Първоначално изпратено от съни(тя)
Ако оставим настрана конкретните параметри, пак бихме могли да прогнозираме какво ще стане и то с голяма доза сигурност.
Каква ситуация имаме в момента:
-Капман,много спечелил от тази позиция.
- други посредници,спечелили много
-други посредници ,спечелили не чак толкова много.
-инд. играчи спечелили много
-инд. играчи спечелили не чак толкова много
-инв.посредници,които са пропуснали големи печалби
-инд. играчи ,които са пропуснали големи печалби
Мисля,че с всички перспективи пред инфраструктурните дружества в БГ + светлият пример ХДПАТ , ще накара всички тези гореизброени от мен да се включат в играта с ТРЕЙС и то с колкото се може повече.Едните ще искат да спечелят както са спечелили от ХДПАТ,други ще искат да спечелят Трейс,защото от ХДПАТ не са могли,по една или друга причина.Вероятно,каквито и да са параметрите на ипо-то,презаписването ще е гигантско и много хора няма да могат да се класират или ще успеят за твърде малко количество.
Това предвещава много сериозен ръст на акцията след като започне да се търгува,първо,защото всички ще искат да допълнят количествата които са им необходими и второ,защото вече имат опит с маестрото и знаят,че ако не се включат в началото,вероятно няма да могат да се включат после.
Тоест очаквам луда търговия на акции,като не изключвам и вторият и третият ден търговия на макс.
Ето тава са ми част от аргументите засега,когатото излезнат подробните параметри,пак ще обсъдим възможностите,но пак казвам,каквито и да са параметрите,ТРЕЙС ще тръгне на борсата с летящ старт и точно заради всичко което се случва на ХДПАТ.
мнение ми е личнно и не е препоръка за нищо
Коментар