Първоначално изпратено от dido_yord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Най-вероятно на 5.95лв влиза някой нов с отстъпка и предварителна договорка, а пък получените средства от продавача ще се използват за нови акции. Аз се чудя защо няма интерес от други големи освен собственика на Диджитал Лайтс? Мислех че BlackPeak ще си запазят дела, а те си продадоха правата...
Ама другите дребни чакат 2-3 стотинки за право.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Най-вероятно на 5.95лв влиза някой нов с отстъпка и предварителна договорка, а пък получените средства от продавача ще се използват за нови акции. Аз се чудя защо няма интерес от други големи освен собственика на Диджитал Лайтс? Мислех че BlackPeak ще си запазят дела, а те си продадоха правата...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Интересно ми е тия колеги с правата ,ако ще ги упражняват защо просто не си купят на 5.95 и да продадат правата.Или нямат намерение да записват
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Според мен има предварително разбирателство за увеличението + който се закачи ;-)
Коментар
-
Интересно ми е тия колеги с правата ,ако ще ги упражняват защо просто не си купят на 5.95 и да продадат правата.Или нямат намерение да записват
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТова е единствената реално публична компания на БФБ, за сега ;-)
Да вземат, да почерпят (препишат) малко от нея, другия "пълнеж" на борсата ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеПочна разтоварването и тук с добър обем.
Дали е договорил още инвеститори и на каква цена, предстои да видим.
Коментар
-
Проектът “Европейска система за командване и контрол” (European Command and Control System E2C), финансиран от Европейския фонд за отбрана (EDF) е продължение на успешно реализирания “Европейска стратегическа система за командване и контрол” (ESC2). Последният стартира през 2020 с финансиране на Европейската програма за промишлено развитие в областта на отбраната (EDIDP). E2C е за период от 24 месеца и е на обща стойност за целия консорциум от 47 млн. евро. Координатор на проекта е испанският лидер в отбранителната индустрия INDRA. Сред участниците в консорциума са италианската Leonardo и Института по отбрана, както и компании от Австрия, Германия, Дания, Естония, Нидерландия и Португалия.Wiser Technology с още един договор с Европейската агенция по отбрана Bianor Services, част от Wiser, подписа договор за работа по проект финансиран от Европейския фонд за отбранa
“Радваме се, че лидер в отбранителната индустрия като INDRA за пореден път ни гласува доверие и ни покани да се включим във водения от тях консорциум”, споделя Спартак Кабакчиев, търговски директор на Wiser Technology. “Вярвам, че консолидацията на компаниите в групата на Wiser ще ни позволи в бъдеще да взимаме по-сериозно участие в подобни мащабни проекти, да предоставяме по-висока добавена стойност на нашите партньори и заедно да работим за гарантиране на сигурността на европейския континент”, добави Кабакчиев.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеФенове си има Бианор и още ще си наберат, но аз засега излизам, докато не видя печалба и маржин.
Коментар
Коментар