IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Билборд АД (BBRD / BOARD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• засега според анкетата (която разбира се е с много малка извадка и не трябва да се използва за вземане на инвестиционни решения)

33% са играли при Енемона, ще играят и тук
    35% са играли при Енемона, няма да участват тук
    2% не са участвали при Енемона, ще участват тук

тоест два пъти по-малко като брой ще участват при Билборд спрямо тези при Енемона

Базови данни за анализ
    емисията на Билборд е около 3 пъти по-малка
    при Енемона търсенето надвиши предлагането 30 пъти

http://www.investor.bg/?cat=45&poll_id=161

Спрямо поръчката си за Енемона, колко голяма поръчка ще пуснете за Билборд?
    по-голяма (9%)
    същата (0%)
    по-малка (24%)
    няма да участвам при Билборд, участвах при Енемона (35%)
    не участвах при Енемона, няма да участвам и при Билборд (26%)
    не участвах при Енемона, ще участвам при Билборд (4%)
    още не съм решил (2%)
    Общ брой гласували: 46

Не е препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      Микеланжело немало е смисъл да се набалончва с тея максове, ако беше ръгнал една пазарна ще вземеш същата бройка и леко по-вероятно да е по-евтино
      Много ме съмнева Ветре да е по-евтино А за лимитираната, имам си своите съображения

Успех

Коментар

• Микеланжело немало е смисъл да се набалончва с тея максове, ако беше ръгнал една пазарна ще вземеш същата бройка и леко по-вероятно да е по-евтино

Коментар

• Аз пуснах лимитирана на макса тук. Интересно да видим колко ще е презаписа.

Коментар

• В темата се получава странно затишие точно по време на IPO. При това-много интересно IPO, особено ако го сравним с GAGBT.

Коментар

• Има нова анкета на главната страница на тема Билборд

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                За да има кой да купува на вторичен пазар, примерно
                ? добре, а кой ще продава

при 7.5 р/е е 20,27 за 2007 и предвид публикуваните прогнози в инвестор за 2008-2010 и средногеометричен ръст 32,8% на печалбата peg-a е 0,62. който пък харесва средноаритметични, стойностите са 35,8% и 0,57.
                само да потвърдят с отчет 2007 и скоро ще се види 10!
                не си позволявам особено да давам прогнози, но в случая това отношение към индивидуалните инвеститори много ме издразни.
                пфбк ми падат в очите с това, че пускат рисърча си само на подбрани инвеститори и не е случайно, че е само на английски. то който търси намира, но поне можеше на сайта си да го сложат ...
                по техните данни нещата дори стоят така
                р/е за 2007 19,17, peg 0.48 при средногеометричен ръст 39,9% и съответно 0,46 за 41,3%

въпросът ми е дали 106 ще ореже поръчките на физически лица - нямам грам съмнение, че ще искат от ип-тата заявителите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                  Каква е според вас вероятността лимитирана поръчка за 5 лева на акция да мине?
                  Никаква
                  Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Каква е според вас вероятността лимитирана поръчка за 5 лева на акция да мине?

Коментар

• Първоначално изпратено от ради
                      изглежда, че политиката е да се допусне минимална бройка индивидуални участници, което не ми е ясно що се прави :-(
                      За да има кой да купува на вторичен пазар, примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
                        Около 3 пъти при цена 6 лева. или за цената поне се надявам
                        :-)
                        цената ще е на мах, уви
                        качествата на тази емисия се оценяват измежду ип-тата като сходни с енемоната - не споделям това, щото за мен печатницата е по-стойностното ипо
                        изглежда, че политиката е да се допусне минимална бройка индивидуални участници, което не ми е ясно що се прави :-(

Коментар

• Около 3 пъти при цена 6 лева. или за цената поне се надявам
                          Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• какво презаписване очаквате тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от KrisSofia
                              Тези дни Билборд са били одобрени за около 1,5 млн лв кредит от Postbank...
                              Това пък откъде го разбра??

Коментар

• интересно търсена ли е корелация дата/цена
                                както и да е - добре че 8-ми е неработен ден ;-)

Коментар

Working...
                                X