поне няколко години, че да възстанови поне малко от доверието което е имала преди 10 години

..но защо да го прави ? какво ще спечели, какво нещо което сега го няма...ново ИПО/СПО ? ха

иначе нашата е ясна - облизваме се около дебелата жена , и си представяме някои неща - щото много ни се иска... но не сме на 0.25 лв
                        времето ще покаже дали може да стане хубавица отново но вече много чичко паричковци се навъртат и може да намаже голям лев ако вземе да отслабне а пък иначе хубавица е няма спор за нашият пазар

Коментар

• тука жената е доказано дебела требе да започне диета - поне няколко години, че да възстанови поне малко от доверието което е имала преди 10 години

..но защо да го прави ? какво ще спечели, какво нещо което сега го няма...ново ИПО/СПО ? ха

иначе нашата е ясна - облизваме се около дебелата жена , и си представяме някои неща - щото много ни се иска... но не сме на 0.25 лв
                          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• [QUOTE=SoHo;n3187882]
                            Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

шегуваш се, нали? ктб нали и те бяха по международни стандарти и една международно призната одиторска компания им беше заверила отчета

няколко примера за велики магии

Ясно че има и гнили ябълки но като цяло света се развива и повечето бизнеси спазват правилата. Все едно да ти покажа няколко дебели жени и да твърдя че всички жени са дебели
                            ок в този случай ще се изразя така - мисля че Билборд трябва да ходи на дебелариум
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• [QUOTE=Black and white cat-foot;n3187873]

шегуваш се, нали? ктб нали и те бяха по международни стандарти и една международно призната одиторска компания им беше заверила отчета

Ясно че има и гнили ябълки но като цяло света се развива и повечето бизнеси спазват правилата. Все едно да ти покажа няколко дебели жени и да твърдя че всички жени са дебели

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

тези ' магии' все пак се регулират от международни стандарти. Стига сте спамили тая тема - поне пишете за компанията или се насочете в друга тема

Коментар

Working...
                                X