очаквам с нетърпение да видя проспект на трейс груп
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Re: Случайно съм запознат
Относително ниската печалба, при този обем на приходите се дължи основно на проекта за магистрала "Тракия", който обаче се е оказал по-ниско рентабилен за фирмата, защото ФАКТ - в договора от преди няколко години не е заложена актуализация на възнаграждението при поскъпване на материалите (горивата, метали и т.н.), а те не си стояха мирно, както знаете.[/quote]
Е най-после някой да прогледне и да напише нещо свястно, а не само валяци, майстори и т.н. То се вижда, че само очаквания има в инфраструктурните проекти. Голямо източване, защото и рушветите са големи за да допуснат Трейс, Мостс или Пътищата. Да не си мислите, че става защото са много велики. Парите се дават от Европа, за да влязат големите инфраструктурни европейски компании (и за нашите ще има, но трошици). Моста досега с тези си поръчки трябваше да е с 200 лева печалба на акция, но...истината е някъде другаде. Трябва да се точи, няма как.
ПоздравиГлупавите хора се учат от собствените си грешки, а умните от грешките на другите.
Коментар
-
Колеги форумци, извинявайте, не искам да се заяждам, просто правя "стимулираща критика" :-), но до момента никой не е казал нещо конкретно за Трейс-ще го купува ли, защо ще го купува или нещо друго, но обосновано. Цялата информация, която се споделя на мен ми изглежда на "аз чух че еди какво си" или "на мен ми казаха че..". А това означва, че за фирмата не се знае нищо конкретно, което като цяло не говори добре за фирмата.
Аз лични смятам да инвестирам, защото очаквам да достигне доходност поне като "мостс". А и в следващите години пътищата ще са цел номер едно за развитие, защото ще са фактор за развитието на икономиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skicabreakpoints , бе ти как ги пишеш тези неща?!?!? ама ЕСТЕСТВЕНО че имат 100 клаузи за поскъпванията... ти пък... Ако не знаеш питаи: ще ти ги цитирам по договора.
Не са малко договорите за обществени поръчки без клауза за такива индексаци, та нищо чудно и тук да е така. Ама то ще се разбере, само търпение.
Коментар
-
Случайно съм запознат
Първоначално изпратено от кефала130 мил-7 мил???Добре де ,какви разходи сте правили???
Първоначално изпратено от ПепиA и голямо скатаване на печалбата правят, при 130 мил. приходи , СОМО 7 мил. печалба / околко 5%/, много път ги очаква , за да си оправят малко имиджа, да не скатават печалби ! :-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от m.binПървоначално изпратено от N.Pmislq,che towa 6te e mnogo interesno IPO i go narejdam lichno za sebe si,neposredstweno do towa na Purwa Investicionna - neka obqwqt datata
Успех!Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Първоначално изпратено от skicaДа де, що се отнася до хубави проекти: магистрала "Тракия" и пътя Стара Загора - Димитровград ще се пресичат на едно ниво с кръгово... е по-голяма глупост от това няма.
Te njakoj hora na prav put, pri jasno vreme i s dobra markirovka se bluskat v durvo (alkohola ne prostava), puk ako ima i krugovo te ste se poburkat napravo
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Инвестор)с добри проекти, качествена работа по предишни и възможности - инвестиции в активи)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Така е, Трейс груп е добра компания, да не изместваме темата...
Тук ще е интересно да видим тия само 200хил. акции как ще ги предложат и на какви цени, че да не почнат да стават много набутвания с тия ИПО-та)) ...
colline), Мостчетата и под тепетата са по-добри и там имат да получават за мостовете/2-пъти повече от Трейс/....ще си дойде всичко на мястото....не може само нетърпение)) както виждаш и трейса си точи...това е...но с новите дадености за европейски проекти и излизането на светло ще стане практика
Коментар
Коментар