IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BROKE
    Колеги акциите не са сплитнати още така че тези които купуват на тая цена са печеливши.
    Broke, да не се окаже, че името ти оправдава и финансовото ти състояние след два дни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Абе или купувачите или продавачте ще се прецакат здраво - въпросът е кой...
      Според мен, тези дето продават на 96
      Може и да греша. Нямам акции, нито имам намерение да си купувам. Просто наблюдавам какво става и ми е интересно
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Абе или купувачите или продавачте ще се прецакат здраво - въпросът е кой...

Коментар

• Първоначално изпратено от BROKE
          Каква е реалната цена?При мене в делта брокер още не са ми актуализирани.При вас как е?
          Ами просто още не е осъществен сплита.

На 21.12.2007 год. в Борсата е постъпило заявление от Специализирани Бизнес системи АД, с присвоен борсов код SBS, с което бяхме беше информирани за ''предстоящо вписване в търговския регистър при СГС на гласуваната на извънредно ОСА от 15.12.2007 год. промяна в номиналната стойност и броя на акциите издадени от дружеството''.
          На основание на подаденото заявление и в съответствие чл. 64, ал. 1, т. 2 от Правилника на БФБ-София, изпълнителния директор спря търговията с акциите на дружеството за срок от три работни дни, считано от 02.01.2008 год.
          Предвид факта, че към 04.01.2008 год. (датата на изтичане на срока за временно спиране) в Борсата не са постъпили доказателства относно вписване на решенията на ОСА на дружеството в търговския регистър, респективно за отразяване на съответните промени в регистъра на ЦД АД, се възстановява търговията с акциите на Специализирани Бизнес Системи АД /SBS/, считано от 07.01.2008 год. /понеделник/.
          Цитатът е от новините на сайта на БФБ.
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Колеги акциите не са сплитнати още така че тези които купуват на тая цена са печеливши.

Коментар

• Важно е какво е записано в закона - 14 дни, а не какво има в ЦД.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                Колеги ,някой знае ли какво става по тази позиция,дори и само предположения....

и аз това се чудя,

Коментар

• Първоначално изпратено от обзървър
                  а ако е обратното?
                  в Централен депозитар все още се водят 100 000 акции с номинал 50 лв.
                  Тогава продавача ще си бие главата в стената

Коментар

• На 15 декември ОСА на Специализирани Бизнес Системи гласува за промяна в номиналната стойност на акциите на дружеството от 50 на 5 лева.

Коментар

• а ако е обратното?
                      в Централен депозитар все още се водят 100 000 акции с номинал 50 лв.

Коментар

• Каква е реалната цена?При мене в делта брокер още не са ми актуализирани.При вас как е?

Коментар

• Колеги ,някой знае ли какво става по тази позиция,дори и само предположения....

Коментар

• Нека се учат

Коментар

• Колеги, на някой му излизат прекалено солено акциите, които купува!!! ВНИМАВАЙТЕ!!!

Коментар

• http://kjeliazkov.zip.bg/
                                Кирил Желязков изпълнителен директор на СБС
                                http://marius.zip.bg/
                                Мариус Марков, търговски директор на СБС

Коментар

Working...
                                X