IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от superlud
    Някой знае ли кога ше тръгне "Най Маг" според проспекта трябваше да започне работа от средата на годината на сайта пишат през есента ама май ще е за нова година като гледам LG ако е на линия нека сподели
    Здравейте,
    По отношение на Най-Маг бих искал да ви информирам, че датата на официалния старт на електронния супермаркет ще бъде 15 октомври 2007 г.
    Поздрави,
    ГЛ

Коментар

• Някой знае ли кога ше тръгне "Най Маг" според проспекта трябваше да започне работа от средата на годината на сайта пишат през есента ама май ще е за нова година като гледам LG ако е на линия нека сподели
      Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• ...плахо.

Коментар

• Търговия може и да няма ама кросовете почнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
            "Печалба 42% за инжестиралите в Бианор...

Няма ли някой да изсипе 500-600 акции поне?...
            Я....!?!?!

Коментар

• "Печалба 42% за инжестиралите в Бианор...

Няма ли някой да изсипе 500-600 акции поне?...

Коментар

• Днеска май вдигнахме обороти ама все още като за след ИПО търговията си е направо смешно малка. Е поне имамме относително равновесна цена около 11 лв

Коментар

• observer.bg iamsh prawo...no pyk zwuchi nqkak silno i krasiwo Uspeh na igriwite...

ne e preporyka ili...

Коментар

• "Печалба 42% за инжестиралите в Бианор.......... Книжата на Бианор се търгуваха на цени между 10,8 лв. и 14,5 лв., или с близо 42 на сто повече в сравнение с емисионната цена при IPO-то от 10,25 лв."
                    що за констатация/препоръка при общ обем за деня 1400 лева?

Коментар

• От Мюнхен ми изглеждат така нещата:
                      някои компании си струват и поради това съм се съсредоточил в тях. В резултат на тая концентрация на усилия не ми остава време да се занимавам с "клошарство".

Мисля че е излишно да казвам, че изказването ми не е препоръка. Още повече , че нищо конкретно не съм казал. Само си бая.........

Коментар

• Петаре, къде да я търся причината, ти къде я виждаш причината? От Мюнхен как изглеждат нещата ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                          Няма никаво движение на тази позиция , това 100-тина акции да се прехвърлят е смешен пазар.
                          Целия пазар е умрял тази сутрин. Не се ли върнаха от отпуски тия хора вече ?
                          Пич,
                          причината не я търси в отпуската.

Коментар

• Няма ли някой да изсипе 500-600 акции поне?

Коментар

• Няма никаво движение на тази позиция , това 100-тина акции да се прехвърлят е смешен пазар.
                              Целия пазар е умрял тази сутрин. Не се ли върнаха от отпуски тия хора вече ?

Коментар

• Честити първи борсови сделки по позицията :-). Да видим накъде ще поеме.

Коментар

Working...
                                X