If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най важното за една ИТ фирма е относилно ресурсите. Какво правиме с ресурси без проекти?
Както стана ясно те хора си търсят и в момента нови попълнения, а гледайки им отчета надали има много недоволни от заплатите.
Трябва си им офис, за по-правилно надали могат да ползват набраните средства на този етап според мен.
С тея 1.38 милиона, които набраха незнам дали ще има Майбах за началството
само не разбрах за кво и е на ИТ фирма собствен офис? да не са АДСИЦ бре?
Най важното за една ИТ фирма е относилно ресурсите. Какво правиме с ресурси без проекти?
Както стана ясно те хора си търсят и в момента нови попълнения, а гледайки им отчета надали има много недоволни от заплатите.
Трябва си им офис, за по-правилно надали могат да ползват набраните средства на този етап според мен.
Чета почти от началото тази тема. Не ми е ясно защо едно 90% от хората тук имат такова негативно мнение за тая компания. Все си мисля че неразбирайки нещо не значи че трябва да се критикува.
АДСИЦ... От огромно значение е за компания като Бианор да има колкото може по сносен офис. Едно е зад 6то РПУ в партерен офис да поканят на презентация някои от близкия изток, друго е в лична сграда. Естествено че трябва вече да имат офиси и извън БГ. По съвсем друг начин се гледа на наша компания от ИТ сектора с офиси извън страната.
Какъв е проблема това да се реализира с публично предлагане на част от акциите на дружеството?
Приятелю Пери, най-ценния и важен актив на една софтуеърна компания са ресурсите и, а не НИ. По-добре да използват парите за наемане на още хора(разбира се трябва да има и къде да ги поберат) и за увеличаване на заплати отколкото да си купуват представителна сграда и майбах за началството...
Чета почти от началото тази тема. Не ми е ясно защо едно 90% от хората тук имат такова негативно мнение за тая компания. Все си мисля че неразбирайки нещо не значи че трябва да се критикува.
АДСИЦ... От огромно значение е за компания като Бианор да има колкото може по сносен офис. Едно е зад 6то РПУ в партерен офис да поканят на презентация някои от близкия изток, друго е в лична сграда. Естествено че трябва вече да имат офиси и извън БГ. По съвсем друг начин се гледа на наша компания от ИТ сектора с офиси извън страната.
Какъв е проблема това да се реализира с публично предлагане на част от акциите на дружеството?
Марияне, колко е shareholder's equity-то след листването? Интересува ме брой на акции преди листинга и след него. И съответно имаш ли информация колко е value-то на акция, която FFBH са направили? дали тази цена от 10,25 кореспондира на intrinsic value-то на акцията им?
Тоест колко е собствения капитал след листването ли?
С реализирането на настоящата емисия „Бианор” АД увеличава капитала си на 675 222 лева. Обемът на свободно търгуваемите ценни книжа ще бъде около 20%.
Привлечени 1.38 млн. лв.
Коментар