Първоначално изпратено от BSE Will Rise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билборд АД (BBRD / BOARD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
чудесен е отчета, обикновено консолидацията носи още толкова печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениепочваме добре годината като гледам. Да видим скоро и консолидираният отчет
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИмате отчет тук http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=130472125
Близо 30 пъти увеличават печалбата
Коментар
-
Имате отчет тук http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=130472125
Близо 30 пъти увеличават печалбата
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнение
Много си негативен
Аз затова съм си оптимист, дори и понякога да страдам от това. Като дръпнеш чертата накрая, се оказва печеливша и удовлетворяваща стратегия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСпоред мен, трябва да се има 2 наум, когато спекулантьорското братство се засили в една посока да купува и да рекламира из форума))))) Не е препоръка, но ако продажбите са заради отчета - лоша работа))))) Батя ще ви разтовари самосвала връз каските, защото е купувал на 30 стинки, но болщинството което се бута на опашката на 60 стинки може да стане донор в лошия сценариЙ))))
Коментар
-
Според мен, трябва да се има 2 наум, когато спекулантьорското братство се засили в една посока да купува и да рекламира из форума))))) Не е препоръка, но ако продажбите са заради отчета - лоша работа))))) Батя ще ви разтовари самосвала връз каските, защото е купувал на 30 стинки, но болщинството което се бута на опашката на 60 стинки може да стане донор в лошия сценариЙ))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Стига конспирации! Нещата са далеч по прости. Големия продавач през ПФБК продължава да си сипва и ще е така докато не свърши пакета си явно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеСпоред мен тук някой нарочно смъква цената и иска да си купи още преди отчетчето
Продажбата днес беше от човека, който се прави на маркет мейкър - премахна 100-те хиляди купува и тогава изсипа около 25к акции. Остави си обаче 100-те к за продажба и се мъчи да смъква цената с някакви дребни оферти продава Много прозрачен за съжаление
Отчетчето излиза следващата седмица и който купил - купил, който продал - продал ))
Притежавам акции. Не е препоръка за търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
А как да се процедира, ако отчетчето не е красиво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSE Will Rise Разгледай мнениеОтчетчето излиза следващата седмица и който купил - купил, който продал - продал ))
Притежавам акции. Не е препоръка за търговия!
Коментар
Коментар