If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успокойте се, пичове и пички,
много злоба изливат някои, без да имат причина.
Ама и ти не падаш по-долу де
Някои плюят компанията, било защото не са се доредили, било защото им се вижда скъпо. Други пък си я защитават, все едно им е любимото чедо. Нищо ново във форума
А истината е, че
Тук, както и в повечето компании става въпрос за пари, и дали е изгодно или не да инвестираш.
Дали ще купиш на 110 и ще продадеш на 250 или ще купиш на 300 и ще продадеш на 500, все си на печалба.
Не се класирахте ли? Скъпинко ли ви е? Ми като ви е скъпинко, не купувайте бе! Кво зяете като говеда?
Например аз не съм инвестирал в ХДПАТ и не пиша там.
Ама тук по някаква причина е пълно клакьори и нереализирани дребни душички.
Дрънкат ли дрънкат. И за какво? Нито имат акции, нито някога ще имат, ама драскат тук като за световно.
Даже никовете им на чужди езици означават "няма значение". Ми няма. Само спамите тук, а съм сигурен и че не само тук.
Дружеството било лошо, доцента бил мошеник, ...
Тук, както и в повечето компании става въпрос за пари, и дали е изгодно или не да инвестираш. Всякакви други чувства са за други места и цели. Ето например днес имаше "промоция" и можеше да си купите акцийки на добра цена, НО - НЕ! Ше зяеме, ше ревеме, ше плюваме, щото за друго за друго НЕ СТАВАМЕ! :lol:
Вземете се в ръце и стига сте мрънкали!
да днес все още е промоция за продавачите. Тук над 200 лева акции не купувам. После ще се замисля.
Лично мнение.
Не се класирахте ли? Скъпинко ли ви е? Ми като ви е скъпинко, не купувайте бе! Кво зяете като говеда?
Дрънкат ли дрънкат. И за какво? Нито имат акции, нито някога ще имат, ама драскат тук като за световно.
Даже никовете им на чужди езици означават "няма значение". Ми няма. Само спамите тук, а съм сигурен и че не само тук.
Тук, както и в повечето компании става въпрос за пари, и дали е изгодно или не да инвестираш. Всякакви други чувства са за други места и цели. Ето например днес имаше "промоция" и можеше да си купите акцийки на добра цена, НО - НЕ! Ше зяеме, ше ревеме, ше плюваме, щото за друго за друго НЕ СТАВАМЕ! :lol:
да днес все още е промоция за продавачите. Тук над 200 лева акции не купувам. После ще се замисля.
Лично мнение.
Тук, както и в повечето компании става въпрос за пари, и дали е изгодно или не да инвестираш. Всякакви други чувства са за други места и цели. Ето например днес имаше "промоция" и можеше да си купите акцийки на добра цена, НО - НЕ! Ше зяеме, ше ревеме, ше плюваме, щото за друго за друго НЕ СТАВАМЕ! :lol: :yawn:
Само да вмъкна като лично наблюдение че на 02.01 бях в Родопите и минах по отсечката Доспат-Девин-Смолян, която се почиства от Трейс, както и Смолян-Асеновград, която не съм сигурен от коя фирма се подържа/мисля че Трейс и ХДПАТ са си поделили района/, но и двете посочени отсечки бях много по-добре изчистени отколкото Околовръстното на Пловдив и участъка от магистралата между Пловдив и Пазарджик, които бях под всякаква критика и се движехме в една лента от три и в 15 см киша. След Пазарджик Тракия вече беше добре, но участъка от Асеновград-до Шел -Пазарджик беше в пъти по зле от пътищата в Родопите,въпреки че в планината имаше повече нов сняг и пътищата са по-трудни и за почистване и за шофиране. Преди да падне снега пътувайки за Доспат бях изненадан, че пътят е напълно ремонтиран, защото преди 2 години беше ужасен от Тешел нагоре. Видях и техниката на Трейс в планината, която наистина е доста нова, а на машините има големи табели на Трейс. Близо до Борино има и асфалтова база и такава за трошене на скална маса, явно доста работа ще имат там. Така че да се правят общи заключения че Трейс не си върши работата, са некоректни. Ако имат вина за даден участък и се докаже че не е имало допълнителни пречки да си свършат работата нека си понесат последствията, но цялостно да се нарочат е доста преднамерено.
Коментар
nevermind
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
Първоначално изпратено от BullDev
Нека уважаваме фактите!
Дъщерната фирма на Трейс заедно още пет други фирми има договор за почистване в, но в района за който говориш, Сторм, нейно задължение са само 7 км. които са почистени въпреки снегонавяванията от два автогрейдера в двете посоки. Проблема идва не от почистването, а от това, че изпреварващ рейс застава челно срещу единия грейдър и така прави тапата...
Фактите са документирани и онизи журналисти, които са си направили труда да го проверят, са ги отразили, ама кой да се интересува - по-лесно е да да се изплюем по-български навик и да гледаме сеир по темата.
Напълно те подкрепям колега, защото ми писна от тези които не са направили нищо от ТРЕЙС и сега викат тоя бил трейсианец ония бил също! Нека да оставим стадото да си маа на мегтданя и да пие студена вода.
Успех на всички трейсианци и антитрейсианци!!!
Myaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!
Pi4, kogato ne znaesh fakti koi-kude-kakvo-kolko i kak.... mul4i si i ne zadrustvai vsqka tema s prostotiite ti!
foruma preliva ot tebepodobni klakiori
Нека уважаваме фактите!
Дъщерната фирма на Трейс заедно още пет други фирми има договор за почистване в, но в района за който говориш, Сторм, нейно задължение са само 7 км. които са почистени въпреки снегонавяванията от два автогрейдера в двете посоки. Проблема идва не от почистването, а от това, че изпреварващ рейс застава челно срещу единия грейдър и така прави тапата...
Фактите са документирани и онизи журналисти, които са си направили труда да го проверят, са ги отразили, ама кой да се интересува - по-лесно е да да се изплюем по-български навик и да гледаме сеир по темата.
Напълно те подкрепям колега, защото ми писна от тези които не са направили нищо от ТРЕЙС и сега викат тоя бил трейсианец ония бил също! Нека да оставим стадото да си маа на мегтданя и да пие студена вода.
Нека уважаваме фактите!
Това дали са виновни или не ще стане ясно, след като в края на месеца фонд републиканска пътна мрежа се произнесе какво ще им е наказанието. А дотогава, на мен ми звучи, че баш те са си виновни за историята при петолъчката. Пък и като гледам как няма никаква реакция от страна на трейс по случая, още повече ме карат да се съмнявам. Да им имам и връзките с инвеститорите. Ялова работа...
Нека уважаваме фактите!
Аз освен във форума съм бил и в отделните фирми на Трейс груп холд, тоест имам малко по-достоверна информация и по-широк поглед. Въпреки това не агитирам никого. Както правят тези, които искат ниски цени, или високи цени, или и те не знаят какво искат... Важното са фактите, всичките факти, а не отделно взети такива
Прибирах се от ски с приятели тия дни. Както си му е реда - снега ни затрупа. Не знам защо имаше машини и на ХД Пътища и на Трейс на едно място, но тези на Пътища бяха като от миналото и не можаха нищо да свършат, докато тези на Трейс за нула време решиха проблема
Хората на пътя им се радваха като на Съветската армия освободителка.
Ама Невърмайндов като не ходи по планините не ги знае тези неща
taka e BullDenev, taka e.... ne hodq po bulgarskite planini! priznavam!
ne mi trqbva da hodq, kato karam po planini s pisti i i putishta ot suvsem drugo ka4estvo!
a za armiata osvoboditelka Trace naistina e po-dobre da napishesh scenarii za... nai-dobre za Bollywood!
Като не караш тук какво искаш от ТРЕЙС и БГ, разкарай се!
Аз освен във форума съм бил и в отделните фирми на Трейс груп холд, тоест имам малко по-достоверна информация и по-широк поглед. Въпреки това не агитирам никого. Както правят тези, които искат ниски цени, или високи цени, или и те не знаят какво искат... Важното са фактите, всичките факти, а не отделно взети такива
Прибирах се от ски с приятели тия дни. Както си му е реда - снега ни затрупа. Не знам защо имаше машини и на ХД Пътища и на Трейс на едно място, но тези на Пътища бяха като от миналото и не можаха нищо да свършат, докато тези на Трейс за нула време решиха проблема
Хората на пътя им се радваха като на Съветската армия освободителка.
Ама Невърмайндов като не ходи по планините не ги знае тези неща
Хахаха ! Къде това, пич ? На кой път е било това и на коя дата ? И машините бяха с надписи, нали ? А шофьорите с тениски ...
Нищо не оправдава да оставиш 600 коли на пътя и да не почистиш 24 часа ! Нищо !
Коментар