IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullDev
    Аз освен във форума съм бил и в отделните фирми на Трейс груп холд, тоест имам малко по-достоверна информация и по-широк поглед. Въпреки това не агитирам никого. Както правят тези, които искат ниски цени, или високи цени, или и те не знаят какво искат... Важното са фактите, всичките факти, а не отделно взети такива
    Прибирах се от ски с приятели тия дни. Както си му е реда - снега ни затрупа. Не знам защо имаше машини и на ХД Пътища и на Трейс на едно място, но тези на Пътища бяха като от миналото и не можаха нищо да свършат, докато тези на Трейс за нула време решиха проблема
    Хората на пътя им се радваха като на Съветската армия освободителка.
    Ама Невърмайндов като не ходи по планините не ги знае тези неща
    taka e BullDenev, taka e.... ne hodq po bulgarskite planini! priznavam!
    ne mi trqbva da hodq, kato karam po planini s pisti i i putishta ot suvsem drugo ka4estvo!
    a za armiata osvoboditelka Trace naistina e po-dobre da napishesh scenarii za... nai-dobre za Bollywood!

Коментар

• Първоначално изпратено от BullDev
      Аз освен във форума съм бил и в отделните фирми на Трейс груп холд, тоест имам малко по-достоверна информация и по-широк поглед. Въпреки това не агитирам никого. Както правят тези, които искат ниски цени, или високи цени, или и те не знаят какво искат... Важното са фактите, всичките факти, а не отделно взети такива
      Прибирах се от ски с приятели тия дни. Както си му е реда - снега ни затрупа. Не знам защо имаше машини и на ХД Пътища и на Трейс на едно място, но тези на Пътища бяха като от миналото и не можаха нищо да свършат, докато тези на Трейс за нула време решиха проблема
      хубава история, човек ... опитай да я продадеш на Холивуд

само да ти кажа, че много малко хора са се радвали истински на Съветската армия "освободителка" ... ако твоите предци са били доволни, толкова по-зле за теб

Коментар

• Аз освен във форума съм бил и в отделните фирми на Трейс груп холд, тоест имам малко по-достоверна информация и по-широк поглед. Въпреки това не агитирам никого. Както правят тези, които искат ниски цени, или високи цени, или и те не знаят какво искат... Важното са фактите, всичките факти, а не отделно взети такива

Коментар

• Яко хлъзгане става в тая тема. Колегата Невърмайнд, не е хубаво във този форум да пласираш тези от рода "едни познати ми казаха, че не знаят Трейс с какво се занимават, но са мошеници"...

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos
            kolega vzemi se razrovi malko po nazad v foruma osobeno po temite MOSTS HDPAT i vij za kakvo stava vapros i togava davai mnenieq daje i EUBG pogledni poneje pisheh dosta izmisleni meniq malko pocheti za borsata ot predi 3-4 godini nazad da imash predstava za kakvo ti govorqt nqkoi hora vav foruma !

Ще се опитам да намеря време !

Коментар

• kolega vzemi se razrovi malko po nazad v foruma osobeno po temite MOSTS HDPAT i vij za kakvo stava vapros i togava davai mnenieq daje i EUBG pogledni poneje pisheh dosta izmisleni meniq malko pocheti za borsata ot predi 3-4 godini nazad da imash predstava za kakvo ti govorqt nqkoi hora vav foruma !

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos
                Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                Това че хората работят със много пари и правят много неща не е причина да ги наричате мошенници, заради една грешка?
                Божков и тои ли е мошенник?
                Градоначалника като смени асфалта на Орлов мост какво направи . . .НИЩО само подмени стария със много по мек асфалт които е на бабунки по цялото трасе и вече дори ги няма светлоотразителите...питаите ги къде са? А за шахтите да не говорим че и те са започнали да стават дупки!!!
                Това че се захващата за ТРЕЙС нищо не означава!!!
                koie e BOSHKOV? 10% imash predvid ami napravi si izvoda sas MOSTS!

Какви сметки да си правя с МОСТС, колега?

Коментар

• V NAVALICATA MNOGO HORA SI NASPULNIHA EVTINO. ZA MENE HDPAT , TRACE I MOST SA PO DULGOSRO4NI POZICII. TUK SMETKITE TRJABVA DA SE PRAVJA SLED 2-3 GODINI. TAKA 4E SPETE SPOKOINO DECA- HA-HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                    Това че хората работят със много пари и правят много неща не е причина да ги наричате мошенници, заради една грешка?
                    Градоначалника като смени асфалта на Орлов мост какво направи . . .НИЩО само подмени стария със много по мек асфалт които е на бабунки по цялото трасе и вече дори ги няма светлоотразителите...питаите ги къде са? А за шахтите да не говорим че и те са започнали да стават дупки!!!
                    koie e BOSHKOV? 10% imash predvid ami napravi si izvoda sas MOSTS!

Коментар

• Това че хората работят със много пари и правят много неща не е причина да ги наричате мошенници, заради една грешка?

Коментар

• Къде видя новина в това което съм написал

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          И как да не са повлияли хубавите новини?Тая цена как стана такава?"Новаците" ще разберат че има и лоши новини на пазара.

Да така е но магистрала Тракия я ми кажи кои ще спечели договора, а и другото което е важно машини има и тези пари от ИПО-то не бяха предназначеми за снегорини а за съвсем други машини. Може да се поразровиш и да провериш, защото ми писна от глупави спекулации.
                          За магистралата договора го спечелиха "испанските португалци".А кой ще е подизпълнител е рано да се каже.За какво са използвани парите те (Трейс) си знаят най добре.Но когато си подписал договор и се хвалиш с него трябва да го изпълняваш.Като нямат снегорини защо се бутаха да подписват въпросния договор?Само за да се натрупат добри новини покрай ИПО-то ли?

С парите от ИПО-то са закупени машини от Евромаркет Груп, а това че се провалиха със петолъчката е сложна работа защото имат машини.
                          Нещо се обърках.Последно имат или нямат машини?Ако нямат защо се натискат да вършат работа?Ако имат защо не са си свършили работата?
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                            и като развали договора какво? Нали после трябва да се осигури друга фирма за поддържане. Един търг за обществена поръчка тече най- малко 2 - 3 месеца. През това време кой ще чисти?

А и тази поръчка пак ще бъде спечелена от фирма на Трейс, така че дерзаем и мечтаем

Не е препоръка за покупко - продажба на акции от горното дружество.

pi4.... blagodari se, 4e si v BG, zashtoto pri takiva novini v edna NORMALNA durjava s razvita borsa i QSNO DEFINIRANI I SPAZVANI ZAKONI, cenata na Trace da se e stopila s pone 15-20%..... OTMAH(kakto kazvat bratqta makedonci)
                            ama ne.... tuka v Bulgaria E TAKA!

Коментар

• "доцента" и на мен ми прилича на мошеник, но това е една друга тема

ами, то е ясно, че няма да им прекратят договора, но поне да не им платят нищо за непочистените участъци

а не като ББ да ги глоби 10%, те като почти нямаха разходи по почистването икуест, та много им дреме от тази глоба

Коментар

• и като развали договора какво? Нали после трябва да се осигури друга фирма за поддържане. Един търг за обществена поръчка тече най- малко 2 - 3 месеца. През това време кой ще чисти?

А и тази поръчка пак ще бъде спечелена от фирма на Трейс, така че дерзаем и мечтаем

Не е препоръка за покупко - продажба на акции от горното дружество.

Коментар

Working...
                                X