IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

жената при мен е счетоводител и юрист, тя е много против това да се занимавам с акции точно защото знае някои магии
    тези ' магии' все пак се регулират от международни стандарти. Стига сте спамили тая тема - поне пишете за компанията или се насочете в друга тема

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение

Съгласен на 100%.

Мога само да добавя един цитат от жена ми -
      " Добрият счетоводител е като магьосник - дай му две салда и кажи какъв резултат искаш."
      жената при мен е счетоводител и юрист, тя е много против това да се занимавам с акции точно защото знае някои магии
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

ще те открехна за една основна черта на добрия счетоводител - може така да нагласи приходи и разходи, че накрая да те изкара почти на нулата като финансов резултат. липсва ти опит, колкото и чуждестранни думи като deleverage. default риск и ликвиден ресурс да вкарваш

Съгласен на 100%.

Мога само да добавя един цитат от жена ми -
        " Добрият счетоводител е като магьосник - дай му две салда и кажи какъв резултат искаш."

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение

Ако под официална печалба визираш нетна печалба, няма как да има все още поради високите финансови разходи и амортизациите, но аз ще си чакам Както казах компанията се deleverage-ва от няколко години. Преди време имаше сериозен default риск за компанията както и нямаше ликвиден ресурс, но сега ситуацията е в пъти по-добра.
          Те нека продажбите да скачат с по 4-5%, пък да видим дали няма да изкарат 1.5 млн. лв. нетна печалба, което е по 0.10 лв. EPS-че и да видим дали няма да стигне номинал през следващите 12 месеца

Не е препоръка!
          ще те открехна за една основна черта на добрия счетоводител - може така да нагласи приходи и разходи, че накрая да те изкара почти на нулата като финансов резултат. липсва ти опит, колкото и чуждестранни думи като deleverage. default риск и ликвиден ресурс да вкарваш
          Last edited by Black and white cat-foot; 13.04.2017, 14:17.
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Може и Батя да е маркет мейкъра)))) А защо не при толкова събрани хартии и на 0,25 ли му беше цената !?!? )))) Но няма страшно нале той харесва доброжелателите да пълзят в любимите теми ))))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Сигурно маркет мейкъра на ETFа се е объркал и е сложил бида и аска на това ла...но
              Някой се прави на маркет мейкър вероятно е от току що закупилите пакети.

Коментар

"база официалните числа на компанията"

а официална висока печалба и дивидент през крив макарон
                Ако под официална печалба визираш нетна печалба, няма как да има все още поради високите финансови разходи и амортизациите, но аз ще си чакам Както казах компанията се deleverage-ва от няколко години. Преди време имаше сериозен default риск за компанията както и нямаше ликвиден ресурс, но сега ситуацията е в пъти по-добра.
                Те нека продажбите да скачат с по 4-5%, пък да видим дали няма да изкарат 1.5 млн. лв. нетна печалба, което е по 0.10 лв. EPS-че и да видим дали няма да стигне номинал през следващите 12 месеца

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                  Сега има и бид и аск!?
                  Сигурно маркет мейкъра на ETFа се е объркал и е сложил бида и аска на това ла...но

Коментар

• Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
                    Супер е компанията - EBITDA - 4млн. лв. - пазарна капитализация 9.15 млн. лв.
                    След дългосрочното преструктуриране на лизингите си плаща по 3+ млн. лв. дълг нетно на година и се стабилизира от лошо струкурирания си баланс през 2008 - 2010 г. (с лизингите).
                    През последните 5 години приходите растат средно с 4.6% на година.
                    Всички тези числа от консолидираните официални отчети.

Подкрепям Батя за гледната му точка и я споделям.Имам акции и си увесличих дела през последните седмици.
                    Много ми е интересно кой продава и колко има още, но който и да е скоро ще приключи, защото не мисля, че мажоритарите биха продали акции от добре работещият им бизнес. Преди години ако са продавали, сигурно са им трябвали пари за нещо, знам ли

Мнението ми не е препоръка !!! - просто изразявам позиция на база официалните числа на компанията.
                    "база официалните числа на компанията"

а официална висока печалба и дивидент през крив макарон

Коментар

• Сега има и бид и аск!?

Коментар

• Винаги има изключения батя ))))))) Като, както се беше заиграл при арменския поп (бедо) например))))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Винаги има изключения батя )))))))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Супер е компанията - EBITDA - 4млн. лв. - пазарна капитализация 9.15 млн. лв.
                            След дългосрочното преструктуриране на лизингите си плаща по 3+ млн. лв. дълг нетно на година и се стабилизира от лошо струкурирания си баланс през 2008 - 2010 г. (с лизингите).
                            През последните 5 години приходите растат средно с 4.6% на година.
                            Всички тези числа от консолидираните официални отчети.

Подкрепям Батя за гледната му точка и я споделям.Имам акции и си увесличих дела през последните седмици.
                            Много ми е интересно кой продава и колко има още, но който и да е скоро ще приключи, защото не мисля, че мажоритарите биха продали акции от добре работещият им бизнес. Преди години ако са продавали, сигурно са им трябвали пари за нещо, знам ли

Мнението ми не е препоръка !!! - просто изразявам позиция на база официалните числа на компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Толкова много истини в няколко изречения +++++++1
                              Искрено пожелание към инвестиралите тук -Внимавайте!!!Нищо май не се е променило от преди,големият продавач знае защо продава!Милионни приходи...... и печалба колкото един автосервиз .......и така от край време!
                              Да де, той затова пазарът я оценява в момента na 9 млн.лева... ако дивидент имаше и печалби имаше, както през 2006-2008 г., когато я пускаха, то и цената щеше да е десетократно по-голяма Ние и чисти акции къде сме ги търгували, пък тази...

Коментар

• Много обичам когато "доброжелатели" налазят в тема на акция която имам... Положителните резултати за портфейла ми не се бавят дълго!
                                И разбира се че в един момент ще им разкеша.. нали и те трябва да си купят от някой на върха

Коментар

Working...
                                X