IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чугунолеене (59C / CHUG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Веско
    Без да се заяждам, ама преди 2 месеца запитах знае ли някой за къде се лее тоз чугун, а досега се замеряме само с разни числа и коефициенти. Според моето примитивно мислене, бъдещето на едно производствено предприятие зависи от пазара на продукцията му и наличието на поръчки. Особено за такова сложно технологически и енергоемко производство. Та ако някой има идея за фирмата нека сподели, за да знам какво да очаквам, а не само празни мисли.
    Лее се до Ихтиман, преди самия град в ляво като идваш по третокласния път от София. Като ти е интересно, иди го виж - няма как да го пропуснеш: един огромен мастодонт на социализма, паметник на плановата икономика. Едво време е работил за Кремиковци, сега не е ясно каква е точно стратегическата цел на съществуването му (може да я има в проспекта )

Коментар

• Без да се заяждам, ама преди 2 месеца запитах знае ли някой за къде се лее тоз чугун, а досега се замеряме само с разни числа и коефициенти. Според моето примитивно мислене, бъдещето на едно производствено предприятие зависи от пазара на продукцията му и наличието на поръчки. Особено за такова сложно технологически и енергоемко производство. Та ако някой има идея за фирмата нека сподели, за да знам какво да очаквам, а не само празни мисли.

Коментар

• !

Първоначално изпратено от Dundo1
        Първоначално изпратено от GALBA
        Бонус 1000 химко за този който купи на лев под моята цена и шише домашна....
        suglasen sum samo 4e koi 6te prodava po-nisko ot tezi ceni a puk znae6 li

Да уточня!-исках да кажа ,че купих на висока цена и ако някой ме отърве със 100 лв. загуба ще го почерпя.

Дундо,о,о моля те бе,е,е ,пиши на нормален език,понякога ми се иска да
        прочета нещо, което си писал и е повече от ред !:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
          Бонус 1000 химко за този който купи на лев под моята цена и шише домашна....
          suglasen sum samo 4e koi 6te prodava po-nisko ot tezi ceni a puk znae6 li

Коментар

• Бонус 1000 химко за този който купи на лев под моята цена и шише домашна....

Коментар

• Чугунена позиция! Дори си купих 100бр.и аз да съм шогун!...и са ми на високата цена за да тежат повече в портфейла.....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
                Първоначално изпратено от съни(тя)
                ..... i sega re6ih pak da vlizam. Poslednite dni mai samo az pazaruvam
                No tozi put vlizam dulgosro4no - stiga spekula
                Uspeh vi jelaq, don't worry i en go priemaite kato preporuka, a po-skoro kato komentar
                еййй, позна, че ще върне до 33-34, браво)))
                A si i udurjah na dumata 4e 6te kupuvam na tezi niva - ne stoq samo da gledam.Taka pravq i s TOPL kupuvam sega na 30, za6toto tova sa apetitni pozicii, koito li4no az ne spiram da sledq. Uspeh ti jelaq Suny.
                Има два въпроса ,които не ми дават кураж да влезна по смело в тази позиция:
                1. Неизяснената собственост -кой е реален мажоритар в момента?
                2. Високата задлъжнялост
                Za to4ka 2 trqbva da znae6 4e 95% ot drujestvata v BG sa solidno zadlujnqli, no v momenta vseki razumen direktor ili businessman raboti s krediti - dokato sled 10-15 godini i nie ne sme v sustoqnieto na amerikancite

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                  Първоначално изпратено от съни(тя)
                  Uspeh vi jelaq, don't worry i en go priemaite kato preporuka, a po-skoro kato komentar
                  A si i udurjah na dumata 4e 6te kupuvam na tezi niva - ne stoq samo da gledam.Taka pravq i s TOPL kupuvam sega na 30, za6toto tova sa apetitni pozicii, koito li4no az ne spiram da sledq. Uspeh ti jelaq Suny.
                  Има два въпроса ,които не ми дават кураж да влезна по смело в тази позиция:
                  1. Неизяснената собственост -кой е реален мажоритар в момента?
                  2. Високата задлъжнялост
                  най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1

Коментар

• Даа , Чугуна е интересна акция.
                        Според мен тук продават още от работническите и хора влезли на ниски нива да си приберат капиталовите печалби в края на годината.
                        най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                          До allroad.Колега ,благодаря за моралната подкрепа.С тази корекция съм много в киреча.Нищо ,това само ще ни направи по-умни.То безгрешен преуспял човек няма.Затова и се въздържам да вложа още пари на борсата.Не е препоръка.
                          Abe pi4ove vie qvno ne ste za borsata. Ne moje samo nagore, tazi korekciq e s pozitivno otrajenie vurhu razvitieto na borsata kato cqlovie vijdate na 1 sedmiza napred, ne moje samo napred. Za nito edno ot drujestvata nqma kakvo da se pritesnqva6 Moje bi edinstveno za FORM -ne vi znam kakvo kupuvate tam ??ili na kakvo raz4itate. Li4no az bqh kupuval CHUG na 16-18, no izlqzoh predi da stigne pica si, no vinagi sum sledql tazi poziciq otblizo i sega re6ih pak da vlizam. Poslednite dni mai samo az pazaruvam

Коментар

• Re: Иванов

Първоначално изпратено от allroad1982
                            не си единствен хаха

а аз като се забих с otzk по 106лв и форм по 68 и тука по 35

много ми идва

както казва един от форума ще купувам олово за да има за куршум да се гръмнеме хаха

Имай търпение ще се вдигнат пак доста сега просто има много фактори които спират растежа нагоре
                            spokoinooo xubavite raboti stavat bavno

Коментар

• До allroad.Колега ,благодаря за моралната подкрепа.С тази корекция съм много в киреча.Нищо ,това само ще ни направи по-умни.То безгрешен преуспял човек няма.Затова и се въздържам да вложа още пари на борсата.Не е препоръка.

Коментар

• Golqmoto uvelichenie na gazta tuk moje da se otrazi mnogo zle.

Коментар

Working...
                                X