IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чугунолеене (59C / CHUG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Иванов

не си единствен хаха

а аз като се забих с otzk по 106лв и форм по 68 и тука по 35

много ми идва

както казва един от форума ще купувам олово за да има за куршум да се гръмнеме хаха

Имай търпение ще се вдигнат пак доста сега просто има много фактори които спират растежа нагоре

Коментар

• Просто аматьорско мнение :Не ми харесва да сме в киреча,купих на макса ,продох и купих няколко пъти ,намалихзагубите ,но все още съм на загуба и то голяма .Няма и лъч надежда,ще чакам още три месеца ,пък ако не видя смисъл и на загуба ще се отървавъм...Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
        Първоначално изпратено от Cognus
        Мойте очаквания са за около 1,5М печалба за годината или при сегашни цени П/Е около 15. Другите показатели също са доста атрактивни на за нашата борса. Проблемът, ако може да се нарече проблем е че тук няма голям играч който да подпира/затапва цената. Аз лично съм доволен от развитието до тук и с нетърпение очаквам Q1 2008.
        Колега, и какво те кара да очакваш печалба за Q4 колкото Q1,Q2 и Q3?
        Подобрената рентабилност е причина през 2007 CHUG вече да е на печалба т.е. ако приходите се запазят същия темп (а последното тримесечие е доста добро при тях) тази печалба е напълно нормална. Нека не забравяме също, че тече съдебно производство за вземания от КРЕМ на стойност 1,5М.

Това са си лично мой очаквания, с които не бих искал да ангажирам никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cognus
          Мойте очаквания са за около 1,5М печалба за годината или при сегашни цени П/Е около 15. Другите показатели също са доста атрактивни на за нашата борса. Проблемът, ако може да се нарече проблем е че тук няма голям играч който да подпира/затапва цената. Аз лично съм доволен от развитието до тук и с нетърпение очаквам Q1 2008.
          Колега, и какво те кара да очакваш печалба за Q4 колкото Q1,Q2 и Q3?
          най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Мойте очаквания са за около 1,5М печалба за годината или при сегашни цени П/Е около 15. Другите показатели също са доста атрактивни на за нашата борса. Проблемът, ако може да се нарече проблем е че тук няма голям играч който да подпира/затапва цената. Аз лично съм доволен от развитието до тук и с нетърпение очаквам Q1 2008.

Коментар

• До krasimir nikolov. Колега ,не мисля ,че се отнасям несериозно с парите а и те не са чак толкова много ,бих казал ,че са дори и малко.Водя си изключително строга отчетност за всяка позиция.Имам и положително мислене ,благодарение на позитивноста купих и продадох няколко пъти тази позиция ,която купих на 46.С врътките намалих загубата и дори увеличих броя на акциите.Но още съм на загуба ,но се надявам да изляза и на печалба ,по мои сметки напролет с до 30%.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                До PROFIX .Приятелю искам да допълня ,че играя с мои лични пари,може да не са много ,малко над петцифрена сума,но не ми пука,дали ще спечеля или загубя.В търговията печалбата и загубата вървят ръка за ръка.Специално тук има три правила ,за които ако не си наясно не трябва да си тук.1 Даваш безлихвен кредит ,без гаранция за връщане.2Купуваш и продаваш само надежди.3Можеш да играеш само с толкова пари ,колкото можеш да си позволиш да загубиш. Моля за извинение ,ако съм обидил някой.

Колега изхождайки от горенаписаното констатирам че имаш много пари към, които нямаш сериозно отношение, щом мислиш за загуби!

На БФБ са нужни играчи със полужително мислене!!!

Коментар

• Само въпрос. Къде мога да намеря леярна за леене на алуминий. По точно за алуминиеви матрици.

Коментар

• До PROFIX .Приятелю искам да допълня ,че играя с мои лични пари,може да не са много ,малко над петцифрена сума,но не ми пука,дали ще спечеля или загубя.В търговията печалбата и загубата вървят ръка за ръка.Специално тук има три правила ,за които ако не си наясно не трябва да си тук.1 Даваш безлихвен кредит ,без гаранция за връщане.2Купуваш и продаваш само надежди.3Можеш да играеш само с толкова пари ,колкото можеш да си позволиш да загубиш. Моля за извинение ,ако съм обидил някой.

Коментар

• До PROFIX. Приятелю не пиша само там където нямам позиция и не я следя.Изказвам само мое лично мнение и никой не карам да ми вярва ,защото тук става въпрос за пари.Беше ми приятно.

Коментар

• Иванов, има ли тема, по-която да не пишеш.

Коментар

• И на мен ми се иска да е нагоре ,но скоро няма да е....

Коментар

• Еййй силно намаляха тук играчите - 9 търсят, 14 предлагат
                            ццц

Коментар

• До БОРИС. Колега ,ако можеш да ми помогнеш с акъл с удоволствие ще взема,за парите ще се справя сам.Определено имам нужда от повече акъл....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                                Загубата е загуба ,когато продадеш на по-малка цена.
                                Да бе, самоуспокоявай се! Загуба е даже че си набутал пари в едно дърво, а през това време други качествени акции са поскъпнали!

Коментар

Working...
                                X