Първоначално изпратено от Веско
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чугунолеене (59C / CHUG)
Collapse
X
-
-
Без да се заяждам, ама преди 2 месеца запитах знае ли някой за къде се лее тоз чугун, а досега се замеряме само с разни числа и коефициенти. Според моето примитивно мислене, бъдещето на едно производствено предприятие зависи от пазара на продукцията му и наличието на поръчки. Особено за такова сложно технологически и енергоемко производство. Та ако някой има идея за фирмата нека сподели, за да знам какво да очаквам, а не само празни мисли.
Коментар
-
!
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от GALBAБонус 1000 химко за този който купи на лев под моята цена и шише домашна....
Да уточня!-исках да кажа ,че купих на висока цена и ако някой ме отърве със 100 лв. загуба ще го почерпя.
Дундо,о,о моля те бе,е,е ,пиши на нормален език,понякога ми се иска да
прочета нещо, което си писал и е повече от ред !:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6u6umigaПървоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Dundo1..... i sega re6ih pak da vlizam. Poslednite dni mai samo az pazaruvam
No tozi put vlizam dulgosro4no - stiga spekula
Uspeh vi jelaq, don't worry i en go priemaite kato preporuka, a po-skoro kato komentar
1. Неизяснената собственост -кой е реален мажоритар в момента?
2. Високата задлъжнялост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Dundo1..... i sega re6ih pak da vlizam. Poslednite dni mai samo az pazaruvam
Uspeh vi jelaq, don't worry i en go priemaite kato preporuka, a po-skoro kato komentar
1. Неизяснената собственост -кой е реален мажоритар в момента?
2. Високата задлъжнялостнай-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от Dundo1..... i sega re6ih pak da vlizam. Poslednite dni mai samo az pazaruvam
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovДо allroad.Колега ,благодаря за моралната подкрепа.С тази корекция съм много в киреча.Нищо ,това само ще ни направи по-умни.То безгрешен преуспял човек няма.Затова и се въздържам да вложа още пари на борсата.Не е препоръка.
Коментар
-
Re: Иванов
Първоначално изпратено от allroad1982не си единствен хаха
а аз като се забих с otzk по 106лв и форм по 68 и тука по 35
много ми идва
както казва един от форума ще купувам олово за да има за куршум да се гръмнеме хаха
Имай търпение ще се вдигнат пак доста сега просто има много фактори които спират растежа нагоре
Коментар
Коментар