If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой знае ли кога ше тръгне "Най Маг" според проспекта трябваше да започне работа от средата на годината на сайта пишат през есента ама май ще е за нова година като гледам LG ако е на линия нека сподели
Здравейте,
По отношение на Най-Маг бих искал да ви информирам, че датата на официалния старт на електронния супермаркет ще бъде 15 октомври 2007 г.
Поздрави,
ГЛ
Някой знае ли кога ше тръгне "Най Маг" според проспекта трябваше да започне работа от средата на годината на сайта пишат през есента ама май ще е за нова година като гледам LG ако е на линия нека сподели
"Печалба 42% за инжестиралите в Бианор.......... Книжата на Бианор се търгуваха на цени между 10,8 лв. и 14,5 лв., или с близо 42 на сто повече в сравнение с емисионната цена при IPO-то от 10,25 лв."
що за констатация/препоръка при общ обем за деня 1400 лева?
От Мюнхен ми изглеждат така нещата:
някои компании си струват и поради това съм се съсредоточил в тях. В резултат на тая концентрация на усилия не ми остава време да се занимавам с "клошарство".
Мисля че е излишно да казвам, че изказването ми не е препоръка. Още повече , че нищо конкретно не съм казал. Само си бая.........
Няма никаво движение на тази позиция , това 100-тина акции да се прехвърлят е смешен пазар.
Целия пазар е умрял тази сутрин. Не се ли върнаха от отпуски тия хора вече ?
Няма никаво движение на тази позиция , това 100-тина акции да се прехвърлят е смешен пазар.
Целия пазар е умрял тази сутрин. Не се ли върнаха от отпуски тия хора вече ?
Коментар