IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bianor ste se okaje po-goljamo durvo i ot Devin )) Oneja ot devin barem voda prodavat, a tezi i tova ne mogat
    1000 lv sigurno idvat ot otdavane na plosti ot segashnia ofis pod naem na studenti ) Software-na kompnaia li?! - REZIL!

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
      Що се правите на утрепани много добре знаете че консолидирания отчет е от значение тука а иначе няма да се разсърдя някой да продава на 7 лв
      Що бе те да не са някакъв велик холдинг ,че да я карат само на дивиденти от дъщерите?

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
        Първоначално изпратено от Heraclitus
        като им видях смешната печалба за Q2 - 1000 лв. бе то мазач да си ще ги изкараш за месец.
        не бъркай печалбата с приходите - за 1000лв чиста печалба мисля че ще трябват 3-ма мазачи

Бианор - ще ви чакам на 7-мия етаж
        Явно прогнозата ми за 7лв се е оказала доооооста песимистична, с тая печалба - 3лв - не повече
        за мазача точно печалба имам впредвид, като изкара 2000 на месец и приблизително хилядя са му личните разходи, при положение че "не е на светло" и работи частно - то около 1000 лв са му чисти.

Виж за Бианор да не стане катоСвилозата. Дръвце яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
          Що се правите на утрепани много добре знаете че консолидирания отчет е от значение тука а иначе няма да се разсърдя някой да продава на 7 лв
          А за това какво ще речеш?

"Продажбите на компанията намаляват до 316 хил. лв. от 766 хил. лв. година по-рано."

Коментар

• Що се правите на утрепани много добре знаете че консолидирания отчет е от значение тука а иначе няма да се разсърдя някой да продава на 7 лв
            Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Heraclitus
              като им видях смешната печалба за Q2 - 1000 лв. бе то мазач да си ще ги изкараш за месец.
              не бъркай печалбата с приходите - за 1000лв чиста печалба мисля че ще трябват 3-ма мазачи

Бианор - ще ви чакам на 7-мия етаж
              Явно прогнозата ми за 7лв се е оказала доооооста песимистична, с тая печалба - 3лв - не повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Fred_Perry
                Най важното за една ИТ фирма е относилно ресурсите. Какво правиме с ресурси без проекти?
                Както стана ясно те хора си търсят и в момента нови попълнения, а гледайки им отчета надали има много недоволни от заплатите.
                Трябва си им офис, за по-правилно надали могат да ползват набраните средства на този етап според мен.
                С тея 1.38 милиона, които набраха незнам дали ще има Майбах за началството
                само не разбрах за кво и е на ИТ фирма собствен офис? да не са АДСИЦ бре?

Коментар

Най важното за една ИТ фирма е относилно ресурсите. Какво правиме с ресурси без проекти?
                  Както стана ясно те хора си търсят и в момента нови попълнения, а гледайки им отчета надали има много недоволни от заплатите.
                  Трябва си им офис, за по-правилно надали могат да ползват набраните средства на този етап според мен.
                  ще има шкодички Октавия.

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                    Чувствам как ще си напазаря на 5 лв като излязат.
                    може даже и на 4 лв.

Коментар

• Може и да се минеш...

Коментар

• Чувствам как ще си напазаря на 5 лв като излязат.

Коментар

• Голямо дърво излезе тази акция:

http://www.investor.bg/?id=53367

Коментар

• Някой знае ли кога акциите ще се появят на борсата?

Коментар

• Най важното за една ИТ фирма е относилно ресурсите. Какво правиме с ресурси без проекти?

Коментар

Чета почти от началото тази тема. Не ми е ясно защо едно 90% от хората тук имат такова негативно мнение за тая компания. Все си мисля че неразбирайки нещо не значи че трябва да се критикува.
                                АДСИЦ... От огромно значение е за компания като Бианор да има колкото може по сносен офис. Едно е зад 6то РПУ в партерен офис да поканят на презентация някои от близкия изток, друго е в лична сграда. Естествено че трябва вече да имат офиси и извън БГ. По съвсем друг начин се гледа на наша компания от ИТ сектора с офиси извън страната.
                                Какъв е проблема това да се реализира с публично предлагане на част от акциите на дружеството?
                                Приятелю Пери, най-ценния и важен актив на една софтуеърна компания са ресурсите и, а не НИ. По-добре да използват парите за наемане на още хора(разбира се трябва да има и къде да ги поберат) и за увеличаване на заплати отколкото да си купуват представителна сграда и майбах за началството...

Коментар

Working...
                                X