И аз имам и то на 46,колко ли трябва да чакам ....е понякога и такива работи се случват....аз съм търпелив.Загубата е загуба ,когато продадеш на по-малка цена.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чугунолеене (59C / CHUG)
Collapse
X
-
Наблюдава се консолидация около 35 лв., което не е чаааак толкоз лошо ниво.
Преди 3 месеца цената беше около 24 лв., т.е. досега имаме стабилен ръст от над 40%, което за дружество като Чугунолеене си е супер. Който е искал бързи и големи печалби, да е продал на нивата от около 45 лв. в средата на септември.
Струва ми се, че по тази акция инвестират не много опитни инвеститори и при лек спад се стига до лавинообразни разпродажби, водещи до голям спад. А и като че ли позицията не е от най-привлекателните за големите инвеститори, които са важен фактор в поддържането на цената на една акция.
лично мнение! не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от CognusПървоначално изпратено от GenCho...то печалбата хубаво нараства ама мен по ме притеснява следното: цитат от бележките:
1.25 Развитие или промяна в обема на поръчките и използването на
производствените мощности.
- През третото тримесечие на 2007 година е намалено производството на чугунени отливки в сравнние с предходното тримесечие с 1292 тона.
Vupreki vsi4ko tova ne mislq 4e tova e podhodq6tiq moment za vlizane po tazi poziciq.Az li4no ne pritejavam akcii kum momenta.
P.S Uspeh na vsi4ki investiori po tazi poziciq, uveren sum 4e v dulgosro4en plan ni 4akat samo dobri novini i cifri okolo tazi investiciq
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho...то печалбата хубаво нараства ама мен по ме притеснява следното: цитат от бележките:
1.25 Развитие или промяна в обема на поръчките и използването на
производствените мощности.
- През третото тримесечие на 2007 година е намалено производството на чугунени отливки в сравнние с предходното тримесечие с 1292 тона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the magЕй да им се невиди, не можаха ли да изкарат отчета вчера, че днес да поръкопляскаме
Иначе какво да кажа: +30% увеличение на приходите от основна дейност, прилична печалба, големи материални запаси, нови клиенти във Франция и Финландия, нов продукт за Германия...
А ако следващата година успеят да си вземат и тези 1.57 млн (без лихвите от 2003 насам) от Кремиковци просто цена няма да имат
И всичко това в позиция с по- малко от 109 хил свободно търгуеми акции.
I like itМнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
Ей да им се невиди, не можаха ли да изкарат отчета вчера, че днес да поръкопляскаме
Иначе какво да кажа: +30% увеличение на приходите от основна дейност, прилична печалба, големи материални запаси, нови клиенти във Франция и Финландия, нов продукт за Германия...
А ако следващата година успеят да си вземат и тези 1.57 млн (без лихвите от 2003 насам) от Кремиковци просто цена няма да имат
И всичко това в позиция с по- малко от 109 хил свободно търгуеми акции.
I like it
Коментар
Коментар