IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чугунолеене (59C / CHUG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз имам и то на 46,колко ли трябва да чакам ....е понякога и такива работи се случват....аз съм търпелив.Загубата е загуба ,когато продадеш на по-малка цена.

Коментар

• Като акцията стане по-скъпа от 45лв тогава мениджмънтът е станал по-добър...още е рано да се коментира...

Имам акции

Коментар

• Мениджмънтът na Chug май започва да става по успешен сравнен отпреди година... Поживем увидем

PS Имам акции

Коментар

• Много менаджери на добри фондове , пишат , че 2008 г ще е на индустрията . Ще имало ръст от над 3 пъти.
          Тази леарна дали си заслужава , знае ли някой ...!

не е препоръка ....
          Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Наблюдава се консолидация около 35 лв., което не е чаааак толкоз лошо ниво.

Преди 3 месеца цената беше около 24 лв., т.е. досега имаме стабилен ръст от над 40%, което за дружество като Чугунолеене си е супер. Който е искал бързи и големи печалби, да е продал на нивата от около 45 лв. в средата на септември.

Струва ми се, че по тази акция инвестират не много опитни инвеститори и при лек спад се стига до лавинообразни разпродажби, водещи до голям спад. А и като че ли позицията не е от най-привлекателните за големите инвеститори, които са важен фактор в поддържането на цената на една акция.

лично мнение! не е препоръка!

Коментар

• След излизането на отчета...определено не очаквам подобно развитие )))

Коментар

• А ти какво си очаквал?

Коментар

• какво ли се случва с тази акция!?С БФБ???

Коментар

• Позицията е рискова ,но това значи ,че печалбата или загубата са големи....Имам и допълвам и се надявам да не загубя...Не е препоръка за покупка-продажба.

Коментар

• хубаво предпиятие !
                      Няма ло кой да купува от Инвестбанк !
                      Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от Cognus
                        Първоначално изпратено от GenCho
                        ...то печалбата хубаво нараства ама мен по ме притеснява следното: цитат от бележките:

1.25 Развитие или промяна в обема на поръчките и използването на
                        производствените мощности.

- През третото тримесечие на 2007 година е намалено производството на чугунени отливки в сравнние с предходното тримесечие с 1292 тона.
                        На мен също това ми направи впечатление, но факта че приходите/пачалбата нарастват ме кара да си мисля че намират начин да се компенсират с други дейности и/или се набляга повече на качество за сметка на количество. Тука Дундо1 е специалист и той беше казал по принцип че Q3 им е по-слабото тримесечие, така че ще е добре да чуем и неговия коментар. Аз лично съм много доволен от представянето.
                        Ami moite o4akvaniq se izpulniha.V interes na istinata o4akvah takuv obem na prodajbite, kato toi leko izostava na fona na ob6toto uveli4enie na proizvodstvoto. No puk za smetka na leko uveli4enie na zaduljeniqta se zapazva tempa na narastvane na pe4albata, koeto me kara da mislq 4e managementa na kompaniqta e pozitivno nastroen kum investitorite i se opitva da si suzdade poziivna reputaciq. Li4no az sum uveren 4e poslednoto trimese4ie 6te e mnogo silno i 4e imat golqm broi zaqvki, koeto neminuemo 6te dovede do edin dobur ot4et kum kraq na godinata.
                        Vupreki vsi4ko tova ne mislq 4e tova e podhodq6tiq moment za vlizane po tazi poziciq.Az li4no ne pritejavam akcii kum momenta.
                        P.S Uspeh na vsi4ki investiori po tazi poziciq, uveren sum 4e v dulgosro4en plan ni 4akat samo dobri novini i cifri okolo tazi investiciq

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho
                          ...то печалбата хубаво нараства ама мен по ме притеснява следното: цитат от бележките:

1.25 Развитие или промяна в обема на поръчките и използването на
                          производствените мощности.

- През третото тримесечие на 2007 година е намалено производството на чугунени отливки в сравнние с предходното тримесечие с 1292 тона.
                          На мен също това ми направи впечатление, но факта че приходите/пачалбата нарастват ме кара да си мисля че намират начин да се компенсират с други дейности и/или се набляга повече на качество за сметка на количество. Тука Дундо1 е специалист и той беше казал по принцип че Q3 им е по-слабото тримесечие, така че ще е добре да чуем и неговия коментар. Аз лично съм много доволен от представянето.

Коментар

• ne sa loshi!!! s taya pechalba godishnoto p/e idva kam 29 i p/s okolo 1... na men mi haresva!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                              Ей да им се невиди, не можаха ли да изкарат отчета вчера, че днес да поръкопляскаме
                              Иначе какво да кажа: +30% увеличение на приходите от основна дейност, прилична печалба, големи материални запаси, нови клиенти във Франция и Финландия, нов продукт за Германия...
                              А ако следващата година успеят да си вземат и тези 1.57 млн (без лихвите от 2003 насам) от Кремиковци просто цена няма да имат
                              И всичко това в позиция с по- малко от 109 хил свободно търгуеми акции.
                              I like it
                              Защо ли се чуствам малко п.....н, че играя в Трейса като чета тези редове
                              Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Ей да им се невиди, не можаха ли да изкарат отчета вчера, че днес да поръкопляскаме
                                Иначе какво да кажа: +30% увеличение на приходите от основна дейност, прилична печалба, големи материални запаси, нови клиенти във Франция и Финландия, нов продукт за Германия...
                                А ако следващата година успеят да си вземат и тези 1.57 млн (без лихвите от 2003 насам) от Кремиковци просто цена няма да имат
                                И всичко това в позиция с по- малко от 109 хил свободно търгуеми акции.
                                I like it

Коментар

Working...
                                X