IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Специализирани бизнес системи (6SP / SBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дали това не е някаква промоция...не е никаква препоръка за сделки

Коментар

• За глухите камбаната не бие два пъти или да ти го кажа на достъпен за тебе език - за всяко незнание се плаща в тоя живот, това е фондова борса не може всякакви неграмотници да търгуват и после да мърморят.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
        ейййййййййййййййй това е борса не е онлайн игра, няма анулиране на сделки който не му изнася се връща на село при овцете и кравите!!!!!!!!

Има, има , не си в час .........

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          За мен сделките трябва да се анулират независимо кой кого, защото номинала е наистина 50, а въпреки това утре могат да кажат ами той трябваше да е 5, въобще няма кой да защити продавачите който вместо на 140 лв продават на 95лв или купувачите, които вместо на 14 лв купъват на 95, абе обърквацията е пълна...
          Абсолютно съгласен.

Коментар

• И сега кой е виновен за бъркотията - емитента, борсата, ЦД , КФН, съда, търговсия регистър или някой ще излезе ли да каже какво става. Ние тук станахме гадатели??????????22

Коментар

• ейййййййййййййййй това е борса не е онлайн игра, няма анулиране на сделки който не му изнася се връща на село при овцете и кравите!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                За мен сделките трябва да се анулират независимо кой кого, защото номинала е наистина 50, а въпреки това утре могат да кажат ами той трябваше да е 5, въобще няма кой да защити продавачите който вместо на 140 лв продават на 95лв или купувачите, които вместо на 14 лв купъват на 95, абе обърквацията е пълна...
                Да най-добре е сделките да се анулират

Коментар

• За мен сделките трябва да се анулират независимо кой кого, защото номинала е наистина 50, а въпреки това утре могат да кажат ами той трябваше да е 5, въобще няма кой да защити продавачите който вместо на 140 лв продават на 95лв или купувачите, които вместо на 14 лв купъват на 95, абе обърквацията е пълна...

Коментар

• не ми стана ясно, ако си купя акция сега, ще подлежи ли на сплит 10:1. Дали не трябва някой отговорен да разясни?

Коментар

• Вина има дружеството.А при Унипак е същата ситуация но те се търгуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от new wave
                        защо мислите, че може да се загуби.
                        чети ВНИМАТЕЛНО...
                        и помисли...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• В кобоса си пише че номинала на акциите е 50лв.Ако това не е така кой е виновен?

Коментар

• защо мислите, че може да се загуби.

Коментар

• Интересно ,тук продължават да продават,няма купувачи...интересното е че и 157 и 160 продадоха....Дали са били тяхни или на клиент......

Коментар

• Aбе аз имам акции и знам че едни ще издухат супата.

Коментар

Working...
                                X