Нетните приходи от продажби се увеличават до 26,22 млн. лв, като за съпоставимия период година по-рано са отчетени приходи в размер на 20 328 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чугунолеене (59C / CHUG)
Collapse
X
-
...то печалбата хубаво нараства ама мен по ме притеснява следното: цитат от бележките:
1.25 Развитие или промяна в обема на поръчките и използването на
производствените мощности.
- През третото тримесечие на 2007 година е намалено производството на чугунени отливки в сравнние с предходното тримесечие с 1292 тона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)жалко за тези, които разпродадоха на 33-34лв
дано са си взели наистина по-добра позиция))
Ne go priemaite kato kakuvto i da e suvet. Jelaq kusmet an vsi4ki investitori po tazi poziciq
Коментар
-
Ползвайки метода на линейната екстраполация - защо не? :-)
Първоначално изпратено от оркамоите очаквания са за печалба около 680-700 хиляди за деветмесечието и около 900-950 за годината при 640 хил акции.
Не е ОЦК, но промяната през последната година и инвестициите дават резултат т.е. дружеството ще завърши годината добре според мен. Това което подозирам е, че за да видим още по-добри резултати трябва да се подобри капиталовата структура и да се увеличи обортното финансиране... едва тогава може да видим потенциала му разгърнат.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
моите очаквания са за печалба около 680-700 хиляди за деветмесечието и около 900-950 за годината при 640 хил акции.
Не е ОЦК, но промяната през последната година и инвестициите дават резултат т.е. дружеството ще завърши годината добре според мен. Това което подозирам е, че за да видим още по-добри резултати трябва да се подобри капиталовата структура и да се увеличи обортното финансиране... едва тогава може да видим потенциала му разгърнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от frontmenПървоначално изпратено от DedotoНашата борса е пълна с овце - кой на където ги бутне, на там отплават... и после се сърдят, че ги стрижат)
Обаче ти не гледай само цифрите в отчета.
Хубаво е как хората масово разпродават, ако намеря свободен кеш, сериозно бих се замислил дали да не допълня на тези нива (надявам се по-надолу да не пада).
Притежавам малко акции и не препоръчвам нищо на никого!
Който продал тогава - продал, ама на тези цени сега, защо?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DedotoНашата борса е пълна с овце - кой на където ги бутне, на там отплават... и после се сърдят, че ги стрижат)
Обаче ти не гледай само цифрите в отчета.
Хубаво е как хората масово разпродават, ако намеря свободен кеш, сериозно бих се замислил дали да не допълня на тези нива (надявам се по-надолу да не пада).
Притежавам малко акции и не препоръчвам нищо на никого!
Коментар
Коментар