Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
Съгласен на 100%.
Мога само да добавя един цитат от жена ми -
" Добрият счетоводител е като магьосник - дай му две салда и кажи какъв резултат искаш."destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
ще те открехна за една основна черта на добрия счетоводител - може така да нагласи приходи и разходи, че накрая да те изкара почти на нулата като финансов резултат. липсва ти опит, колкото и чуждестранни думи като deleverage. default риск и ликвиден ресурс да вкарваш
Съгласен на 100%.
Мога само да добавя един цитат от жена ми -
" Добрият счетоводител е като магьосник - дай му две салда и кажи какъв резултат искаш."
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
Ако под официална печалба визираш нетна печалба, няма как да има все още поради високите финансови разходи и амортизациите, но аз ще си чакам Както казах компанията се deleverage-ва от няколко години. Преди време имаше сериозен default риск за компанията както и нямаше ликвиден ресурс, но сега ситуацията е в пъти по-добра.
Те нека продажбите да скачат с по 4-5%, пък да видим дали няма да изкарат 1.5 млн. лв. нетна печалба, което е по 0.10 лв. EPS-че и да видим дали няма да стигне номинал през следващите 12 месеца
Не е препоръка!Last edited by Black and white cat-foot; 13.04.2017, 14:17.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Сигурно маркет мейкъра на ETFа се е объркал и е сложил бида и аска на това ла...но
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
"база официалните числа на компанията"
а официална висока печалба и дивидент през крив макарон
Те нека продажбите да скачат с по 4-5%, пък да видим дали няма да изкарат 1.5 млн. лв. нетна печалба, което е по 0.10 лв. EPS-че и да видим дали няма да стигне номинал през следващите 12 месеца
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеСега има и бид и аск!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеСупер е компанията - EBITDA - 4млн. лв. - пазарна капитализация 9.15 млн. лв.
След дългосрочното преструктуриране на лизингите си плаща по 3+ млн. лв. дълг нетно на година и се стабилизира от лошо струкурирания си баланс през 2008 - 2010 г. (с лизингите).
През последните 5 години приходите растат средно с 4.6% на година.
Всички тези числа от консолидираните официални отчети.
Подкрепям Батя за гледната му точка и я споделям.Имам акции и си увесличих дела през последните седмици.
Много ми е интересно кой продава и колко има още, но който и да е скоро ще приключи, защото не мисля, че мажоритарите биха продали акции от добре работещият им бизнес. Преди години ако са продавали, сигурно са им трябвали пари за нещо, знам ли
Мнението ми не е препоръка !!! - просто изразявам позиция на база официалните числа на компанията.
а официална висока печалба и дивидент през крив макаронdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Супер е компанията - EBITDA - 4млн. лв. - пазарна капитализация 9.15 млн. лв.
След дългосрочното преструктуриране на лизингите си плаща по 3+ млн. лв. дълг нетно на година и се стабилизира от лошо струкурирания си баланс през 2008 - 2010 г. (с лизингите).
През последните 5 години приходите растат средно с 4.6% на година.
Всички тези числа от консолидираните официални отчети.
Подкрепям Батя за гледната му точка и я споделям.Имам акции и си увесличих дела през последните седмици.
Много ми е интересно кой продава и колко има още, но който и да е скоро ще приключи, защото не мисля, че мажоритарите биха продали акции от добре работещият им бизнес. Преди години ако са продавали, сигурно са им трябвали пари за нещо, знам ли
Мнението ми не е препоръка !!! - просто изразявам позиция на база официалните числа на компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Толкова много истини в няколко изречения +++++++1
Искрено пожелание към инвестиралите тук -Внимавайте!!!Нищо май не се е променило от преди,големият продавач знае защо продава!Милионни приходи...... и печалба колкото един автосервиз .......и така от край време!
Коментар
Коментар