IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чугунолеене (59C / CHUG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нетните приходи от продажби се увеличават до 26,22 млн. лв, като за съпоставимия период година по-рано са отчетени приходи в размер на 20 328 лв.

Коментар

• ...то печалбата хубаво нараства ама мен по ме притеснява следното: цитат от бележките:

1.25 Развитие или промяна в обема на поръчките и използването на
      производствените мощности.

- През третото тримесечие на 2007 година е намалено производството на чугунени отливки в сравнние с предходното тримесечие с 1292 тона.

Коментар

• Добре е 706 хилки

Коментар

• www.bse-sofia.bg

Коментар

• Коментар

• Еми стигнахме 40-ката отново, време беше. Дано и отчета да е на ниво за да можем да завършим годината със стил

Коментар

• Където има голям риск ,има и голяма печалба ,но и голяма загуба......Всеки си преценява...според мен ...тръгва нагоре ,но не знам колко ще порасне и дали няма да се върне....

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  жалко за тези, които разпродадоха на 33-34лв
                  дано са си взели наистина по-добра позиция))
                  Zdravei Suni, az puk si mislq, 4e o6te vednuj 6te vidim tezi ceni okolo 34 i togava ve4e i az 6te podpra poziciqta i 6te vlqza.Znae6 moeto mnenie, 4e dulgosro4no CHUG e mnogo dobra investiciq, no kum tova trimese4ie ima nqkoi ne6ta koito moje da povliqqt na cenata.
                  Ne go priemaite kato kakuvto i da e suvet. Jelaq kusmet an vsi4ki investitori po tazi poziciq

Коментар

• Ползвайки метода на линейната екстраполация - защо не? :-)

Първоначално изпратено от орка
                    моите очаквания са за печалба около 680-700 хиляди за деветмесечието и около 900-950 за годината при 640 хил акции.

Не е ОЦК, но промяната през последната година и инвестициите дават резултат т.е. дружеството ще завърши годината добре според мен. Това което подозирам е, че за да видим още по-добри резултати трябва да се подобри капиталовата структура и да се увеличи обортното финансиране... едва тогава може да видим потенциала му разгърнат.
                    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• жалко за тези, които разпродадоха на 33-34лв
                      дано са си взели наистина по-добра позиция))

Коментар

• моите очаквания са за печалба около 680-700 хиляди за деветмесечието и около 900-950 за годината при 640 хил акции.

Не е ОЦК, но промяната през последната година и инвестициите дават резултат т.е. дружеството ще завърши годината добре според мен. Това което подозирам е, че за да видим още по-добри резултати трябва да се подобри капиталовата структура и да се увеличи обортното финансиране... едва тогава може да видим потенциала му разгърнат.
                        http://imoti.start.bg
                        http://pravo.start.bg
                        [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Работата прилича на добра информираност за отчета, това казва опитът ми. Ако случайно обаче отчетът е добър ще стане чудо, защото продавачите с голям мерак трябва да поприключили. Рискова си е инвестицията, но затовап пък има потенциал за стотици проценти доходност

Коментар

• Първоначално изпратено от frontmen
                            Първоначално изпратено от Dedoto
                            Нашата борса е пълна с овце - кой на където ги бутне, на там отплават... и после се сърдят, че ги стрижат)
                            Съгласен съм, особено по позицията CHUG.

Обаче ти не гледай само цифрите в отчета.

Хубаво е как хората масово разпродават, ако намеря свободен кеш, сериозно бих се замислил дали да не допълня на тези нива (надявам се по-надолу да не пада).

Притежавам малко акции и не препоръчвам нищо на никого!
                            Спомняте ли си Г-н Майничката и Дундо кога ви казаха, че засега потенциалът е изчерпан за цената - беше 46-47лв.))
                            Който продал тогава - продал, ама на тези цени сега, защо?!

Коментар

• Дръжте фронта! Позицията е добра.

Мисля, че сега е удобен момент за покупки, НО НИЩО НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dedoto
                                Нашата борса е пълна с овце - кой на където ги бутне, на там отплават... и после се сърдят, че ги стрижат)
                                Съгласен съм, особено по позицията CHUG.

Обаче ти не гледай само цифрите в отчета.

Хубаво е как хората масово разпродават, ако намеря свободен кеш, сериозно бих се замислил дали да не допълня на тези нива (надявам се по-надолу да не пада).

Притежавам малко акции и не препоръчвам нищо на никого!

Коментар

Working...
                                X