IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във връзка с проведено Общо събрание на акционерите на Специализирани Бизнес Системи АД-София /SBS/ от 15.12.2007 год., на което е взето Решение за намаляване номиналната стойност на една акция без да се намалява капитала, по Заповед на изпълнителния директор на основание чл. 64, ал. 2 във връзка с ал. 1, т. 2 от Правилника на “Българска Фондова Борса-София” АД, временно се спира търговията с акциите на дружеството за срок от 3 дни, считано от 02.01.2008 г.

Коментар

• "...В следващите седмици може да се очаква спиране на търговията с акции на дружеството, за да може Централен депозитар да отчете промяната в номиналната стойност на 1 акция..."

п.с - След празниците със сигурност! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
        Първоначално изпратено от BROKE
        Колеги а цената на отсичане каква ще бъде?Това според мен е по-важно.
        Ако имаш предвид "на засичане" - надяваме по висока! ;-)

п.с - ... :-D

Кога би трябвало да я обяват?

Коментар

• Първоначално изпратено от BROKE
          Колеги а цената на отсичане каква ще бъде?Това според мен е по-важно.
          Ако имаш предвид "на засичане" - надяваме по висока! ;-)

п.с - ... :-D

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
            Май без да искам познах....извинявам се ,но не бях сто процента сигурен и затова го пишех така....Според мен това е по-добро....
            Явно си познавач!

Коментар

• Колеги а цената на отсичане каква ще бъде?Това според мен е по-важно.

Коментар

Май без да искам познах....извинявам се ,но не бях сто процента сигурен и затова го пишех така....Според мен това е по-добро....
                +1 :-D

Коментар

• Май без да искам познах....извинявам се ,но не бях сто процента сигурен и затова го пишех така....Според мен това е по-добро....

Коментар

• - Решения на ОСА
                    На проведено ОСА от 15.12.2007 год. на Специализирани Бизнес Системи АД /SBS/ са взети следните решения:- Приема доклада на управителните органи за дейността на дружеството през 2006 год.;
                    - Приема годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
                    - Приема доклада на специализираното одиторско предприятие за извършената проверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2006 год.;
                    - Избор на регистриран одитор;
                    - Освобождава от отговорност членовете на управителните органи за дейността им през 2006 год.;- Промени в устава на дружеството;
                    - Печалбата на дружеството за 2006 год. в размер на 184 хил. лв. след облагането й с данъци, да се капитализира и да се отнесе в допълнителните резерви на дружеството;
                    - Променя номиналната стойност на акциите: от 100 000 акции и номинална стойност от 50 лв. всяка една, акциите се променят на 1 000 000 поименни, безналични акции, всяка една с номинална стойност от по 5 лв.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

Очаквам всеки момент съобщението за СБС....за 50:5 тоест да се раздроби на десет акции.И пак казвам ,това не е сигурно докато не излезе официално съобщение,приемете го като слух.
                      Абе човек, ти само твоите постове ли си четеш по темите?
                      Хората ти казаха 100 пъти, че съотношението не е 50:5!!!!

Коментар

• Очаквам всеки момент съобщението за СБС....за 50:5 тоест да се раздроби на десет акции.И пак казвам ,това не е сигурно докато не излезе официално съобщение,приемете го като слух.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                          Първоначално изпратено от ivannov
                          По не-потвърдени данни номинала е станал от 50 лв на 5 лв.Това далие вярно или не, ще стане ясно най-късно утре сутринта.Ако е истина ,това изобщо не е лошо и бих казал ,че е добре.
                          А не трябва ли да е 50 към 1 ?
                          ami poprincip taka bi trqbvalo da byde

Общото събрание на Специализирани Бизнес Системи АД, насрочено за 15 декември ще вземе решение за сплит в съотношение 1:50, съобщават от борсата.

Според проекторешението акционерите ще гласуват за промяна в номиналната стойност на акциите в капитала на дружеството. От настоящите 100 хил. акции с номинална стойност 50 лв. всяка, акциите ще се променят на 5 млн. броя с номинална стойност 1 лв. всяка.

Акционерите на дружеството ще вземат решение и за капитализиране на печалбата за 2006 г. след облагането й с данъци.

Последната дата за сключване на сделки с акции на Специализирани Бизнес Системи АД, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в общото събрание на акционерите е 28 ноември.

През 2007 г. компанията очаква нетна печалба от 326 до 418 хил. лв., в зависимост от разработените песимистични и оптимистични варианти, докато приходите от основна дейност ще са между 14.774 млн. лв. и 16.328 млн. лв.

Коментар

По не-потвърдени данни номинала е станал от 50 лв на 5 лв.Това далие вярно или не, ще стане ясно най-късно утре сутринта.Ако е истина ,това изобщо не е лошо и бих казал ,че е добре.
                            А не трябва ли да е 50 към 1 ?

Коментар

• Ако е така направо си и е супер.На 5лв е много добро отсичане.

Коментар

• По не-потвърдени данни номинала е станал от 50 лв на 5 лв.Това далие вярно или не, ще стане ясно най-късно утре сутринта.Ако е истина ,това изобщо не е лошо и бих казал ,че е добре.

Коментар

Working...
                                X