If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как и да е и Треис сигурно ще ги презапишем няколко пъти . А парите ще ги включат като разход за реклама... Въпросът е че ако не съм поканен ще се чуствам пренебрегнат :evil: защото засега мисля да се включа в ипото
не е съвет
П.П. Маи реагирам малко по емоционално на съобщението за партито на Треис но си имам причини (травмиран съм в миналото) За партито на елана за което споменах приятелеите ми с които си инвестираме заедно си получиха поканите - моята не доиде (А имах повече пари от тях наляти там). Тогава им звънах в офиса и ги направи бърляви.... :twisted: :twisted: И като се появи че някаде не съм канен :twisted: :twisted:
tova shte sa protokolni pari shte sa ot4eteni v razhodite.
da ne govorim,4e tezi pari shte sa julti stotinki ot tova,koeto grupata pe4eli.
grozna gledka e,kogato nqkoi e ot tipa: "Na tricite skup, na prosoto evtin"
Аз ходих на партито на Елана послучаи 100 млн инвестиици по-миналата година и си изкарах добре въпросът тук е дали това парти ще е го платим бъдешите инвеститори и ще ни дадът ли да присъстваме защото ще се чуствам пренебрегнат ако не ... :evil: :evil: :evil:
Какво друго да измислят малоумниците от Икона, освен парти?!? Това показва, че хората толкова внимателно си гледат основната дейност, че нямат време да си изберат нормална ПР агенция... Парти... Ами що не ни пратите по една манекенка, директно да ни агитира? Аман от аматьори. Дано поне да не са им платили много. По-голямо малоумие наистина не съм чувал. Смятах репа-мрепа да правя, заеми да взимам, сега малко по-леко ще го дам!!!
Не е препоръка...
Инвестора също направиха парти, но след IPO-то. Купона беше на басейн Мария Луиза. Аз бях там, още си пазя фанелката "start.bg", както и акциите и не съжелявам.
Надявам се да се добера до акции на Трейс. Пожелавам ги и на другите дребни рибки като мен.
Аз имам предложение изсипваме се една групичка от инвестора и ако не ни пуснат вдигаме олелия до небесата във форума. Защото като потенциални инвеститори имаме не по малко право да присъстваме ....
И все пак ако парите за партито са взети назаем като нищо могат да го покрият с парите които ще вземат от ипото или инвеститорите ще платим за партито на брокерите :evil: :evil: :evil:
Какво друго да измислят малоумниците от Икона, освен парти?!? Това показва, че хората толкова внимателно си гледат основната дейност, че нямат време да си изберат нормална ПР агенция... Парти... Ами що не ни пратите по една манекенка, директно да ни агитира? Аман от аматьори. Дано поне да не са им платили много. По-голямо малоумие наистина не съм чувал. Смятах репа-мрепа да правя, заеми да взимам, сега малко по-леко ще го дам!!!
Не е препоръка...
Това ще е партито на сезона. Ще се забърка опасна смес от много алкохол, жени без половинки, басейн и яки награди.
Партито ще започне от 19.30 ч. тази сряда на столичния басейн “Виктория” (бул.П.Славейков №12-14). Очаква се да дойдат брокери, портфолио мениджъри, консултанти и анализатори от всички инвестиционни посредници и управляващи дружества заедно със специализираните за капиталовия пазар журналисти. Входът ще е срещу визитна картичка.
А дали ще се мине с визитка на която пише инвеститор.
Да не стане като с една от фирмите от дот ком бума които наляха $20млн в 3 дневно парти в вегас от събраните 60 рисков капитал..
не е съвет
да разбираме че 4,4-те млн. лв за ремонта на Каблешков ще ги исипят тук ебати кефа
Това ще е партито на сезона. Ще се забърка опасна смес от много алкохол, жени без половинки, басейн и яки награди.
Партито ще започне от 19.30 ч. тази сряда на столичния басейн “Виктория” (бул.П.Славейков №12-14). Очаква се да дойдат брокери, портфолио мениджъри, консултанти и анализатори от всички инвестиционни посредници и управляващи дружества заедно със специализираните за капиталовия пазар журналисти. Входът ще е срещу визитна картичка.
А дали ще се мине с визитка на която пише инвеститор.
Да не стане като с една от фирмите от дот ком бума които наляха $20млн в 3 дневно парти в вегас от събраните 60 рисков капитал..
http://www.investor.bg/?cat=5&id=53528
видяхте ли това ? Някой ще ходи ли на това парти ? и може ли въобще дребни любопитни инвеститорчета да си пъхат носа там ?
Корк,
Анализът ти на ситуацията е много добър, макар на този етап да няма цифри и да е по-скоро логически. Но като четох за печалба от около 2.5 лв на акция за 2006, порядъкът на ИПОто за 200 000 акции ми се струва около 10 млн.
Май наистина презаписването ще е голямо, дори и да се внасят сумите, като за СБС.
Смущава ме все пак намаляващата печалба при увеличени приходи за 2006 спрямо 2005, но затова сигурно си има обяснение.
Благодаря Borsalino,не мисля,че кой знае какво ново съм написал,вероятно не само аз,но и доста от хората с опит на борсата могат да стигнат до същите изводи.А и това което съм написал е базирано на поведенито на инвеститорите,в частност,на българските.Като видим проспекта,вероятно ще се получи по задълбочена и сериозна дискусия.
За цифрите които цитираш по-горе,вероятно си прав,едва ли ще е проблем за пазара да глътне емисия от такъв обем.Въпросът е,дали ще са далновидни мениджърите на най-големите предстоящи ИПО-та,за да не се получи припокриване.Все пак освен Трейс имаме и Лев инс,Енемона и Инвестбанк.
Но мисля,че в най-лошият случай,ще се получи нещо като случая с листването на ПИБ и КТБ, много близо едно до друго,но с възможност да ползваш освободения ресурс от първото ипо по време ,на второто такова,тоест можеш да играеш и на двете.Това разбира се е по-скоро проблем на дребните риби,за големите няма да е проблем да играят при каквито и да е условия.
Корк,
Анализът ти на ситуацията е много добър, макар на този етап да няма цифри и да е по-скоро логически. Но като четох за печалба от около 2.5 лв на акция за 2006, порядъкът на ИПОто за 200 000 акции ми се струва около 10 млн.
Май наистина презаписването ще е голямо, дори и да се внасят сумите, като за СБС.
Смущава ме все пак намаляващата печалба при увеличени приходи за 2006 спрямо 2005, но затова сигурно си има обяснение.
Коментар